- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi melek ozgur
pislik herifKayin babamada kv deyede hep anlatiyom kp hep kizar ona ama yanimdayken evet kizim der cok sorumsuz kv dede oda der oglumdur baska kadinlara bakmaz diyordum ama erkek degilmi der bir kere sinde esime dide sen vaska kadinlara bakmayi cok seviyon dedi odun kocam sadece guldu
Ariyor calismak istiyorum sansa dilim yok benim dil bilseydim keskeÇok gençsin daha. .
böyle sorumsuz bir adamla ömür nasıl geçer. .
bi iş bul çalış ..
Gecmiyorki gercekten ya evlendigimden beri sacim beyazladi stresten dislerim dokuldu suan dislerimin yarisi takma dis inanirmisin kaslarim bile beyazladi ya yolun basindayken bunlari yasadim sonunu susunemiyorum artikpislik herifbence kendini sen yavaştan sağlama al sonra da tekmeyi bas valla ömür geçmez böyle
Ya katiliyorum size esimin dayisida ayni kocam gibiydi esi hep derdi bana hic ilgi gostermiyor meger onunda kocasinin dostu varmis uc yillik beraberlermis
okuyamadım diğer sayfaları da çalışmıyorsun sanırım mesleğin falan var mı yada iş bulup başlasan bi yerlerde boşa gitsin valla uğraşılmaz gençliğine yazıkGecmiyorki gercekten ya evlendigimden beri sacim beyazladi stresten dislerim dokuldu suan dislerimin yarisi takma dis inanirmisin kaslarim bile beyazladi ya yolun basindayken bunlari yasadim sonunu susunemiyorum artik
Gercekten ne diyeceğimi bilmiyorumAriyor calismak istiyorum sansa dilim yok benim dil bilseydim keske
Hep böyle miydi. Hamilelikten beri mi böyle? Para verip sonra buna kızmasına sinir oldum.ksç haftalık hamilesiniz bilmem ama 7.aya kadar geçici bir işte çalışsanız...hem kafanız dağılır hem de para kazanırsınız..oh ya adama bak...sen çocuk yap..para isteme...vay arkadaş...oturup onunla ilgisizliğini Konuşun.başka Kadınları anlatacak adam mı bulamamış hamile karısına anlatıyor!!!!Esimin ilgisizliginden sorumsuzlugundan cok yoruldum sanki ben onun hayatinda hic yokmusum gibi cok yoruldum artik beni hic takmiyor beni aldattigindan cok supheleniyorum baska kadinlara cok bakoyor ben yanindayken bile gecmisindeki kadinlardanda bahsediyor bana o yuzden cok stresliyim napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum
Canim evlendigimden beri boyle para istedigimde sanki onun canini istiyorum okadarki diyorum ki sen benim esklerimi karsilamazsan kim yapacak susuyor ya cok tuhaf biri gercekten ben suan 33 haftalik hamileyim keske dil bilseydim bi dk durmazdim o na muhtac olacagima kendim calisirim ama iste dili bilmeyince ise almiyolar sansimaHep böyle miydi. Hamilelikten beri mi böyle? Para verip sonra buna kızmasına sinir oldum.ksç haftalık hamilesiniz bilmem ama 7.aya kadar geçici bir işte çalışsanız...hem kafanız dağılır hem de para kazanırsınız..oh ya adama bak...sen çocuk yap..para isteme...vay arkadaş...oturup onunla ilgisizliğini Konuşun.başka Kadınları anlatacak adam mı bulamamış hamile karısına anlatıyor!!!!
Bende aynen artik ne diyecegimi nasil dusunucegimi bilemiyorumGercekten ne diyeceğimi bilmiyorum
Bende aynen artik ne diyecegimi nasil dusunucegimi bilemiyorum
Cok istiyorum ama dil bilmiyorum dil bilmedigim icin isede almiyolar keske en azindan ingilizce bilseydimBi iş bul çalış ..
Dil olmadan da iş var ..Cok istiyorum ama dil bilmiyorum dil bilmedigim icin isede almiyolar keske en azindan ingilizce bilseydim
Aynen ya orası neresi sabahta dil dil dil anlayamadım bendeDil olmadan da iş var ..
orası neresi?
Ben hollandadayimAynen ya orası neresi sabahta dil dil dil anlayamadım bende
Ya ogrenmeye calisiyorum ama dilin tam olmasi lazimmis bende kendimi idare edecek kadar biliyorumDil diyorsunuz ya siz nerede yaşıyorsunuz şuan? Hangi yabancı dil? İnternetten bile dil öğreniliyor
Ayip degil bence cunki yaklasik bir yildir buraya geldim anca ogrenebiliyorumGencsin. Farkli ülkedeysen rahat dil öğrenir sin. Şimdiye kadar öğrenmemen ayıp.