Eşimin öfke kontrol problemi var

Öfke problemi olanla ömür geçmiyor inanki. Hem çocuklara hem de karşıdaki ebeveyne yazık oluyor. Benim babamın da yoktu, en ufak bir şeyde bağırır çağırırdı. Zamanında annemi darp da etti, bizi dövdü de. En son yediği bklara annem dayanamayınca evden kovdu, boşandılar. Adam haftasına evlendi dostuyla, şimdi ona kedi kedi. Çünkü o kadın alttan almaz annem gibi, etrafında pervane olmaz, göz yummaz. Annemse keşke daha önce boşansaymışım, şu anda hayatımı yaşıyorum diyor. Tabii ilk yılı zor geçti, 30 senelik alışkanlıktı falan. Ben de 5-6 senedir görüşmüyorum ama hala yaptıkları aklıma geldikçe kuduruyorum. Şimdiki bilgilerim olsa uzaklaştırma kararı vs vs neler yapardım.

Ay neyse demem o ki hem çocukta hem de annede iz kalıyor. Ablamda kardeşim de anne de öfkeli insanlar, yenemiyorlar, çoğu zaman farkında bile değiller davranışlarının. Hatta kardeşimle yanyana geldiğimde ben de öyle oluyormuşum, eşim söylemişti. O yüzden bence yapabiliyorsan eşini tedavi için ikna et, olmuyorsa ona göre düşün gerisini.
Boşanmayı düşünüyorum.benim yerimde bi başkası olsa şimdiye kadar 50 sefer boşanırdı ama ben hep sabrettim ama inanki oda boş.bundan bi 10 sene sonra keşke daha önce boşansaydım demek istemiyorum.eşimi seviyorum eskisi kadar olmasada ama sevgi de bi yere kadar.

Çok üzüldüm...
En çok da öfkeli ana babaların yavrularına üzüldüm.
İnsanda öyle izler bırakıyor ki ana baba hatıraları,maalesef silinmiyor yıllar geçse de...
Allahım yardımcınız olsun inşallah...

Çok üzüldüm...
En çok da öfkeli ana babaların yavrularına üzüldüm.
İnsanda öyle izler bırakıyor ki ana baba hatıraları,maalesef silinmiyor yıllar geçse de...
Allahım yardımcınız olsun inşallah...
Çok zor gerçekten çok zor.yani bi bi yere gidiyoruz yemin ederim diken üzerindeyim.özellikle çocuklarla gidince.bazen evimde bile diken üstünde duruyorum.bende tam tersi çok rahat bi insanımdır.artık gerçekten sabredecek gücüm yok.yani eski yaptıklarını filan düşünüyorum sabrımın sonuna gelmişim gerçekten.2 gün sonra ailemin yanına gidince konuşcam onlarla da.

Çok zor gerçekten çok zor.yani bi bi yere gidiyoruz yemin ederim diken üzerindeyim.özellikle çocuklarla gidince.bazen evimde bile diken üstünde duruyorum.bende tam tersi çok rahat bi insanımdır.artık gerçekten sabredecek gücüm yok.yani eski yaptıklarını filan düşünüyorum sabrımın sonuna gelmişim gerçekten.2 gün sonra ailemin yanına gidince konuşcam onlarla da.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Düşünüyorum da 40 yaşıma gelmişim,çocukluk anılarımı iyi hatırlıyorum.
Mutluluklarımı,kırgınlıklarımı,gözyaşlarımı,kahkahalarımı ve hepsi birer duygu oluşturuyor ana babama karşı.
Oyyy çilekeş anam iyi ki çekmiş demedim,demem de.
Aksine o çektiklerine alışmış,tepki vermiyorsa bile bizim yaralanmamıza müsade etmesine hakkı yoktu.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Düşünüyorum da 40 yaşıma gelmişim,çocukluk anılarımı iyi hatırlıyorum.
Mutluluklarımı,kırgınlıklarımı,gözyaşlarımı,kahkahalarımı ve hepsi birer duygu oluşturuyor ana babama karşı.
Oyyy çilekeş anam iyi ki çekmiş demedim,demem de.
Aksine o çektiklerine alışmış,tepki vermiyorsa bile bizim yaralanmamıza müsade etmesine hakkı yoktu.
Aynen katılıyorum. Bende keşke demek istemiyorum.

X