- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 34
- Konu Sahibi Loveangel1
Herkese selam.gerçekten çok bunaldım çok sıkıldım artık.eşim öfkesini kontrol edemiyor.örnek verecek olursam kızım iştahsız bi çocuk hep böyleydi bu sabah yine kahvaltı sofrasına oturduk ben yumurta haşladım kahvaltılık koydum çay demledim zaten her sabah mutlaka hazırlarım kahvaltı kızım sofraya oturdu daha tabağına yumurta koymadan başladı hemen bunu mu yicek çocuk demeye.yumurta yiyor o dedim.terslendi hemen.çocuk yemek yerken elli sefer laf söylüyor.bende dayanamadım artık dedim ki her gün aynı şeyi yapıyorsun yapma şunu sabah sabah huzurumuzu bozup gitme.bu sefer bana başladı yok ben yapmıyormuşum ben alıştırmamışım kahvaltı etmeye yok bilmem ne.size yemin ederim 8 yıllık evliyim çok nadirdir kahvaltı hatırlamadığım.yani kendide kahvaltı edip gider.1 saat kavga ettik.benim eşim gerçekten normal bi insan değil yaz günü bile çocuklara çorap giydir diye kavga çıkartır.çocuklar hasta olsun kavga çıkartır.ben gerçekten onun bağırmalarına ve bu hallerine dayanamıyorum artık.güya babalık yapıyor kendince.ama ben dayanamıyorum artık.sürekli diken üzermdeyim sizce böyle bi ömür geçer mi.işe gidince mesaj attım ya doktora gideriz tedavi olursun yada boşanalım artık ben dayanamıyorum artık diye.sizce tedavi olsa düzelir mi yoksa adamın yapısı mı bu.bende çocuklarım da zarar görüyoruz artık.bi akıl verin lütfen artık dayanacak gücüm yok.