Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sonucu lütfen bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy çok sevindim canım rabbim tez zamanda kavuştursun senin sorunun neydi tam hatırlayamadım cnm
Canım benim bir çocuğum var ama 2. Olmuyordu 10 aydır eşime baktırmadık bende de bi sorun yoktu ama doktor geçen ay klomen ve iğne tedavisi yapalım dedi, üç yumurtaya rağmen olmadı sonra eşime sperm testi yaptıralım dedik şok olduk sonuca ileri hız %0 yavaş % 7 hareketsiz %91 çıktı. Sabah erken olduğu için beklettilermi dedik ama çok üZüldük tabi. Ürolog ilaç verdi üç ay sonra gel dedi varikosel yoktu. Hemen keçi boynuzu, incir, ilaç tedavisi derken daha 17-18 gün olmuş bak adetim iki gün gecikti test yaptım hiç ümidim yoktu. Kendimde inofolik kullanmıştım yumurtlamaya kadar, birde ilişki sonrası ayaklarımı dikip uyuşana kadar bekledim salladım bisiklet çevirme hareketleri ne hallere düştüm ümitsizliğe rağmen elimden geleni yapayım dedim ama sonuç bugünkü mutluluğumuz oldu

cok sevindim rabbim mutlulugunuza tez kavustursun bak rabbim iste isterse ol der oluverir benimde hormonlar biraz yüksek sınırdalar saracoglu sitesini aradım bana dogal kur gonderdiler bide soğuk spres corekotu yağı bakalım bıde preseed jel aldım umarım sonuc alırım cnm benımde 6 yasında 1 kızım var 2.sini istiyoruz rabbim istiyen herkese nasıp etsın

Canım naptın kan testi yapttırdın mı?
Sabah kan verdim cnm yarın çıkacakmış sonuç, çalıştığım için işe gitmeden sağlık ocağında yaptırdım orada ertesi gün çıkıyormuş. Bi idrar testi daha yaptım o da pozitif ama bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşar benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 1 sene olcak çoçuk olmadı hala bizde aşılama yaptırdık bakalım hayırlısı

evet canım bende kullanıyorum oda kullanıyor ileri hareketlimiz 0 dı ben keçi boynuzu falan yaptım içiyor halada 18 oldu ileri hareketli. inşallah tutar aşılamam 9. günündeyim
İnşallah canım tutar, benim de eşim bi paket içiyordu şuan 5 tane içiyo azalttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…