- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 36
- Konu Sahibi Dilekdilek06
-
n11 den aldik . keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz bide o kadar . e vitamini yazmadi dr . siz onu da mi kullanacaksiniz ? promotilin icinde e vit var diye biliyorumHaftasonuna denk geldi üç yere sorduk yok yarın bikaç tane daha gezicez bakalım. İnternetten hangi siteden aldınız ? Bir de e vitamini de kullanıyor musunuz?
Varikosel olabilir mi acaba
Üzülmeyin çok büyük problem değil küçük bir ameliyatla ve kullanacağı vitaminlerle inşllh olumlu sonuç alırsınız.Eşime varikosel demiş bugün ürolog, siz doğru tahmin ettiniz.. bilginiz var mı bu konuyla ilgili çok üzgünün
Sizi gebe bırakacak olan ileri hareket o hiç YOk sayı normalin altında morfoloji yani şekli düzgün olanlar da düşük spermde mikropta mevcut (lökosit) o yüzden mecbur üroloji doktoruna gitmesi lazım ama infertiliteden anlayan bir doktora gidin yani aynı zamanda androloji Uzmanı olsun
merhaba bayanlar benim eşimin test sonucu hakkında yorum yapabilirmisiniz. İki keredir doktora gittim yoktu merak ediyorum sorun varmı acaba?Üzülmeyin çok büyük problem değil küçük bir ameliyatla ve kullanacağı vitaminlerle inşllh olumlu sonuç alırsınız.
merhaba bayanlar benim eşimin test sonucu hakkında yorum yapabilirmisiniz. İki keredir doktora gittim yoktu merak ediyorum sorun varmı acaba?
0,5 i anlamadım miktar olarak 500 000 mi demek acaba?Sadece sayı 500 bin sanırım o az ama diğer değerler çok iyi benim yorum
Katılıyorum gayet iyi görünüyor sayı dışındaSadece sayı 500 bin sanırım o az ama diğer değerler çok iyi benim yorum
0,5 i anlamadım miktar olarak 500 000 mi demek acaba?
sayı 0.5 ml, 500 000 değil o sanırım verilen örnek miktarı diğer tahlil gösteren bayanın miktarıda 3.5 mlKatılıyorum gayet iyi görünüyor sayı dışında
sayı 0.5 ml, 500 000 değil o sanırım verilen örnek miktarı diğer tahlil gösteren bayanın miktarıda 3.5 ml
Sayı olarak hangi değer olduğunu çok anlamadım ama hareketlilik gayet iyisayı 0.5 ml, 500 000 değil o sanırım verilen örnek miktarı diğer tahlil gösteren bayanın miktarıda 3.5 ml
Kızlar merhaba kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir yıllık denemenin sonunda eşim sperm test yaptırdı bugün ( bende hiçbir sıkıntı yok ) ama eşimin spermiyogramı pek iyi değil gibi acaba yorumlar mısınız??
Progresif hareket ileri doğru hareketi ifade eder. gebe kalma şansınız moral bozmak gibi olmasın ama çok düşük. Direkt tüp bebek bu durum öyle görünüyor. erkeklere verilen şunu iç sprem olur , hareketlenir vb şeyler biraz moral verici ama %100 çözüm değil.
size tavsiyem başka bir labaratuara yeniden test yaptırın. cinsel perhiz süresi 3-5 gün olacak şekilde. sonra iyi bir ürolog gidin. bu rapora göre direkt tüp bebek çünkü ileri hızlı sperm yok ve morfoloji %3 yanlış görmediysem.[/QUOTE
Progresif yavaş yüzde 21 ama o da sağlamıyor mu gabeliği?
Bence olabilir çünkü 3-4 günü geçince sperm kalitesi düşüyormuş. Moralinizi bozmayın, sayı olarak çok iyi. Tüp bebek kötü bir şey değil. Yeter ki çocuk sahibi olmak için bir yol bulunsun.Cinsel perhiz süresi 6 gündü ileri hareketlinin çıkmamasında o etkili olmuş olabikir mi sizce
bir arkadaşımın eşinin morfoloji %1 di ve sayı 5000 falandı kendiliğinden hamile kaldı. Ama bu çok uç bir örnek. Bakın hiç zaman kaybetmeyin. Bir tüp bebek merkezine gidin. onlar sizi yönlendirir. Nacizane işi bile abla tavsiyesi benden size.Progresif yavaş yüzde 21 ama o da sağlamıyor mu gebeliği?
Tüp bebek bana çok yıpratıcı geliyor eşim de şuan için yanaşmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?