Eşimin Sperm Değerleri

Canım herşey normal görülüyor, vajinal duş yapma, ilişkiden sonra bir süre kalkma yerinden. Gerçi ben 10 ay bacağımı havaya diktim, saatlerce yattım olmadı. Çok dikkat etmedim, fazla yatmadım ama Rab'bim nasip etti çok şükür. Yumurtlama günlerine dikkat et. Ama en önemlisi Allah'a bırak sen ne yaparsan yap zamanı gelmediyse nasip olmuyor. ınşallah tez vakkite Allah nasip eder.

canım aslında daha detaylıdır...diğer değerleri nasıl?
yazdığın deeğrler normal görünüyor

sana önerim vajinal duş, hele de bir duş jeli ile sakın yapma...vajinanı temizliyorum derken, enfeksiyona uğratırsın...google dan ara istersen vajinal duş diye...dr lar özellikle uyarır yapmayın diye...

ne kadardır deniyorsunuz? yaşınız kaç...senin değerlerine bakıldı mı

Canım,

ıkimizin de yaşı 30, doktor benim de değerlerime baktı, smir testi yaptı, yumurtalara baktı herhangi bir problem göremedi. Ama ben dediğim gibi 5 aydır, her ilişki sonrası vaginal duş yapıyorum. Geçen ay düzenli olarak her gün ilişkiye girdik. Hayatımda ilk defa son adetim çok sancılı geçti. Dün ilk yumurtlama günümdü, çalışmalara başladık, Dediğiniz gibi ayaklarım havada uyuyorum. Belimin altına yastık koyuyorum. Inşallah bu ay mutlu haberi alacağım.

Son düzenleme:
Bi dakka anlamadım ilişki sonrası vajinal duş mu yapıyorsun? Ama güzelim spermleri öldürüyorsun öyle yapınca. Garibanlar daha yukarılara ulaşmadan telef oluyorlar. Yapma bırak vajinal duşu falan. Tampon bile kullanma. Annemler zamanında senin yötemi kullanıp doğum kontrolü yapıyorlarmış. Nerden çıktı ilişki sonrası vajinal duş? Tam tersi spermlerin içinde yüzebileceği, verimli, doğurgan, yumurta beyazı gibi akıntına gözün gibi bakmalısın. Üzme kendini vajinal duşu bırakınca hemen hamile kalırsın sen.

tatlim ayaklarin yukarda uyumana gerek yok ayrica biraz spermin disari cikmasi cok normal zaten cikan sperm degil sperm bir sivinin icinde ya yarim saate kati olan bu sivi seyreklesiyor ve bir kismi disari akiyor. aykalarin yukarda uyuma bir kirk dakika uzan yeter istersen biraz havaya kaldir ayaklarini ama en guzeli duz sirt ustu yatmak kirk dakika kadar sonra kalkabilirsin cunku giden coktan gitmis oluyor bu arada bayanlar aslinda sperm bes dakikada raime ulasiyormus rahimden tuplere giden yolculuk uzunmus ama rahme giden sperm mumkun degil artik cikmaz dus da alsaniz wcye de gitseniz. ama dus sicakligiyla bazen belki spermler daha kisa yasarmis.

X