- 21 Eylül 2024
- 8
- 0
- 29
- Konu Sahibi Merveyvzshn
Bir sıkıntı var mı sizce bilenler bakabilir mi ben anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim gitmişti doktora doktor sadece keçiboynuzu iç başka bir sorun yok demiş ama ben çok inanmadım birlikte de gitmedik hiçKonuda uzman değilim belirteyim ama bana iyi değil gibi geldi. Ocakta yapılmış test, sonuçları bir üroloji uzmanına hiç göstermediniz mi?
Çalışma saatlerimiz uymadığı için gidemedik tekrardan ama benim de aklımda kaldı hep çünkü korunmasız ilişkiye giriyoruz neredeyse 1 senedir ama hala hamilelik yokİleri hareketli az gibi geldi. Ya siz bi doktora danışın ya da beraber gösterin sonuçları yine. Erkekler bu konuda farklı düşünebiliyor
Siz gidin sorun. Tabi onun yerine randevuya gidemezsiniz. Normal kadın doğum doktorundan randevu alın. Eşimin de testleri böyle falan dersiniz. Bi yorum yapar illa kiÇalışma saatlerimiz uymadığı için gidemedik tekrardan ama benim de aklımda kaldı hep çünkü korunmasız ilişkiye giriyoruz neredeyse 1 senedir ama hala hamilelik yok
Canım merhabalar anladığım kadar yorumlayacağım ileri hareketi çok düşük sperm sayısı da az ce bu yüzden gebelik elde edilmemiş siz tekrardan bir sperm testi daha verdirin proxed plus keçi boynuzu özü kullansınBir sıkıntı var mı sizce bilenler bakabilir mi ben anlayamadımEki Görüntüle 3482112
Bu işe yarıyor mu?Canım merhabalar anladığım kadar yorumlayacağım ileri hareketi çok düşük sperm sayısı da az ce bu yüzden gebelik elde edilmemiş siz tekrardan bir sperm testi daha verdirin proxed plus keçi boynuzu özü kullansın
Ben de anlayamadım işte o yüzden buraya sormak istedim en iyisi tekrar test yaptırmakBence bu çok yetersiz bir test değeri ya çok garip o kadar yaptırdık hiç birinde böyle saçma referans değeri ve sonuç göstergesi yoktu çok net anlaşılıyordu.
Evet düzenli kullanımda ama siz tekrardan test verdirin ve sizde kadın doğuma gidin ve eşinizin sperm testine onlarda yorum yapsınBu işe yarıyor mu?
ileri hareketlilik az gibi geldi bana. doktor bize göbekten ve sigaradan dolayı düşük olur demişti. sizin eşiniz de göbekli ise belki ondandırEşim gitmişti doktora doktor sadece keçiboynuzu iç başka bir sorun yok demiş ama ben çok inanmadım birlikte de gitmedik hiç
Evet göbeği var ama boyu da var sigara ikimizde kullanıyoruz o elektronik kullanıyor bunlar da etkiliyor olabilir ama yeniden test vereceğizileri hareketlilik az gibi geldi bana. doktor bize göbekten ve sigaradan dolayı düşük olur demişti. sizin eşiniz de göbekli ise belki ondandır