- Konu Sahibi asiyebilge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerler gayet iyi. Morfoloji anormal değilse sayı ve hız iyi olduğu sürece sıkıntı değil. Ben %1 morfolojiyle doğal yoldan hamile kaldım.arkadaşlar ancak pazartesi doktorumuza görünebileceğiZ. Aranızda anlayan biri varsa sonuçları yorumlayabilir mi? Sanki morfoloji kötü çıkmış ama pek anlamıyorum![]()
Yaa çok çok çok umut verici. Oturduk ağladık eşimle. Yaşım 30 oldu, ödüm kopuyor anne olamayacağım diye. İnşallah olur. Yalnızca 4 aydır deniyoruz sizce doktor ve tedavi trafiğine girmek için erken mi? Biraz daha mı denesek?Değerler gayet iyi. Morfoloji anormal değilse sayı ve hız iyi olduğu sürece sıkıntı değil. Ben %1 morfolojiyle doğal yoldan hamile kaldım.
arkadaşlar ancak pazartesi doktorumuza görünebileceğiZ. Aranızda anlayan biri varsa sonuçları yorumlayabilir mi? Sanki morfoloji kötü çıkmış ama pek anlamıyorum![]()
Ah ne mutlu size, Allah bağışlasın...Ben %1 ve %2 arasi gidip gelen morfoloji ile dogal yoldan hamile kaldim .Bebeğim kucağımda 17 gunluguz .Morfoloji icin bol ceviz, kuru siyah üzüm ve coban cokerten cayi iyi geliyor.
Konumda uzun uzun anlattim canim okumak istersenAh ne mutlu size, Allah bağışlasın...
Ben de hemen tedavi psikolojisine girip kendimi yormak istemiyorum. Denemeye devam etmeye karar verdik eşimle. Siz ne kadar sürede hamile kaldınız? Ovulasyon takibi yapmış mıydınız?
Canım bizimde 39 milyon ve hareket sayılarımız aynı. Ürolog ve kadın doğumcu normal sıkıntı yok demişti.arkadaşlar ancak pazartesi doktorumuza görünebileceğiZ. Aranızda anlayan biri varsa sonuçları yorumlayabilir mi? Sanki morfoloji kötü çıkmış ama pek anlamıyorum![]()
esimin yuzde 47 ileri hizli hareket morfoloji yuzde 3 tu. bu ay normal yolla hamile kaldim . hamileligim daha cok yeni bende de prolaktin yuksekti ilac kullandim . yani yuzde 70 olmasina gerek yok sakin uzulme .Canım bizimde 39 milyon ve hareket sayılarımız aynı. Ürolog ve kadın doğumcu normal sıkıntı yok demişti.
Geçen cuma başka bir kadın doğumcuya gittik o da eşime sizde sizde sıkıntı var dedi hareketsiz buldu. Ileri hareket %70 olmalı dedi.
Size ne diyecek yazarsan sevinirim
Benimde kafam karışık çünkü![]()
%70 miCanım bizimde 39 milyon ve hareket sayılarımız aynı. Ürolog ve kadın doğumcu normal sıkıntı yok demişti.
Geçen cuma başka bir kadın doğumcuya gittik o da eşime sizde sizde sıkıntı var dedi hareketsiz buldu. Ileri hareket %70 olmalı dedi.
Size ne diyecek yazarsan sevinirim
Benimde kafam karışık çünkü![]()
Canım cık cok sevindim Allah sav salim kucağına almak nasip etsin, hayırlı ömrü olsun inşallah bebişinesimin yuzde 47 ileri hizli hareket morfoloji yuzde 3 tu. bu ay normal yolla hamile kaldim . hamileligim daha cok yeni bende de prolaktin yuksekti ilac kullandim . yani yuzde 70 olmasina gerek yok sakin uzulme .
%70 mibiz 4 ay önce test yaptırdık eşimin ileri gerekti %1 çıktı biliyorum çok düşük ama %70 olacak diye düşünmüyorum açıkcası 40 falan yeter diye düşünüyorum biz ölelim o zaman
![]()
Yani biraz mükemmeliyetçi bi doktormuş bize doktor baktı biraz düşük böyle de bebek olur biraz uzun sürer dedi o dr biraz abartmış bakma sen ona o zaman şu zamanda kimsenin olmazYetiyor bence de canım baksana foruma
Ben artık buradaki bayanların soylediğini dinliyeceğim doktorlar benm cok moralimi bozuyor. 4 aydır 4 doktor degiştirdim hepsi aynı yere bakıp farklı seyler soyuluyor