Eşimin sorunları

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
merhaba meltem hanım,
benim eşimin bazı sınıtıları var cocuk yapmaktan uçağa binmekten gemiye binmekten korkuyor kısaca özetliyorum size 34 yaşında ve çok takıntılı..kendini hasta hissediyor hep bir acayip davranışlı dün psikiyatriye gitmiş anlatmış ama onun bir psiyatriye değil psikologa gitmesi gerekli olduğunu düşünüyorum kendini birine anlatmalı o da doktor olmalı başkalarını dikkate almıyor hiçbir konuda.yeni evliyiz ve ben çok zor durumdayım bu davranışlarından.lütfen beni yönlendirirmsnz??

tşk..

Eşiniz ile ilgili anlattıklarınız eşinizin hem bir psikiyatra hem de bir psikologa ihtiyacı olabileceğini düşündürtüyor. Psikiyatr gerekli ilaç tedavisini oluştururken, eşzamanlı olarak başvuracağı psikolog da eşinizin bu sıkıntılarını temelleyen ve tetikleyenleri bulmasını ve çözebildiklerini çözüp çözemeyecekleri ile en az derece etkilenerek yaşamyı öğrenmesini sağlayacağı psikoterapisini düzenlesin.
İyiliklerle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…