Merhaba, sperm sayısı düşük. Sayı artabiliyor. Varikosel falan var mı? Bakıldı mı?Merhaba arkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlar mısınız lütfen yardımcı olur musunuz eşim28 yaşında bu arada.
Doktor öyle bir şey söylemedi ona nerden bakılıyor haftaya randevu aldım olmadı soralım. O ayrı bi test mi pekiMerhaba, sperm sayısı düşük. Sayı artabiliyor. Varikosel falan var mı? Bakıldı mı?
Teşekkürler üzüldüm biraz işin açıkçasıMerhaba chat gpt 'ye sordum böyle söyledi :)
Teşekkürler üzüldüm biraz işin açıkçası
Bazı üroloji doktorları hem muayene ediyor hem de ultrasona yönlendiriyor. Ama dediğim gibi birkaç değişiklikle sayı artabiliyor.Doktor öyle bir şey söylemedi ona nerden bakılıyor haftaya randevu aldım olmadı soralım. O ayrı bi test mi peki
yavaş koşan sperm sayısı,hızlı koşan soerm sayısından fazla.Merhaba arkadaşlar eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlar mısınız lütfen yardımcı olur musunuz eşim28 yaşında bu arada.
Evet ben bi kaç kere gittim sorunun bende olduğunu sanaraktan ama hormon testlerim normal çıktı ama yinede salı günü tekrar yaptırıcam birde rahim filmi istendi oda olduğum şehirde yok onu önümüzdeki ay trabzonda yaptırmaya çalışacağımBazı üroloji doktorları hem muayene ediyor hem de ultrasona yönlendiriyor. Ama dediğim gibi birkaç değişiklikle sayı artabiliyor.
Takviye verecektir. Sigara kullanıyorsa bırakması lazım, sağlıklı beslenme, takviye işe yarayabilir.
Sizin de bütün muayene ve tahlilleriniz yapıldı mı?
Umarım rahim filminiz de güzel çıkar.Evet ben bi kaç kere gittim sorunun bende olduğunu sanaraktan ama hormon testlerim normal çıktı ama yinede salı günü tekrar yaptırıcam birde rahim filmi istendi oda olduğum şehirde yok onu önümüzdeki ay trabzonda yaptırmaya çalışacağım
Evet haklısınız sigara yok ama ikimizde çok kilo aldık . Önerdiğiniz bir takviye var mı erkek için acabaUmarım rahim filminiz de güzel çıkar.
Bence takviyelerle ve sağlıklı beslenerek artabilir. Sperm yaklaşık 3 ay gibi bir sürede yenileniyor. Antioksidan ve takviye ile güzel sonuçlar alabilirsiniz ve bu değerlerle çocuğunuz olur.
Sigara çok büyük bir etken. Kilo da aynı şekilde.
Proxeed plus veya Maxigo olabilir. Biz ikisini de kullanmıştık. Sanırım Maxigo içeriği daha fazla.Evet haklısınız sigara yok ama ikimizde çok kilo aldık . Önerdiğiniz bir takviye var mı erkek için acaba
Bu arada varikosel falan var derlerse de başka doktorlarla da görüşmeden, iyi bir doktor bulmadan operasyon falan olmayın. Zaten tekrarlıyor ve bazısında da ters tepebiliyor.Evet haklısınız sigara yok ama ikimizde çok kilo aldık . Önerdiğiniz bir takviye var mı erkek için acaba
Evet 3 ay takviye deneyeceğiz eşim ağrı kesici bile kullanmayan bi insan zaten operasyon geçireceğini hiç sanmıyorum olmazsa olmasın der siler atar. Çok özür dilereyerek bir daha soracağım varikosel olduğunu doktor ultrasonla mı anlıyor hemen o anda söylüyor muBu arada varikosel falan var derlerse de başka doktorlarla da görüşmeden, iyi bir doktor bulmadan operasyon falan olmayın. Zaten tekrarlıyor ve bazısında da ters tepebiliyor.
Dediğim gibi sizin takviyelerle artar ve bu değerlerle hamile kalırsınız inşallah.
Estağfurullah. Bazı doktorlar el ile muayene ediyor veya ultrasona gönderiyor.Evet 3 ay takviye deneyeceğiz eşim ağrı kesici bile kullanmayan bi insan zaten operasyon geçireceğini hiç sanmıyorum olmazsa olmasın der siler atar. Çok özür dilereyerek bir daha soracağım varikosel olduğunu doktor ultrasonla mı anlıyor hemen o anda söylüyor mu
Yorumların için teşekkür ederim iyi gecelerEstağfurullah. Bazı doktorlar el ile muayene ediyor veya ultrasona gönderiyor.
Muhtemelen doktor takviye yazacaktır eşinize. Siz düzenli takviyelerinizi kullanın en az 3 ay fayda görme ihtimaliniz yüksek.
Genelde hız veya sayı için takviye veriyorlar zaten. Sizde hız çok iyi sadece az bir şey sayı düşük. Bence o da takviye ile artar. Bu değerlerle hamile kalan çok var.
Rica ederimYorumların için teşekkür ederim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?