- Konu Sahibi Dilekdilek06
-
yani sigaranında etkisi var tabiki ama eğerki siizinde varikoselse erkeklerin çoğunda var olan bi durum malesef kiİnşallah canım tutar, benim de eşim bi paket içiyordu şuan 5 tane içiyo azalttı
Evet kaç mm di sizin varikosel bizim 2,9 çifttaraflıyani sigaranında etkisi var tabiki ama eğerki siizinde varikoselse erkeklerin çoğunda var olan bi durum malesef ki
Yok cok sukur ki icmiyor o sansimiz oldu halen dr gitmedikDüzelme car mo acaba? Eşiniz sigara içiyor mu?
Ayni sekil bizimde cift tarafliydiEvet kaç mm di sizin varikosel bizim 2,9 çifttaraflı
Benim ameliyattan sonra çok var hamile kalan arkadaşım yaBende acikcasi ameliyatin pek faydali oldugunu dusunmuyorum hatta bi dr bize demisti hic ameliyatla ugrasmadan direk tup bebek ameliyat yapan doktorda demisti esin sigara kullanmiyor ve senin yasin 25 ustu olsaydi direk tup bebek derdim ameliyat olduktan sonra dogal yollarla kalamazsan asilama icin iyi olur bizde dr kontrolunden sonra gelisme olmazsa direk asilama yapacaz simdi diyorum acaba ameliyat olmadan direk asilamaya mi gitseydik bilemedim
InsAllah bizde onlardaan oluruz canim umutda bitiyor artik siz ne zamandir istiyorsunuzBenim ameliyattan sonra çok var hamile kalan arkadaşım ya
Bir yıl oldu canım ben kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim olur ya inşallah ama gerçekten yıpratıcı bir süreçInsAllah bizde onlardaan oluruz canim umutda bitiyor artik siz ne zamandir istiyorsunuz
Aynen bizimde 3 yil olduBir yıl oldu canım ben kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim olur ya inşallah ama gerçekten yıpratıcı bir süreç
ozelde bikac saat sonra cikiyorKızlar sperm testi sonuçları kaç günde çıkıyor acaba?
Teşekkür ederimozelde bikac saat sonra cikiyor
Medicalparkin kadin dogumcularini at cope belki urologu iyidir ins canimMesicalparktan randevu aldık uzöanlık alanları arasında androlojide yazıyor inş faydası olur çok sağolun cevapladığınız için moralim o kadar bozuk ki
Selam canim. Benim esim sigara da kullanmiyor ileri hareket sifirdi ona ragmen bukadr umutsuz konusmadilar uzme kendini. Keci boynuzu kuru yaotm ki duzenli kullanmadi ara ara yaptm icti. Tekrarladim testi ileri hareket %8 cikti bitkisel seleri mtlaka dene:) asilama olck bize bu ayKızlar merhaba kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir yıllık denemenin sonunda eşim sperm test yaptırdı bugün ( bende hiçbir sıkıntı yok ) ama eşimin spermiyogramı pek iyi değil gibi acaba yorumlar mısınız??
2 saatte canimKızlar sperm testi sonuçları kaç günde çıkıyor acaba?
bizimde aynıyıdı keçi boynuzu ile %18 oldu sonra aşılama yapıldı sperm yıkamadan sonra %77 olduSelam canim. Benim esim sigara da kullanmiyor ileri hareket sifirdi ona ragmen bukadr umutsuz konusmadilar uzme kendini. Keci boynuzu kuru yaotm ki duzenli kullanmadi ara ara yaptm icti. Tekrarladim testi ileri hareket %8 cikti bitkisel seleri mtlaka dene:) asilama olck bize bu ay
Harikaymis asilamadan sonuc aldiniz mi canim pekibizimde aynıyıdı keçi boynuzu ile %18 oldu sonra aşılama yapıldı sperm yıkamadan sonra %77 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?