Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sonucu lütfen bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gerçekten çok sinirliyim özel sağlık sigortamız teminatta yazmasına rağmen varikosel ameliyatını karşılamıyor! Ücretleri ne kadar ameliyatın bilginiz var mı? Çok mu pahalı bir işlem?
Sigortanız varsa devlette yaptırın bence benim eşim devlltte oldu çok ağır bi ameliyat değil dünyanın parasını ister özel

Cnm ya ayni benim durumum kizim var ama 2 bucuk yildir kardes olmuyo benim sikintim yok ama degerler sizinki gibi tup diyo ama cok pahali napacam bilemedim neler yaptiniz biraz anlatir misin ne kadar surede oldu

Cnm ya ayni benim durumum kizim var ama 2 bucuk yildir kardes olmuyo benim sikintim yok ama degerler sizinki gibi tup diyo ama cok pahali napacam bilemedim neler yaptiniz biraz anlatir misin ne kadar surede oldu
Bizim 10ay oldu ikinciyi isteyeli. Bi sorun olmamasına rağmen olmayınca soğan kürü yapmıştım bikaç ay önce yine olmadı ama adette rahmimin temizlendiğini hissettim bi sonraki ay klomen iğne tedavisi oldum ama dr eşimden test istememişti öylesine sormuştu sadece yaptırdınızmı diye gebelik olmayınca yaptırdık sonuçlar dediğim gibi çıkınca üroloğa gittik promen verdi bulamadık opstravent ile değiştirdi üç ay sonra gel dedi varikosel yoktu ama. Ben aynı zamanda bitkisel şeyler denedim keçiboynuzu kürü, geceden z.yağında beklemiş incir, ceviz filan. Ama bunları sadece iki hafta yaptık sonuçta hamile olduğumu öğrendim o yüzden sonuçlar yanlış mıydı diye düşündük yada nasılsa olmuyor diye stres yapmadık mı bilemiyorum yine de ilişki sonrası o anlattığım şeyleri yaptım. Neden nasıl oldu ben de anlamadım gerçekten

Bence tüp bebekten önce aşılama şansını dene, ben bikaç ay daha olmasaydı aşılama düşünüyodum ihtimal az da olsa artıyormuş. Tüp bebek hiç düşünmedim bi çocuğumuz var diye. Hatta aşılamadan önce bitkisel şeyleri yapmadıysan dene eşine uygula, inofolik yumurta kalitesini artırıyor onu kullanmıyorsan al ve ilişki sonrası sakın kalkma ben ayaklarımı dikip bekledim sonra da uyudum sabah duş aldım. Hepsini birden yapınca hangisi etkili oldu bilmiyorum :)

Yok canım daha belli değil bu cuma tam 2 hafta oluyor test mi yapsam yoksa adet olup olmicağımı mı beklesem bilmiyorum kararsızım :)
Ay cok heyecanliii:) bencede bkle surpriz olsn. Bende yarin asilama olacam da heyecanliyim keske ilk ay olsa. Senin ilk denemen mi canim

Yok canım daha belli değil bu cuma tam 2 hafta oluyor test mi yapsam yoksa adet olup olmicağımı mı beklesem bilmiyorum kararsızım :)
Belirti oldu mu peki canim. Asilama sorasi nasi gecti surec. Cok hareket etmemeye calis dedi doktor istn gelince dinlen yorma kendini falan tutnsn die olursa eger

Aslinda keci boynuzu kurunu ben de yaptım esim de proxeed plus kullandi findiklar falan ama olmadi doktorum asilamadan ziyede tupu onerdi ama etrafra tüpü beklerken hamile kalanlar var senin gibi olanlar da bana umit veriyo insallah ben de hamile kalirim ya

İnşallah.. birde biz üç dört ay sonrasına odaklandık, elimizden geleni yapalım ama nasılsa olmuyor diye düşünmüş de olabiliriz kafaya çok takmadık bu ay hiç beklemiyorduk yani. Stres çok önemli diyorlar ya biliyorum çok zor ama unutmaya çalış adet gününü filan bekleme kendini kasma belirti arama ummadığın anda oluyor

Belirti oldu mu peki canim. Asilama sorasi nasi gecti surec. Cok hareket etmemeye calis dedi doktor istn gelince dinlen yorma kendini falan tutnsn die olursa eger
ya canım belirtimi bilmiyorum ama adet öncesi de olurdu göğüs acısı oluyor kasıklarda arada batma o kadar

Kızlar gerçekten çok sinirliyim özel sağlık sigortamız teminatta yazmasına rağmen varikosel ameliyatını karşılamıyor! Ücretleri ne kadar ameliyatın bilginiz var mı? Çok mu pahalı bir işlem?
Merhaba Eğer durumuz varsa devlette yapmayın tabi sonuçlar farklılık gösterir ama biz devlette yaptık ameliyatı iyi yapmadılar devlet olduğu içib baştan umursamıyorlar ne yazık ki bide varikoselin 2 şekilde ameliyatı var biz açık ameliyat yaptrrsık sonuç kötü tekrar ettiii ve her iki testiste diğeri Standart varikosel operasyonu tekniklerinde %15 kadar hastada ameliyat sonrasında varikosel devam ediyormuş , hidrosel (testisin zarları arasında sıvı birikerek şişmesi) riski %10’a, atardamar hasarına bağlı organ kaybı %5’e kadar çıkmaktadır. Mikrocerrahi bu oranları özellikle çok azaltmakta ve başarı oranını yükseltmektedir.Microcerrahi deneyin derim pişmanlık yaşamaktansa maddi zararımız olsun

Medicalpark 4000 lira fiyat verdi cok mu fazla emin olamadim

Oyle yapmayi denicem ama aylardir bekleyince hic kolay olmayacak bakalim mecburen oluruna bıraktık

aynen ilk aşılamam doktorum erken yapmışsın testi biraz daha bekleyelim dedi bilmiyorum ne olcak daha adet olmadım çünkü

aynen ilk aşılamam doktorum erken yapmışsın testi biraz daha bekleyelim dedi bilmiyorum ne olcak daha adet olmadım çünkü

anladım erken bakmayın biraz sabır gerekli bak morolin bozulmuş hemen ..Biz hiç aşılama yapmadık nasıl bir süreç olduğunu bilmiyorum ama stres yok bu çok önemli onu biliyorum.

aynen oyle stres cok etkiliyor ama boyle olmayınca dik durmaya calışyosun ama yinede sitres oluyor işte insan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…