Eşimin sperm sonuçları ??

Burcin05

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
313
139
18
29
Arkadaşlar eşimin sperm sonuçları anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba doktorumuz varikosel teşhisi koydu sonuçlar bu şekilde klomen verdi 25 gün mullan5 gün ara ver dedi

Eklentiler

• Screenshot_20240630_000751_Drive.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20240630_000742_Drive.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar eşimin sperm sonuçları anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba doktorumuz varikosel teşhisi koydu sonuçlar bu şekilde klomen verdi 25 gün mullan5 gün ara ver dedi
Bana normal geldi değerler. Ameliyat çözüm değil, ondan önce aşılama falan deneyin mutlaka kuzum. Bence doğal gebelik için yeterli bu değerler. Klomen spermi destekliyor

Bana normal geldi değerler. Ameliyat çözüm değil, ondan önce aşılama falan deneyin mutlaka kuzum. Bence doğal gebelik için yeterli bu değerler. Klomen spermi destekliyor
Tüp bebek yaptırdık 2 kere ikiside tuttu birinci kimyasal oldu digeride 16 haftalik düşük oldu ikizdi 2 hafta oluyor çocuklarımı kaybedeli bende de pcos var sol tüp kapalı doğal yoldan denicez biraz inşallah olur

Kadın faktörü de varmış kuzum. Allah yardımcınız olsun

gayet normal sonuclar. benim esimde de varinosel var. bizim morfoloji %1ken doğal yoldan oldu hamilelik. ama önceki gebelik kayıplarının araştırılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…