• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sperm testine bakar mısınız?

sorabilirmiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
3
0
1
30
herkese merhaba bu konuda bilginiz var ise fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim , eşim ile yaklaşık 1 yıldır çocuk yapmak için bir uğraş veriyoruz, 1 yıl içinde gebelik oluşmadığı için önce ben kadın doğuma gittim yumurtalıklarımın iyi olduğunu eşimin sperm testi vermesini istedi, aynı zamanda horman testi de yaptırdık benim horman testimde ve eşimin horman testinde bir sorun çıkmadı tüm değerler normal sınırlarda. fakat eşimin sperm testinde ileri hareketlilikte bir sorun olduğunu ve doktor yeniden sperm testi vermesini istedi , tekrar verilen sperm testinde sonuç değişir mi , ya da bu sperm testi sonuçları ile doğal gebelik söz konusu olur mu ?

Eklentiler

• test sonucu.jpeg
    test sonucu.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 145
Var canım yetiştim bu değerlerle doğal gebelik imkansız değil sonuçta 1 sperm yetiyor. Ama önce eşin takviye kullanmalı çünkü olması gereken değerleri karşılamıyor. Her gün keçiboynuzu pekmezi yedir çakşır otunu araştır ve beslenmesine dikkat etsin. Sigara içiyorsa bıraksın bizim ilk sonuçlarımız bu değerlerden daha iyiydi ama doktor bana çok zor biraz takip edip süreci izleyelim demişti hatta kadın doğumcum bence hiç vakit kaybetme aşılama ve tüp bebek dene dedi. Ama ben tam 1 yıl dolmadığı için denemek istedim. Erkeklerin sperm değerleri çok değişiyor çünkü. Biz 3 test verdik 3 ü de bambaşka sonuçlar vermişti. Stresten uzak dursun mümkünse ve 3 ay içinde en az 2 kere daha test versin. Bir de varikosel var mı diye baktığın ultrasonla iyi bir ürolog bulmaya çalışın

değerli yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten inanılmaz, doktor bu sonucu görünce tekrar kayıt açtırıp tekrar sperm testi istedi bu sefer gelen sonuçlarda ileri hareket , normalin üstünde anlayamadım 1 hafta da nasıl bu kadar farklı sonuçlar çıkabiliyor

Back