E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
arakadaşlar bi çoğunuz beni tanıyor artık.
2 bucuk yılönce bi düşüğüm oldu.düşükten sonra eşim ameliyat oldu.hersey birden gelişti.
Evlendıkten 1yıl sona korunmayı bıraktık.korunmayı bırakınca kaşıntı oldu bnde kadın dogum doktoruna gıtıtk.nasıl olduysa kendımızı ege unıv tup bebek merkezinde bulduk.ufak bi kaşıntı için gititik.normal yolla gebe kalamayıcagımı ogrendık
eşimde azosperm vardı.
2mılyon sperm vardı.tektük sperm bulduklarını söledıle.
Ve azospermken bı hamileLik yaşadım.kalp atışları duyulmadI kurtaj oldum ama oldu normal yolla gebe kalabildim işte rabbım çok buyuksun.
Ameliyattan altı ay sonrakı tahlılde sayımız 40 mılynolmuştu.
Yuzde bi milyon artma vardı.
Amelyattan 1yıl sonra kı sonucumUz 45 milyondu.
Normal yolla olmaz dedık sabrımız bıtti dedik.tekrardan ege unıversıtesı ne gittik.doktorumuz yenıden sperm tahlili istedi.
Bugun tahlıl yaptırdık sonucumz tek kelımeyle mucize: 120 mılyon..
Hastanede hemsırelEr laborantlar doktor şokta :) agustosa yendıen tahlıl gunu verdiler şaka gibi ya.hala inanmak istemıyolar rabbımın buyüklugune.
Buugun çok güzel bi haber aldık ve sizinle paylaşmak istedim.
ARTIKÇOK YAKLAŞTIGIMIZI HISSEDIYORUM..
Rabbım dielrse herseymumkun skın sabırnızı tuketmeyı ve doktor amelıyAT derse sakın ertelEmeyın hemEn olun.
Herşey gönlunzde olsun.
2 bucuk yılönce bi düşüğüm oldu.düşükten sonra eşim ameliyat oldu.hersey birden gelişti.
Evlendıkten 1yıl sona korunmayı bıraktık.korunmayı bırakınca kaşıntı oldu bnde kadın dogum doktoruna gıtıtk.nasıl olduysa kendımızı ege unıv tup bebek merkezinde bulduk.ufak bi kaşıntı için gititik.normal yolla gebe kalamayıcagımı ogrendık
eşimde azosperm vardı.
2mılyon sperm vardı.tektük sperm bulduklarını söledıle.
Ve azospermken bı hamileLik yaşadım.kalp atışları duyulmadI kurtaj oldum ama oldu normal yolla gebe kalabildim işte rabbım çok buyuksun.
Ameliyattan altı ay sonrakı tahlılde sayımız 40 mılynolmuştu.
Yuzde bi milyon artma vardı.
Amelyattan 1yıl sonra kı sonucumUz 45 milyondu.
Normal yolla olmaz dedık sabrımız bıtti dedik.tekrardan ege unıversıtesı ne gittik.doktorumuz yenıden sperm tahlili istedi.
Bugun tahlıl yaptırdık sonucumz tek kelımeyle mucize: 120 mılyon..
Hastanede hemsırelEr laborantlar doktor şokta :) agustosa yendıen tahlıl gunu verdiler şaka gibi ya.hala inanmak istemıyolar rabbımın buyüklugune.
Buugun çok güzel bi haber aldık ve sizinle paylaşmak istedim.
ARTIKÇOK YAKLAŞTIGIMIZI HISSEDIYORUM..
Rabbım dielrse herseymumkun skın sabırnızı tuketmeyı ve doktor amelıyAT derse sakın ertelEmeyın hemEn olun.
Herşey gönlunzde olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: