Eşimin mont cebindeki muska

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sakin3232

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
80
120
8
32
Merhaba bayanlar geçen günlerde eşim evde montunu değiştirirken cebindeki özel eşyalarını makyaj aynasının üzerine koymuştu bi tane muska vardı dışı çiçekli bez ile dikilmiş. Bu ne diyince annem verdi demişti. Ve hemen hemen 1 haftadır çekmecede duruyor taşımıyor üzerinde ve gülmeyin bana ama sanki daha sakin daha anlayışlı ve daha mutlu ruhsal hali. Şimdi diyeceksiniz muskadan neden şüphelendiniz diye? Eşimin ailesiyle aram iyi değil. Hatta 6,7 aydır hiç görmüyorum bile gidip gelmiyoruz birbirimize ve beni başından olmasa da evlendikten itibarendir istemediklerini bi ağızlarıyla söylemedikleri kaldı. Baya geri düşünceli ve cahil insanlar ve böyle şeyler belki bi ihtimal yapabilirler diye düşünüyorum günahlarını almak istemiyorum o muska beni yiyip bitiriyor kaç gündür. Hayatımda böyle bişey daha evvel ne gördüm ne de yaşadım fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Yasaklı konu!

Biz nasıl yardım edebiliriz. Ne bilelim içinde ne yazıyor. Ben inanmam böyle şeylere de bildiğim kadarıyla iyisi de var kötüsü de. Açın içindekini çıkarın boş kağıt koyup tekrar dikin madem.

Besmele çek at suya gitsin derler, başıma hıc gelmedi ama inanıyorum burada bı sıkıntı var diyorsan öyle yap at suya gitsin, sonra da unut düşünüp durma

Yasaklı olduğunu bilmiyordum arkadaşım. Diğeri de sence iyi fikir olabilir fakat büyü diye bişey maalesef var bu yüzden çekinip korktuğum için bilen birileri olur diye danışmak istedim

Yasaklı olduğunu bilmiyordum arkadaşım. Diğeri de sence iyi fikir olabilir fakat büyü diye bişey maalesef var bu yüzden çekinip korktuğum için bilen birileri olur diye danışmak istedim
İyi de içinde yazanı bilmeden kim nasıl yardımcı olacak diye soruyorum işte ben de.

Yak, külleri kalırsa toprağa göm.
Veya akan suya- denize at.

Allahın izin vermediği hiçbir şey olmaz.
İçinde ne yazıyor, kim ne niyetle yazdırdı diye de araştırma. O batağa düşme

Çok mantıklı valla arkadaşın dediği aç içini boş kagıt koy geri dik . Kafan rahat olsun eşinle de hıc münakaşaya girme kaynanan bisey yaptıysa da muska duruyor die rahat durur

Yak, külleri kalırsa toprağa göm.
Veya akan suya- denize at.

Allahın izin vermediği hiçbir şey olmaz.
İçinde ne yazıyor, kim ne niyetle yazdırdı diye de araştırma. O batağa düşme
Kendi anneme de sorayım mı diye düşünüyorum ama onu üzmek istemiyorum bi yandan da dediğiniz gibi yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…