Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sonucu lütfen bana yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftasonuna denk geldi üç yere sorduk yok yarın bikaç tane daha gezicez bakalım. İnternetten hangi siteden aldınız ? Bir de e vitamini de kullanıyor musunuz?
n11 den aldik . keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz bide o kadar . e vitamini yazmadi dr . siz onu da mi kullanacaksiniz ? promotilin icinde e vit var diye biliyorum

Ben hemen keçiboynuzu kürüne başladım, ibrahim saraçoğlunu izledim e vitamini diyor evicap mı solgar mı karar veremedim genelde evicap kullanıyorlarmış. Geceden inciri zeytinyağında bekletip sabah yiyecek bugün ona da başladık. Bir de promotil alırsak inş. İleri hızlı %0 çıktı bizim hepsini yapıcam bakalım 3ay sonra kontrol. İlerleme olmazsa aşılama olur herhalde üç ay elimizden geleni yapıcaz

Sizi gebe bırakacak olan ileri hareket o hiç YOk sayı normalin altında morfoloji yani şekli düzgün olanlar da düşük spermde mikropta mevcut (lökosit) o yüzden mecbur üroloji doktoruna gitmesi lazım ama infertiliteden anlayan bir doktora gidin yani aynı zamanda androloji Uzmanı olsun

Üzülmeyin çok büyük problem değil küçük bir ameliyatla ve kullanacağı vitaminlerle inşllh olumlu sonuç alırsınız.
merhaba bayanlar benim eşimin test sonucu hakkında yorum yapabilirmisiniz. İki keredir doktora gittim yoktu merak ediyorum sorun varmı acaba?

Eklentiler

• oylesinet.jpg
    oylesinet.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba kendimi hiç iyi hissetmiyorum bir yıllık denemenin sonunda eşim sperm test yaptırdı bugün ( bende hiçbir sıkıntı yok ) ama eşimin spermiyogramı pek iyi değil gibi acaba yorumlar mısınız??

Progresif hareket ileri doğru hareketi ifade eder. gebe kalma şansınız moral bozmak gibi olmasın ama çok düşük. Direkt tüp bebek bu durum öyle görünüyor. erkeklere verilen şunu iç sprem olur , hareketlenir vb şeyler biraz moral verici ama %100 çözüm değil.

size tavsiyem başka bir labaratuara yeniden test yaptırın. cinsel perhiz süresi 3-5 gün olacak şekilde. sonra iyi bir ürolog gidin. bu rapora göre direkt tüp bebek çünkü ileri hızlı sperm yok ve morfoloji %3 yanlış görmediysem.

Progresif hareket ileri doğru hareketi ifade eder. gebe kalma şansınız moral bozmak gibi olmasın ama çok düşük. Direkt tüp bebek bu durum öyle görünüyor. erkeklere verilen şunu iç sprem olur , hareketlenir vb şeyler biraz moral verici ama %100 çözüm değil.

size tavsiyem başka bir labaratuara yeniden test yaptırın. cinsel perhiz süresi 3-5 gün olacak şekilde. sonra iyi bir ürolog gidin. bu rapora göre direkt tüp bebek çünkü ileri hızlı sperm yok ve morfoloji %3 yanlış görmediysem.[/QUOTE

Progresif yavaş yüzde 21 ama o da sağlamıyor mu gabeliği?

Cinsel perhiz süresi 6 gündü ileri hareketlinin çıkmamasında o etkili olmuş olabikir mi sizce
Bence olabilir çünkü 3-4 günü geçince sperm kalitesi düşüyormuş. Moralinizi bozmayın, sayı olarak çok iyi. Tüp bebek kötü bir şey değil. Yeter ki çocuk sahibi olmak için bir yol bulunsun.

Progresif yavaş yüzde 21 ama o da sağlamıyor mu gebeliği?
bir arkadaşımın eşinin morfoloji %1 di ve sayı 5000 falandı kendiliğinden hamile kaldı. Ama bu çok uç bir örnek. Bakın hiç zaman kaybetmeyin. Bir tüp bebek merkezine gidin. onlar sizi yönlendirir. Nacizane işi bile abla tavsiyesi benden size.
bu verilen vitaminler, iğneler haplar işe yaramaz genelde.
sigara yok, alkol yok bunları bırakacak eşiniz öncelikle. hemen IVF merkezine gitmeniz gerekir. onalr size anlatır herşeyi yönlendirir.hiç kafanızı bulandırmayın

Tüp bebek bana çok yıpratıcı geliyor eşim de şuan için yanaşmayabilir

Tüp bebek bana çok yıpratıcı geliyor eşim de şuan için yanaşmayabilir

hiç üstüne gitmeyin ama sadece IVF merkezine gidin, doktordan duysun. ayrııca kendisine olacak birşey yok ki. yumurta toplama günü bir örnek verecek. herşeyi siz kullanacaksınız yine.
siz bir gidin bir uzman fikir versin de. zaten dr diyecek tüp bebek diye. sonra üstüne gitmeyin. genelde bir zaman sonra kendileri gitmek isterler. erkek lugatında hazmetme,kabullenme süresi bu

BiZim ileri hızlı 0, yavaş hızlı 7, hareketsiz 91 olmasına rağmen ben bile o kadar umutsuz değilim, ayrıca tüp bebekten önce aşılama imkanı da var. Buralardan okuduğuma göre sperm sonuçları örneklerin bekleyilmesiyle bile değişken olabiliyor. Üroloji uzmanları bile böyle konuşmamışken nasıl direkt tüp bebek diyebiliyorsunuz enteresan. Üstelik stresin bebek sahibi olmada etkisini herkes bilir. Acelesi olmayan herkes tüp bebeğe kadar sonuç elde etmiş gerekirse bir iki yıl ilaç kullanarak. Yapmayın bence yardımcı olmak yerine moral bozmayın

Back