• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sperm analiz testini yorumlayabilirmisinizzz

ozlmycl89

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
7
0
6
34
Kırklareli
EJAKULAT VOLÜMÜ 3,6 cc
RENGİ GRİ-BEYAZ (Hafif şeffaf)
VİSKOZİTE ARTMIŞ
SIVILAŞMA SÜRESİ 60 dk.
pH 8,0
ml.deki SPERMATOZOİTSAYISI3 700 000
TOTAL SPERMATOZOİTSAYISI13 320 000
MOTİLİTESİ :
Normal hareketli : %20 %
Yavaş hareketli : %40 %
Hareketsiz : %40 %
MORFOLOJİSİ :
Normal yapılı : %65 %
Anormal yapılı : %35 %
MİKROSKOBİ : 5-6 LÖKOSİT,1-2 SPERMATOSİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
FRUKTOZ (+) POZİTİF

merhaba sperm sayısı oldukça az görünüyor. tüp bebek tedavisinden fayda görürüsünüz.yardımcı olmamaı isterseniz fulya bahceci tüp bebek merkezi 0212 310 3100 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz. sevgiler.

EJAKULAT VOLÜMÜ 3,6 cc
RENGİ GRİ-BEYAZ (Hafif şeffaf)
VİSKOZİTE ARTMIŞ
SIVILAŞMA SÜRESİ 60 dk.
pH 8,0
ml.deki SPERMATOZOİTSAYISI3 700 000
TOTAL SPERMATOZOİTSAYISI13 320 000
MOTİLİTESİ :
Normal hareketli : %20 %
Yavaş hareketli : %40 %
Hareketsiz : %40 %
MORFOLOJİSİ :
Normal yapılı : %65 %
Anormal yapılı : %35 %
MİKROSKOBİ : 5-6 LÖKOSİT,1-2 SPERMATOSİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
FRUKTOZ (+) POZİTİF

hocam eşim ultrason cekıldı sonuclarda variskosel çıktı ve doktor amelliyat dedi gercktn amellıyat geereklımıdır bu durumda bızım daha bebegımz yok ve cok ıstıyoruz amellıyat sonrası nasıl sonuc alırız
sonuclar: solda orta duzeyde gradeIII sagda erken evre gradeI varıskosel yazıyor ,lütfen yardımcı olurmusunuz..

merhaba tekrar açıkçası tüp bebek uzmanı olarak yıllardır çalışmaktayım ve varikosel ameliyatlarının çok gerekli olmadığı durumlarda hiç bir faydasının olmadığını gördüm. eğer grade 3 ise ileriye dönük kötüleşmelerin önüne geçecektir ama sizin çocuk sahibi olmanız için ille bir yardımcı üreme tedavisi almanızın önüne geçemeyecektir. sevgiler.

hocam eşim ultrason cekıldı sonuclarda variskosel çıktı ve doktor amelliyat dedi gercktn amellıyat geereklımıdır bu durumda bızım daha bebegımz yok ve cok ıstıyoruz amellıyat sonrası nasıl sonuc alırız
sonuclar: solda orta duzeyde gradeIII sagda erken evre gradeI varıskosel yazıyor ,lütfen yardımcı olurmusunuz..

hocam pekı varikoselde amelliyat şartmıdır amellıyat olmadan bı tedavı yokmudur cogu yerde amellıyat pek ıse yaramıyor dıye yazılıyo her halukarda tup bebek veya asılama gerekıcekse neden amellıyat önerdiler bize

Son düzenleme:
Eşinizin muayenesini yapan ve ameliyat öneren doktorunuz ben ollmadığım için sorunuz hakkında yorum yapmam doğru değil. Benim hastalarıma önerim direkt tüp bebek başlanması yönünde olabilir. Ihtiyaclar öncelikler burada belileyicidir. Sevgiler.

hocam pekı varikoselde amelliyat şartmıdır amellıyat olmadan bı tedavı yokmudur cogu yerde amellıyat pek ıse yaramıyor dıye yazılıyo her halukarda tup bebek veya asılama gerekıcekse neden amellıyat önerdiler bize

Back
X