Merhaba hanimlar, bir yol ayrımındayım.15 yıldır evliyim 2 oğlum var 11 yaş ve 6 yaşında. Eşimin Öfke kontrol patlamaları var. antdeprasanda kullandı tek başına yeterli olmadi terapilere gitti beraberinde ama fiyatı bizi aştı.Yaptiginin yalnis olduğu un farkında ama sonuç değişmiyor.Cocuklar çok korkuyor kapılar kırılıyor duvarlara yumruklar atıyor beni itekleyip kollarımı sıkıyor malesef şahit oluyorlar. eşime gore bu şiddet degil tabi. Kendi aileme ilk defa söyledim herkes şok o kadar severlerdi ki , cok şaşırdılar sakin bir insandır. sadece bana yapıyor. sürekli agresif hep uyuyor.Yani işin özü su an kafa dinlemeye 2 gün çocuklarımla kaçtım.Yalniz kal düşün diye ne yapmalıyım.ilk defa böyle bir tepki veriyorum.Mesajda yazdim bittu diye aslında alttan bir daha yapmam bekliyorum.Ama demedi. Zaten son sanası bir dahakine babam oturma orada dedi. Calismiyorum ev müstakil atta kayinvalidem var.ya çocuğun psikolojisi annesi babası bozmuş haksızlık yaparak duygularını bastırarak, biz çekiyoruz ben alışımda evlatlarım