• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin oyun sevdası

seren1661

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
68
21
8
Kızlar methaba öncelikle açık konuşacağım kusura bakmayın lütfen çünkü çokk canım sıkkın. Eşimle 4 aylık bir bebeğimiz var eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir ama bir konu var ki asla anlaşamıyoruz inanılmaz bir oyun bağımlılığı var eve gelir yemek yer yarım saat bi bebeğimizi sever sonra hoooop leptop başına oyuna. Son zamanlarda hele sadece cinsellik için yanıma gelir sonra gider yine oyuna koşar. oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz ederiz ama öyle aktivite vs uzun sohbetler yapamyız sırf bu oyun yüzünden bazen ben birşey sorarım o oyuna dalmış olur beni duymaz bile bu durum kalbimi kırıyor kaç kere derim bak çok abartma bu oyunu ama yok tamam der özür diler yine aynı. adamlarla grup var oyun grubu onlarla saatlerce konusur ama benle sohbet etmez. normal aile diyalogları ederiz işte. Üzülüyorum açıkcası sizce napmalıyım

Kızlar methaba öncelikle açık konuşacağım kusura bakmayın lütfen çünkü çokk canım sıkkın. Eşimle 4 aylık bir bebeğimiz var eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir ama bir konu var ki asla anlaşamıyoruz inanılmaz bir oyun bağımlılığı var eve gelir yemek yer yarım saat bi bebeğimizi sever sonra hoooop leptop başına oyuna. Son zamanlarda hele sadece cinsellik için yanıma gelir sonra gider yine oyuna koşar. oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz ederiz ama öyle aktivite vs uzun sohbetler yapamyız sırf bu oyun yüzünden bazen ben birşey sorarım o oyuna dalmış olur beni duymaz bile bu durum kalbimi kırıyor kaç kere derim bak çok abartma bu oyunu ama yok tamam der özür diler yine aynı. adamlarla grup var oyun grubu onlarla saatlerce konusur ama benle sohbet etmez. normal aile diyalogları ederiz işte. Üzülüyorum açıkcası sizce napmalıyım
Ne çektik şu heriflerin oyun bağımlılığından be.

eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir
allah askina kucucuk cocuguna ayırdıgı vakit yarim saatten az olan - yeni dogum yapmis karisinin üstünden hicbir yükü almayan, evde elini işe surmeyen, esiyle iletisim kurmaktan aciz bir adam iyi ve duzgun biri olabiliyor?
su tr kadinlarinin sıfır beklentili olmasi beni deli ediyor. dovmemek , sövmemek, market alisverisi yapmak gibi asgari seyleri yapıyorlar diye adamlar iyi oluyorlar , düzgün oluyorlar.

allah askina kucucuk cocuguna ayırdıgı vakit yarim saatten az olan - yeni dogum yapmis karisinin üstünden hicbir yükü almayan, evde elini işe surmeyen, esiyle iletisim kurmaktan aciz bir adam iyi ve duzgun biri olabiliyor?
su tr kadinlarinin sıfır beklentili olmasi beni deli ediyor. dovmemek , sövmemek, market alisverisi yapmak gibi asgari seyleri yapıyorlar diye adamlar iyi oluyorlar , düzgün oluyorlar.
Ben de o olayı çözemedim cidden.Eve gelip sürekli oyun oynayan biri nasıl iyi oluyor.Ya da insanlar ın iyilik kiriteri farklı

Bağımlılığın her türlüsü kötü. Ağır olay çıkartmazsan da nasılsa bir şey demiyor diye level atlatıyor olacak. Misal oyuna para yatırıyordur. O yüzden bir an önce o oyunu bıraktırmaya bak.

Sorumsuz baba ve eş figürü bağımlılıkları olan başlıca kişilerdir. Onlar asla iyi insan değildir. Ailesini düşünen kişi zaten bu şekilde bağımlı olamaz.

Herşeyin yeri ve zamanı olmalı bana göre.
Herhalde hiç kimse eşinin bık bık 24 saat kuyruğunda gezmesini istemez.
Ama yeterli zamana da hepimizin ihtiyacı var.

Oturup konuşacaksınız, duygularınızı açık açık anlatacaksınız.
Aksi halde bu konuya çözüm bulamazsınız.
Uzaktan tavır almak kızmak veya öfkelenmek ancak konuyu daha da sorunlu hale getirir.
Konuşun düzgünce, sabırla anlatın hissetiklerinizi ve orta yolu beraber bulun.

Koskoca adamların oyun oynaması ne garip bir de evli çocuklu.Benimki nin eften püften şeylerine şikayet ediyorum.Oturup şükür namazı kılayım .
Vallahi ya uzun zamandır oynuyor artık banada normal gelmeye başladı ama hiç normal değil tabiki 🥲

zaman geçiriyoruz ama oyunla tabiki daha çok zaman geçiriyor bu da bir sorun mu peki?
Yani bence ilişkide 3. Şahıs her zaman bir kadın olmuyor. Eşinin ve çocuklarının önüne geçtiği, onlardan çaldığı vakti ayırdığı her durum 3. Şahıs olur. Ve ilişkileri uçuruma sürükler. Bir süre sonra sizde değersiz hissedeceksiniz. İşler daha da büyüyecek. Eşinizin acilen bir tercih yapması gerek.

Artık o duruma geldim küçük şeylerle mutlu oluyorum diğer türlü kendimi üzerim ancak çünkü laftan anlamıyor oyun bağımlısı tam

Herşeyin yeri ve zamanı olmalı bana göre.
Herhalde hiç kimse eşinin bık bık 24 saat kuyruğunda gezmesini istemez.
Ama yeterli zamana da hepimizin ihtiyacı var.

Oturup konuşacaksınız, duygularınızı açık açık anlatacaksınız.
Aksi halde bu konuya çözüm bulamazsınız.
Uzaktan tavır almak kızmak veya öfkelenmek ancak konuyu daha da sorunlu hale getirir.
Konuşun düzgünce, sabırla anlatın hissetiklerinizi ve orta yolu beraber bulun.
Denerim tesekkür ederim🧡

Benim beyde böyleydi sonra ciddi bir konuşma çektim oyundaki karakterleri yavaş yavaş sattı araya tüp bebek tedavisi girdi iyice bıraktı artık yüzüne bakmıyor ama 3 yıl sürdü kopması. Duygularını çok iyi anlıyorum ev arkadaşından farkın olmuyor. Ben kurtardım inşallah sende kurtarırsın 🙏

Benim beyde böyleydi sonra ciddi bir konuşma çektim oyundaki karakterleri yavaş yavaş sattı araya tüp bebek tedavisi girdi iyice bıraktı artık yüzüne bakmıyor ama 3 yıl sürdü kopması. Duygularını çok iyi anlıyorum ev arkadaşından farkın olmuyor. Ben kurtardım inşallah sende kurtarırsın 🙏
Nasıl bir konuşma yaptın canım çünkğ benim ki asla anlamıyor dinlemiyor dışarı çıkmıyorum sadece oyunum var diyip savunmasını yapıyor

Benim bir akrabam bu oyun meselesi yüzünden boşandı. Erkek olan ve oynayan benim kuzenimdi. Karisi boşadı onu şimdi peşinde dolaşıyor hatta karisinin köyüne yerleşti ama kadın affetmiyor 🤣

eşim Allah var çok iyidir düzgün biridir
İyi biri de değil. Düzgün biri de değil. Gözü oyundan başka bir şey görmeyen asalak bir yaşamı olan biri. Sadece kendi zevkini düşünen biri.
Bugün olmazsa yarın boşanma kaçınılmaz.

Back
X