Eşimin sperm sayısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arakadaşlar bi çoğunuz beni tanıyor artık.
2 bucuk yılönce bi düşüğüm oldu.düşükten sonra eşim ameliyat oldu.hersey birden gelişti.
Evlendıkten 1yıl sona korunmayı bıraktık.korunmayı bırakınca kaşıntı oldu bnde kadın dogum doktoruna gıtıtk.nasıl olduysa kendımızı ege unıv tup bebek merkezinde bulduk.ufak bi kaşıntı için gititik.normal yolla gebe kalamayıcagımı ogrendık
eşimde azosperm vardı.
2mılyon sperm vardı.tektük sperm bulduklarını söledıle.
Ve azospermken bı hamileLik yaşadım.kalp atışları duyulmadI kurtaj oldum ama oldu normal yolla gebe kalabildim işte rabbım çok buyuksun.
Ameliyattan altı ay sonrakı tahlılde sayımız 40 mılynolmuştu.
Yuzde bi milyon artma vardı.
Amelyattan 1yıl sonra kı sonucumUz 45 milyondu.
Normal yolla olmaz dedık sabrımız bıtti dedik.tekrardan ege unıversıtesı ne gittik.doktorumuz yenıden sperm tahlili istedi.
Bugun tahlıl yaptırdık sonucumz tek kelımeyle mucize: 120 mılyon..
Hastanede hemsırelEr laborantlar doktor şokta :) agustosa yendıen tahlıl gunu verdiler şaka gibi ya.hala inanmak istemıyolar rabbımın buyüklugune.
Buugun çok güzel bi haber aldık ve sizinle paylaşmak istedim.

ARTIKÇOK YAKLAŞTIGIMIZI HISSEDIYORUM..

Rabbım dielrse herseymumkun skın sabırnızı tuketmeyı ve doktor amelıyAT derse sakın ertelEmeyın hemEn olun.
Herşey gönlunzde olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahımın mücizleri işte...
Dilerim tüm dileklerin gerçek olur...
En kısa zamanda sonuç alıp bize güzel haberler verirsin ...

canım benim sabrın sonu selamet ...inşallah her istediğin böyle gönlünce olur....

Allah çok büyük canım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın :Saruboceq:

ne güzel canım adına sevindim,hayırlısı olsun inşallah tez günde yaklaştığınız yere varır,kucağınıza bebelerinizi alırsınız.kurban olurum allahım ,nelere kadir.opuyorumnanaktan

canım ne güzel bi haber........................rabbim en tez zamanda hamiş olmanı nasip etsin inşallah....
azonun sebebi neydi acaba................

hayırlısı olsun canım..
inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerinide alırız...
:Saruboceq:

SĞlun arkadaŞlr yuregınıze sĞlık ınŞ en yakın zmanda hamıleyım dıyeyazmakta nasıpolur

canım çook sevindim inan
rabbim çabalarınızı boşa çıkarmamış
o dönemde kullandığı bişeyler oldumu bu sprem sayısını artıracak diğer arkadaşlar için ışık olsun
benim eşimde varikoselden ameliyat oldu hareketimiz 0 morfolojimiz 1 di
ve rabbime bin şükür hamileyim tamamına erdirsin sağlıcakla rabbim
o yüzden umudunu yitirme
bence heran bir süpriz yaşayabilirsin Allahın izniyle :Saruboceq:

Rabbim ne büyük
Çabalarınızı boşa çıkarmasın işallah en yakın zamanda bir evlat nasip etsin size :Saruboceq:

Allah gönlünüze göre versin cnm inşallah hamilelik haberini de duyurursun burdan

allahın işi die buna derim
rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bir şey yok..o yeterki o anda 'ol'desin
en kısa zamanda hamile haberlerini alırız işallah..sen ve senin gibi tüm arkadaşlarımıza allah sağlıklı bir evlat nasip etsin:Saruboceq:

çok sevindim canım.
hayırlı uğurlu olsun.
inş. en kısa zamanda hamile kalırsın.

arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyo

Back