- 13 Haziran 2018
- 1.239
- 4.985
-
- Konu Sahibi damlacross
Vajinusmus atlattınız doğru mu anladım? Onunla alakalı olabilir. Vajina içimiz dipsiz kuyu gibi, büyüklüğü ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Psikolojik olarak size alamayacağınız kadar büyük gibi geliyordur muhtemelen. Yoksa zenciler ohooKızlar merhaba hemen sorunuma geçmek istiyorum eşimin penisi büyük ve kalın kalın oluşu beni zorluyor yarısına kadar alabiliyorum bazen çok zorlayınca giriyor tabi epey canım yanıyor ıslanmada bir problem yaşamıyorum ne yapacam şaşırdım doktora gittim problem yok önceden vajiyi atlattım korkmuyorumda.Acaba diyorum vajina boyuyla alakalı bir şey mi ? Çocuk istiyoruz içine boşalınca biraz öyle bekliyorum eşim diyor yarısına kadar girince çocuk o yüzden mi olmuyor,içime boşalıp çıkınca akmıyor kenarlarından felan ayağa kalkınca hepsi akıyor yani çok dışta kalsa sanırım hepsi akar diye düşünüyorum zorladıkça alışır mıyım açılır mı acaba git gide
Tabii oda var.Fakat çalışma yaparken bile dilatör çok az boşluk kalıyordu doktorum rahme değiyor orayı fazla zorlamayalım diyordu onunla alakalı olabilir diye düşündümVajinusmus atlattınız doğru mu anladım? Onunla alakalı olabilir. Vajina içimiz dipsiz kuyu gibi, büyüklüğü ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Psikolojik olarak size alamayacağınız kadar büyük gibi geliyordur muhtemelen. Yoksa zenciler ohoo
Yok yok, ben sanmıyorum.Tabii oda var.Fakat çalışma yaparken bile dilatör çok az boşluk kalıyordu doktorum rahme değiyor orayı fazla zorlamayalım diyordu onunla alakalı olabilir diye düşündüm
Dişimizi sıkmaya devam o zamanYok yok, ben sanmıyorum.
Şöyle söyleyeyim çok kısa bir alan olsa hamilelikte ilişki kesin yasak olur, erkekler direkt bebeklere değer hattaama olmuyor öyle bir şey bence rahatlat kendini
Şuan sorumu çözmeye çalışıyorum yeni evliyim orgazm olmak sonraki meseleBöyle nasıl orgazm oluyorsun peki? Yani tamamı girmeden? Bebek olması için içeri meni gitmesi yeterli, dışarı çıkanlar önemli değil
Sorunu çözüp en azından keyifli bir hal alana kadar bebek düşünmeseydiniz daha iyi olurdu zannımca. Orgazmı ötelemeseniz ona yoğunlaşsanız bence sorununuz da çözülürŞuan sorumu çözmeye çalışıyorum yeni evliyim orgazm olmak sonraki mesele
Yaşadığınız şeyin hamile kalmanıza engel olma ihtimali yok ama.Neden hemen anne olmaya çalıştığınızı anlamadım, insan önce cinselliğin tadını çıkarmayı öğrenir sonra çocuk yapar. Çünkü çocuk olduktan sonra keyif almaya zaman kalmıyor. Hamile kalamıyorum derdindeyseniz bir kadın doğum uzmanı ve ürologla görüşün çünkü gerekli olan sperm size ulaştığı için yarısının girmesi hamile kalmanıza engel değil.Kızlar merhaba hemen sorunuma geçmek istiyorum eşimin penisi büyük ve kalın kalın oluşu beni zorluyor yarısına kadar alabiliyorum bazen çok zorlayınca giriyor tabi epey canım yanıyor ıslanmada bir problem yaşamıyorum ne yapacam şaşırdım doktora gittim problem yok önceden vajiyi atlattım korkmuyorumda.Acaba diyorum vajina boyuyla alakalı bir şey mi ? Çocuk istiyoruz içine boşalınca biraz öyle bekliyorum eşim diyor yarısına kadar girince çocuk o yüzden mi olmuyor,içime boşalıp çıkınca akmıyor kenarlarından felan ayağa kalkınca hepsi akıyor yani çok dışta kalsa sanırım hepsi akar diye düşünüyorum zorladıkça alışır mıyım açılır mı acaba git gide
Üye sitede değil kapatmış hesabını.Merhaba, ben sizle aynı durumdayım.
Acaba hamile kaldınız mı bu şekilde?