Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sonucu lütfen bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BiZim ileri hızlı 0, yavaş hızlı 7, hareketsiz 91 olmasına rağmen ben bile o kadar umutsuz değilim, ayrıca tüp bebekten önce aşılama imkanı da var. Buralardan okuduğuma göre sperm sonuçları örneklerin bekleyilmesiyle bile değişken olabiliyor. Üroloji uzmanları bile böyle konuşmamışken nasıl direkt tüp bebek diyebiliyorsunuz enteresan. Üstelik stresin bebek sahibi olmada etkisini herkes bilir. Acelesi olmayan herkes tüp bebeğe kadar sonuç elde etmiş gerekirse bir iki yıl ilaç kullanarak. Yapmayın bence yardımcı olmak yerine moral bozmayın

Evet bence de çünkü çok etkileniyor insan yıkılıyor, arkadaş iyi niyetli olarak umutlanmayalım diye sanırım öyle söyledi

Daha 26 yaşındayım eşim 29 ,,, Sorun VARİKOSEL...İllet birşey zamanında müdahale edilmezse sonuç kötü ..ameliyat olunacaksa lazer ameliyat denen birşey var yada micro deniyor tam hatırlamıyorum o şekilde ameliyat olunmalı eşiniz...eşim açık ameliyat oldu....Morfoloji sıfır, sperm sayısı düşük 4 yıllık evliyim, 2 yıldır çocuk istiyoruz 8 ay önce 1 varikosel amliyatı geçirdi eşim ,amelittan sonra ilk tahlil çok iyi çıktı bu ay yaptık 3 ayrı tahlil 3 üde çok kötüü , Tekrar etti her iki testiste varikosel, 2. ameliyatı önermedi doktor fayda etmez dedi tüp bebek zaman kaybetmeden gidin dedi...Ne acı bir anda eşimde çıktı düzelir diye umut ettik düzelmedi..Bugün mersin tüp bebek merkezine giittik kontroller tahliller adetin 2.günü gelmemi istedi doktor..adet bu hafta olurum sanırım :( Allahım isteyen herkese nasip etsin / eşinde varikosel olup tüp bebeğe başlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim kendimi inanılmaz kötü hissediyorum bir anda oldu beklemiyordum bu kadarını :(

Evet bence de çünkü çok etkileniyor insan yıkılıyor, arkadaş iyi niyetli olarak umutlanmayalım diye sanırım öyle söyledi
Evet anlıyorum gerçekten yardımcı olmak amaçlı ama biraz da empati gerekiyor. Tüp bebek tabiki bir seçenek ama en son seçenek bence. Yeter ki olsun yani insan nelere katlanmıyor ki

Daha 26 yaşındayım eşim 29 ,,, Sorun VARİKOSEL...İllet birşey zamanında müdahale edilmezse sonuç kötü ..ameliyat olunacaksa lazer ameliyat denen birşey var yada micro deniyor tam hatırlamıyorum o şekilde ameliyat olunmalı eşiniz...eşim açık ameliyat oldu....Morfoloji sıfır, sperm sayısı düşük 4 yıllık evliyim, 2 yıldır çocuk istiyoruz 8 ay önce 1 varikosel amliyatı geçirdi eşim ,amelittan sonra ilk tahlil çok iyi çıktı bu ay yaptık 3 ayrı tahlil 3 üde çok kötüü , Tekrar etti her iki testiste varikosel, 2. ameliyatı önermedi doktor fayda etmez dedi tüp bebek zaman kaybetmeden gidin dedi...Ne acı bir anda eşimde çıktı düzelir diye umut ettik düzelmedi..Bugün mersin tüp bebek merkezine giittik kontroller tahliller adetin 2.günü gelmemi istedi doktor..adet bu hafta olurum sanırım :KK43: Allahım isteyen herkese nasip etsin / eşinde varikosel olup tüp bebeğe başlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim kendimi inanılmaz kötü hissediyorum bir anda oldu beklemiyordum bu kadarını :KK43:
Benimkinde varikosel çıkmadı cnm ileri hızı düşük ama varikosel yok o yüzden yorum yapamam. Ben ilaçların etkisine güveniyorum bitkisel şeylerde yapıyorum. Moralini bozma daha yaşınız genç , doktorunuzun dediklerine güven tüp bebek yöntemiyle amacına ulaşan birsürü insan var

Evet anlıyorum gerçekten yardımcı olmak amaçlı ama biraz da empati gerekiyor. Tüp bebek tabiki bir seçenek ama en son seçenek bence. Yeter ki olsun yani insan nelere katlanmıyor ki

Bence de öyle doktor da bugün oldukça umutlu konuşmuş eşim eve çok mutlu geldi birkaç doktorla daha konuşup ameliyat olacak sanırım. Doktor sayı iyi sadece hareketlilik yüzde 21 az demiş o da ameliyatla düzelir demiş

Daha 26 yaşındayım eşim 29 ,,, Sorun VARİKOSEL...İllet birşey zamanında müdahale edilmezse sonuç kötü ..ameliyat olunacaksa lazer ameliyat denen birşey var yada micro deniyor tam hatırlamıyorum o şekilde ameliyat olunmalı eşiniz...eşim açık ameliyat oldu....Morfoloji sıfır, sperm sayısı düşük 4 yıllık evliyim, 2 yıldır çocuk istiyoruz 8 ay önce 1 varikosel amliyatı geçirdi eşim ,amelittan sonra ilk tahlil çok iyi çıktı bu ay yaptık 3 ayrı tahlil 3 üde çok kötüü , Tekrar etti her iki testiste varikosel, 2. ameliyatı önermedi doktor fayda etmez dedi tüp bebek zaman kaybetmeden gidin dedi...Ne acı bir anda eşimde çıktı düzelir diye umut ettik düzelmedi..Bugün mersin tüp bebek merkezine giittik kontroller tahliller adetin 2.günü gelmemi istedi doktor..adet bu hafta olurum sanırım :KK43: Allahım isteyen herkese nasip etsin / eşinde varikosel olup tüp bebeğe başlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim kendimi inanılmaz kötü hissediyorum bir anda oldu beklemiyordum bu kadarını :KK43:

Eşinizin ilk tahlilleri nasıldı? Çok geçmiş olsun anlayabiliyorum sizi

Eşinizin ilk tahlilleri nasıldı? Çok geçmiş olsun anlayabiliyorum sizi
Ilk tahliller iyiydi sayı olarak bildiremek hatirlamiyorum normal bir erkeğin sperm oranlarinin yüzde 10 altıydi umut dedim sonra sadece aradan 3 ay geçmedi bile bayramdan sonra yaptığı 3 tahlilde kötü çıktı ileri hareketlilik sifir dedi sperm sayısı düşük dedi ve bunu 3 ayri doktor şöyledi sadece inanmak istemiyorum ama buna sukur diyebiliyorum

Ilk tahliller iyiydi sayı olarak bildiremek hatirlamiyorum normal bir erkeğin sperm oranlarinin yüzde 10 altıydi umut dedim sonra sadece aradan 3 ay geçmedi bile bayramdan sonra yaptığı 3 tahlilde kötü çıktı ileri hareketlilik sifir dedi sperm sayısı düşük dedi ve bunu 3 ayri doktor şöyledi sadece inanmak istemiyorum ama buna sukur diyebiliyorum
Sanırım yanlış bir uygulama yapıldı ameliyatta

Sanırım yanlış bir uygulama yapıldı ameliyatta
Kesinlikle bizde öyle düşünüyoruz .o yüzden düşünen var ise kesinlikle micro ameliyati denesinler oda eğer gerçekten varikosel kötü durumda ise.sonradan pişmanlık yaşamak çok daha kotu cunki :( but arada tüp bebeğe başlayan varmi aramızda

Merhaba arkadaşlar eşimin sperm sonucu yorumlarmısınız aşılama düşünüyoruz sizce tutar mı

Eklentiler

• F57540C3-4277-4944-8016-F110B69CC2BD.jpeg
    F57540C3-4277-4944-8016-F110B69CC2BD.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar eşimin sperm sonucu yorumlarmısınız aşılama düşünüyoruz sizce tutar mı
Ben daha çok anlamıyorum ama ileri hızlı kötü yavaş hareketli az da olsa var, bizden daha iyi durumdasınız. Üroloji doktoruna göstermediniz mi? O mu dedi aşılama diye?

Ürolog baktı arkadaşlar varikosel ameliyatıda oldu ameliyattan sonra ki sonuclar 6 ay hectilten sonra yani en son kadın doğumcum aşılama dedi yarın işk tedaviye başlancak

Ürolog baktı arkadaşlar varikosel ameliyatıda oldu ameliyattan sonra ki sonuclar 6 ay hectilten sonra yani en son kadın doğumcum aşılama dedi yarın işk tedaviye başlancak

Doktor eşimin mevcut değerleriyle bile çocuk sahibi olabilirsiniz normal yolla demiş ki sizin değerleriniz bizden daha iyi bence olabilir ama tabi en iyisini doktorunuz bilir

İşte ileri hareketli sıfırmış o yüzden olmuyormuş canım aşılama denicez bu ay inşallah olur ya hepimiz kavusuruz bir an önce

Arkadaşlar bu sonuçtan anlayan varmı yardım doktor pazartesi gelicekmis ozamana kadar bekliyen lütfen bilen varsa cevaplasin

Eklentiler

• IMG_20180908_182721.jpg
    IMG_20180908_182721.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 47
Buradan hangisi faydalı oldu olmadı birbirimize haber verelim kızlar
Canım beni hatırladın mı daha 16 gün önce konuşmuşuz. Ben bugün adetim iki gün gecikti diye test yaptım pozitif çıktı :) o anlattığım herşeyi yaptım hatta bazen unuttum inciri filan. Promeni bulamadık doktoru aradık opstraventle değiştirdi ama bize göre sperm örneği bekletildiği için öyle çıktı, bilemiyoruz. Yarın kan testi yaptıracağım bakalım

İlaçların yarısı elimizde kaldı hatta.. benim tavsiyem bir hastaneyle kalmayıp başka hastanede de test yapılmalı

Back