Bilmiyordum ben yeni üyeyimBu tarz konular yasak
“Benim bi arkadaşa” lazım diyorsunBen pek inanmam boyle seylere ama uysal olduysa sakinlestiyse bir tanede siparis ustune tanidigim birine yapsin
Bende bilmiyorum ama üzerinde taşımayı bıraktığından beri daha iyiBen pek inanmam boyle seylere ama uysal olduysa sakinlestiyse bir tanede siparis ustune tanidigim birine yapsin
Yasaklı olduğunu bilmiyordum arkadaşım. Diğeri de sence iyi fikir olabilir fakat büyü diye bişey maalesef var bu yüzden çekinip korktuğum için bilen birileri olur diye danışmak istedimYasaklı konu!
Biz nasıl yardım edebiliriz. Ne bilelim içinde ne yazıyor. Ben inanmam böyle şeylere de bildiğim kadarıyla iyisi de var kötüsü de. Açın içindekini çıkarın boş kağıt koyup tekrar dikin madem.
İyi de içinde yazanı bilmeden kim nasıl yardımcı olacak diye soruyorum işte ben de.Yasaklı olduğunu bilmiyordum arkadaşım. Diğeri de sence iyi fikir olabilir fakat büyü diye bişey maalesef var bu yüzden çekinip korktuğum için bilen birileri olur diye danışmak istedim
Kendi anneme de sorayım mı diye düşünüyorum ama onu üzmek istemiyorum bi yandan da dediğiniz gibi yapacağımYak, külleri kalırsa toprağa göm.
Veya akan suya- denize at.
Allahın izin vermediği hiçbir şey olmaz.
İçinde ne yazıyor, kim ne niyetle yazdırdı diye de araştırma. O batağa düşme
Evet haklısınızÇok mantıklı valla arkadaşın dediği aç içini boş kagıt koy geri dik . Kafan rahat olsun eşinle de hıc münakaşaya girme kaynanan bisey yaptıysa da muska duruyor die rahat durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?