Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sonucu lütfen bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kaç mm olduğunu hatırlamıyorum sadece sol tarafda vardı bize hani norm yollada kalabilirsin hamile denildi ama kalamadım sonra ameliyat oldu ameliyattan sonrada kalamadım ameliyatın pek etkili olduğunu düşünmüyorum ben bilmiyorum

Bende acikcasi ameliyatin pek faydali oldugunu dusunmuyorum hatta bi dr bize demisti hic ameliyatla ugrasmadan direk tup bebek ameliyat yapan doktorda demisti esin sigara kullanmiyor ve senin yasin 25 ustu olsaydi direk tup bebek derdim ameliyat olduktan sonra dogal yollarla kalamazsan asilama icin iyi olur bizde dr kontrolunden sonra gelisme olmazsa direk asilama yapacaz simdi diyorum acaba ameliyat olmadan direk asilamaya mi gitseydik bilemedim

Benim ameliyattan sonra çok var hamile kalan arkadaşım ya

Merhaba kızlar.
Eşim varikoseldi , ameliyat oldu açık ameliyat, keşke micro ameliyat olsaydı ama olmadı devlette yaptı bide ameliyattan 3
ay sonra test yaptı ilk test iyiydi sperm sayı v.s kalite, 1 ay sonrasında tekrar bir tahlil sonuçlar çok kötü varikosel tekrar etmiş ve her iki testiste oluşmuş tekrardan. çOK üzülerek defalarca tahlil yaptı hepsi çok kötü çıktı zaman kaybetmeyin dedi doktorumuz üroloğumuz..tÜP BEBEK için .Ve bizde öyle yaptık ..bugün transfeerimin 5.günü zorlu bir süreç 1 haftaya kadar belli olacak mış.Allahım isteyen herkese nasip etsinDoktorlar direk ameliyat deselerde lütfen eğer çok kötü değilse doğal yöntemlerle bir kaç ay eşinizi tedavi edin keçi boynuzu bal polen karışımı macunlar çok işe yarıyor eğer olmaz ise bir gelişme yapacağınız en iyi şey micro ameliyat dedikleri şey tastise fazla zarar vermeden damarlara direk uygulanıyor..Benim eşimin ameliyatını yapan doktor iyi yapamamış amliyatını.S,zde aynı şeyi yaşayın istemem .Açık ameliyat olmasın kesinlikle

Selam canim. Benim esim sigara da kullanmiyor ileri hareket sifirdi ona ragmen bukadr umutsuz konusmadilar uzme kendini. Keci boynuzu kuru yaotm ki duzenli kullanmadi ara ara yaptm icti. Tekrarladim testi ileri hareket %8 cikti bitkisel seleri mtlaka dene:) asilama olck bize bu ay

bizimde aynıyıdı keçi boynuzu ile %18 oldu sonra aşılama yapıldı sperm yıkamadan sonra %77 oldu

Kızlar gerçekten çok sinirliyim özel sağlık sigortamız teminatta yazmasına rağmen varikosel ameliyatını karşılamıyor! Ücretleri ne kadar ameliyatın bilginiz var mı? Çok mu pahalı bir işlem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…