• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşimin spermi gene düşmüş😟

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zzumrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2021
23
3
1
25
İlk testte 3ml 2.de 1.2ml şuan 800 bin olmuş o kadar bitkisel şey kullandı Bi işe yaramadı bunun Bi çaresi yok mü illa tüp bebek mi yaptıracak gücümüz yok bitermi acaba ilerde hiç yaptıramayız diye korkuyoruz Bi hastalığı varda ondan mi düşüyor anlamadım
Röntgeninde 5mm kist var çıkmış sol tarafta etkiler mi acaba bide enfeksiyon geçirdi tıkanmış olabilir mi bunu nasıl anlıyacaz çok yoruldum lütfen bilgisi olan yazsın morelim çok bozuk

Eklentiler

• IMG_20210924_004140.jpg
    IMG_20210924_004140.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
İlk testte 3ml 2.de 1.2ml şuan 800 bin olmuş o kadar bitkisel şey kullandı Bi işe yaramadı bunun Bi çaresi yok mü illa tüp bebek mi yaptıracak gücümüz yok bitermi acaba ilerde hiç yaptıramayız diye korkuyoruz Bi hastalığı varda ondan mi düşüyor anlamadım
Röntgeninde 5mm kist var çıkmış sol tarafta etkiler mi acaba bide enfeksiyon geçirdi tıkanmış olabilir mi bunu nasıl anlıyacaz çok yoruldum lütfen bilgisi olan yazsın morelim çok bozuk
Varikosel var mı onun için ürolojiye gitti mi birde kaç günlük perhiz ile test verdi. Diğer sonuçları nasıl ileri hiz haketli hareketsiz falan

Varikosel var mı onun için ürolojiye gitti mi birde kaç günlük perhiz ile test verdi. Diğer sonuçları nasıl ileri hiz haketli hareketsiz falan
Verikosel yok diyor görsel attım 3 günlük

Eklentiler

IMG_20210924_004140.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 54
    IMG_20210924_004140.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba benimde eşimin çok düşüktü keçi boynuzu kürü yaptım pekmez yedi hamile kaldım çok şükür

Devlet hastanesinde yaptırdık röntgen iyi çekmemiş olabilirler mi
Uzmek istemem anladigim kadarıyla yorum yapmak gerekirse ciddiye alınacak bı durum 1 2 olanda - 1.2 gözüküyordu yanlış anlamadiysam . Sizi bilip bilmeden telaslandirmak istemem

1.2 ml görünüyordu ne oluyor söylermisin
Dediğim gibi çok anlamıyorum kafanı da karıştırmak istemem doktor görüşü en iyisi morfoloji 0 gözüküyor oda sperm yok demek sanırım genellikle tüp bebek öneriliyor

Dediğim gibi çok anlamıyorum kafanı da karıştırmak istemem doktor görüşü en iyisi morfoloji 0 gözüküyor oda sperm yok demek sanırım genellikle tüp bebek öneriliyor
Morfoloji 0 demek kaliteli sperm yok demek oda bakan yerden yere fark ediyor.Eşiminde bazı yerde 0 bazı yerde 1 bazı yerde 2 çıkıyordu.Kısırlıkla uğrasan iyi ürolojilere gözükmek gerekiyor.

Morfoloji 0 demek kaliteli sperm yok demek oda bakan yerden yere fark ediyor.Eşiminde bazı yerde 0 bazı yerde 1 bazı yerde 2 çıkıyordu.Kısırlıkla uğrasan iyi ürolojilere gözükmek gerekiyor.
Bilgi için teşekkürler dediğim gibi bilgim yok sadece ben o kadarını biliyordum

Back