Eşimin sperm testine bakar mısınız?

Merveyvzshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2024
8
0
29
Bir sıkıntı var mı sizce bilenler bakabilir mi ben anlayamadım
IMG_9584.jpeg

Konuda uzman değilim belirteyim ama bana iyi değil gibi geldi. Ocakta yapılmış test, sonuçları bir üroloji uzmanına hiç göstermediniz mi?

İleri hareketli az gibi geldi. Ya siz bi doktora danışın ya da beraber gösterin sonuçları yine. Erkekler bu konuda farklı düşünebiliyor

İleri hareketli az gibi geldi. Ya siz bi doktora danışın ya da beraber gösterin sonuçları yine. Erkekler bu konuda farklı düşünebiliyor
Çalışma saatlerimiz uymadığı için gidemedik tekrardan ama benim de aklımda kaldı hep çünkü korunmasız ilişkiye giriyoruz neredeyse 1 senedir ama hala hamilelik yok

Çalışma saatlerimiz uymadığı için gidemedik tekrardan ama benim de aklımda kaldı hep çünkü korunmasız ilişkiye giriyoruz neredeyse 1 senedir ama hala hamilelik yok
Siz gidin sorun. Tabi onun yerine randevuya gidemezsiniz. Normal kadın doğum doktorundan randevu alın. Eşimin de testleri böyle falan dersiniz. Bi yorum yapar illa ki

Bir sıkıntı var mı sizce bilenler bakabilir mi ben anlayamadımEki Görüntüle 3482112
Canım merhabalar anladığım kadar yorumlayacağım ileri hareketi çok düşük sperm sayısı da az ce bu yüzden gebelik elde edilmemiş siz tekrardan bir sperm testi daha verdirin proxed plus keçi boynuzu özü kullansın

Bence bu çok yetersiz bir test değeri ya çok garip o kadar yaptırdık hiç birinde böyle saçma referans değeri ve sonuç göstergesi yoktu çok net anlaşılıyordu.

Testi yorumlamak çok zor, nerede yaptırdınız bilmiyorum ama anlaşılmıyor hiç. Görünen sperm değerleri de iyi görünmüyor açıkçası. Bir tüp bebek merkezine gidip eşiniz orda sperm verse daha iyi olur, laboratuvar konusunda tüp bebek merkezleri oldukça iyi

ileri hareketlilik az gibi geldi bana. doktor bize göbekten ve sigaradan dolayı düşük olur demişti. sizin eşiniz de göbekli ise belki ondandır
Evet göbeği var ama boyu da var sigara ikimizde kullanıyoruz o elektronik kullanıyor bunlar da etkiliyor olabilir ama yeniden test vereceğiz

X