- 13 Ağustos 2018
- 165
- 90
- 48
- Konu Sahibi Dilekdilek06
-
Ayyyy çok sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun senin sorunun neydi tam hatırlayamadım cnmİlaçların yarısı elimizde kaldı hatta.. benim tavsiyem bir hastaneyle kalmayıp başka hastanede de test yapılmalı
Sağol cnm inş kan testiyle de kesinleştireyim yarın. Darısı başınızaCanım ay çok çok sevindim ne kadar güzel ya:) tebrik ederim
Amin inşallahhhSağol cnm inş kan testiyle de kesinleştireyim yarın. Darısı başınıza
Canım benim bir çocuğum var ama 2. Olmuyordu 10 aydır eşime baktırmadık bende de bi sorun yoktu ama doktor geçen ay klomen ve iğne tedavisi yapalım dedi, üç yumurtaya rağmen olmadı sonra eşime sperm testi yaptıralım dedik şok olduk sonuca ileri hız %0 yavaş % 7 hareketsiz %91 çıktı. Sabah erken olduğu için beklettilermi dedik ama çok üZüldük tabi. Ürolog ilaç verdi üç ay sonra gel dedi varikosel yoktu. Hemen keçi boynuzu, incir, ilaç tedavisi derken daha 17-18 gün olmuş bak adetim iki gün gecikti test yaptım hiç ümidim yoktu. Kendimde inofolik kullanmıştım yumurtlamaya kadar, birde ilişki sonrası ayaklarımı dikip uyuşana kadar bekledim salladım bisiklet çevirme hareketleri ne hallere düştüm ümitsizliğe rağmen elimden geleni yapayım dedim ama sonuç bugünkü mutluluğumuz olduAyyyy çok sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun senin sorunun neydi tam hatırlayamadım cnm
cok sevindim rabbim mutlulugunuza tez kavustursun bak rabbim iste isterse ol der oluverir benimde hormonlar biraz yüksek sınırdalar saracoglu sitesini aradım bana dogal kur gonderdiler bide soğuk spres corekotu yağı bakalım bıde preseed jel aldım umarım sonuc alırım cnm benımde 6 yasında 1 kızım var 2.sini istiyoruz rabbim istiyen herkese nasıp etsınCanım benim bir çocuğum var ama 2. Olmuyordu 10 aydır eşime baktırmadık bende de bi sorun yoktu ama doktor geçen ay klomen ve iğne tedavisi yapalım dedi, üç yumurtaya rağmen olmadı sonra eşime sperm testi yaptıralım dedik şok olduk sonuca ileri hız %0 yavaş % 7 hareketsiz %91 çıktı. Sabah erken olduğu için beklettilermi dedik ama çok üZüldük tabi. Ürolog ilaç verdi üç ay sonra gel dedi varikosel yoktu. Hemen keçi boynuzu, incir, ilaç tedavisi derken daha 17-18 gün olmuş bak adetim iki gün gecikti test yaptım hiç ümidim yoktu. Kendimde inofolik kullanmıştım yumurtlamaya kadar, birde ilişki sonrası ayaklarımı dikip uyuşana kadar bekledim salladım bisiklet çevirme hareketleri ne hallere düştüm ümitsizliğe rağmen elimden geleni yapayım dedim ama sonuç bugünkü mutluluğumuz oldu
Canım naptın kan testi yapttırdın mı?Sağol cnm inş kan testiyle de kesinleştireyim yarın. Darısı başınıza
Sabah kan verdim cnm yarın çıkacakmış sonuç, çalıştığım için işe gitmeden sağlık ocağında yaptırdım orada ertesi gün çıkıyormuş. Bi idrar testi daha yaptım o da pozitif ama bakalım hayırlısıCanım naptın kan testi yapttırdın mı?
Sonucu yazmayı unuttum cnm bhcg 245 çıktı pozitif dedi doktor pazartesi çağırdı iki katına çıkması gerekliymiş. Keseyi göremedi çok küçük olduğu içinCanım naptın kan testi yapttırdın mı?
Sonucu yazmayı unuttum cnm bhcg 245 çıktı pozitif dedi doktor pazartesi çağırdı iki katına çıkması gerekliymiş. Keseyi göremedi çok küçük olduğu için
Türk kahvesiDoktor çok iyi değil dedi sigarayı azalt dedi vitamin verdi ama eşim bir de ürologa görünmek istiyor
Varikosel çıktı eşimin ameliyat olacakteşekkür ederim tavsiyeler için:)Türk kahvesi
Mısır
Çinko takviyesi tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun , ciddi bişey değilmiş Allah tan. Rabbim gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin :)Varikosel çıktı eşimin ameliyat olacakteşekkür ederim tavsiyeler için:)
Ilk mesajini okudugumda varikosel diye dusundum bizde ayni durumdan muzdaribiz bizimde morfoloji 0 di ve 100 sperm tek vardi esim ameliyat olali 3 ay olduVarikosel çıktı eşimin ameliyat olacakteşekkür ederim tavsiyeler için:)
Düzelme car mo acaba? Eşiniz sigara içiyor mu?Ilk mesajini okudugumda varikosel diye dusundum bizde ayni durumdan muzdaribiz bizimde morfoloji 0 di ve 100 sperm tek vardi esim ameliyat olali 3 ay oldu
Duzelme var mi diyecektim:)Düzelme car mo acaba? Eşiniz sigara içiyor mu?
Merhaba degerlerde düzelme oldu mu peki? Bir de sigara kullanıyor mu eşinizmerhaba arkadaşar benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 1 sene olcak çoçuk olmadı hala bizde aşılama yaptırdık bakalım hayırlısı
evet canım bende kullanıyorum oda kullanıyor ileri hareketlimiz 0 dı ben keçi boynuzu falan yaptım içiyor halada 18 oldu ileri hareketli. inşallah tutar aşılamam 9. günündeyimMerhaba degerlerde düzelme oldu mu peki? Bir de sigara kullanıyor mu eşiniz
İnşallah canım tutar, benim de eşim bi paket içiyordu şuan 5 tane içiyo azalttıevet canım bende kullanıyorum oda kullanıyor ileri hareketlimiz 0 dı ben keçi boynuzu falan yaptım içiyor halada 18 oldu ileri hareketli. inşallah tutar aşılamam 9. günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?