Eşimin sonuçllarına bakarlar mı?

Elanur__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
53
Çok cahilsem kusura bakamyın. Devlet hastanesindeki doktorumun önerisiyle özel bir yerde rahim filmi çekildim. Eşim de baika bir doktorun önerdiği yerde sperm testi verdi. Ben eşimin sonuçlarını versem bakar mı kadın doğum doktoru yoksa ürolojiye mi gitmesi gerekiyor eşimin. Bide sonuçları buraya atsam mı diye düşündüm de aranızda belki bilenler olur diye.
Bugün hastaneyi aradım doktorum bu hafta izinliymiş haftaya kaldı. Buraya atsam anlayanınız var mı eşimin sonuçlarını

Kadın doğum da mutlaka yorum yapar ama urologa gitmeniz daha mantıklı

Çok cahilsem kusura bakamyın. Devlet hastanesindeki doktorumun önerisiyle özel bir yerde rahim filmi çekildim. Eşim de baika bir doktorun önerdiği yerde sperm testi verdi. Ben eşimin sonuçlarını versem bakar mı kadın doğum doktoru yoksa ürolojiye mi gitmesi gerekiyor eşimin. Bide sonuçları buraya atsam mı diye düşündüm de aranızda belki bilenler olur diye.
Bugün hastaneyi aradım doktorum bu hafta izinliymiş haftaya kaldı. Buraya atsam anlayanınız var mı eşimin sonuçlarını
Bence kendiniz araştırın en iyi yer neresiyse orda cektirinbende devlet hastane gittiğimde özel bir yerin adresini verdi oraya gitmedim izmire gidip çektirdim diyorlarki 100 150 lira nerde o para daha fazla alıyorlar

Devlettw hepsiini ucr3tsz yaptrdm somuruyorlar insanlari 150 diyen var 400 diyen var

Back