Esimin malum istegine yetemiyorum..

bana çok itici geldi nedense kendi hamileliğim aklıma geldi belim falan çok ağrıyordu o haftalarda
Ya simdi ilk hamileligimde 40. Haftaya kadar normal devam etmistik.
Zira ben de normalde istekliyimdir bu konularda.
Bir anda onun istegi ve suresi artip ben sistit olunca isler degisti.
Yoksa hamileyken olup olmamasiyla bir ilgisi yoktu.

Yemeklerine azcik şap koyun :KK53:

Ayrica evli insanlarin masturbasyon yapmasina karsiyim, bu aliskanlik yapar.
Ruyasinda bosalmayi beklesin bence..
Kendisi bahsediyordu gecen uykuda ereksiyonu engelleyecek bir ilac falan var mi diye.
Cnku 5:45 de uyanip ise gidiyor. Aslinda ona da yaramiyor bu rutin.

Iste ben de karsiyim evli erkegin masturbasyonuna..Nedense o ruyalar bitmeden uyaniyor bu sefer de asiri istekli oluyor :KK53:

Kendisi bahsediyordu gecen uykuda ereksiyonu engelleyecek bir ilac falan var mi diye.
Cnku 5:45 de uyanip ise gidiyor. Aslinda ona da yaramiyor bu rutin.

Iste ben de karsiyim evli erkegin masturbasyonuna..Nedense o ruyalar bitmeden uyaniyor bu sefer de asiri istekli oluyor :KK53:

Aslinda saglikli bir erkek ereksiyon halinde uyanmaz mi uykudan? Ben öyle biliyorum.
Ama cidden biraz şap kat yemeklerine. Anca böyle basedebilirsin... Sabah cok erken gidiyormus bi de işe. Onun acisindan da cok zor olur..

Ya simdi ilk hamileligimde 40. Haftaya kadar normal devam etmistik.
Zira ben de normalde istekliyimdir bu konularda.
Bir anda onun istegi ve suresi artip ben sistit olunca isler degisti.
Yoksa hamileyken olup olmamasiyla bir ilgisi yoktu.

sana da maşallah ne diyim 40.hafta hee helal olsun önümü iliklerim. eğilirim önünde

Aslinda saglikli bir erkek ereksiyon halinde uyanmaz mi uykudan? Ben öyle biliyorum.
Ama cidden biraz şap kat yemeklerine. Anca böyle basedebilirsin... Sabah cok erken gidiyormus bi de işe. Onun acisindan da cok zor olur..
Sap ise yapamiyor diyorlar. Bir de yurtdisinda nerden bulunur acaba bu

Hayit tohumundan bahsetmis baya.
Bunu edineyim. Adet oldugumda, rahatsiz oldugumda falan iciririm.
Inan masturbasyon benim de asla istemedigim bir sey. O yuzden konuyu actim.

Evet hayit tohumundan baya bahsetmis. Denemekte fayda var. Bu arada konu cinsellige ucmus. Pro olmasaydin kendi konuna yorum yapamayacaktin ya :KK70::KK70:

Evet hayit tohumundan baya bahsetmis. Denemekte fayda var. Bu arada konu cinsellige ucmus. Pro olmasaydin kendi konuna yorum yapamayacaktin ya :KK70::KK70:
Valla ben artik okypetenin beni takip ettigini dusunuyorum.
Konularim 1 saat bile durmuyor bdvde.
Gecen isim konusu actim, cocugumuzun isimleri cinsiyetleri bolumune tasidi hemen :KK53:
Millet tasininca tek bir yorum yapmiyorsa, bari forumu komple kapatip bdv diye degistirsinler sitenin adini :KK53:

Valla ben artik okypetenin beni takip ettigini dusunuyorum.
Konularim 1 saat bile durmuyor bdvde.
Gecen isim konusu actim, cocugumuzun isimleri cinsiyetleri bolumune tasidi hemen :KK53:
Millet tasininca tek bir yorum yapmiyorsa, bari forumu komple kapatip bdv diye degistirsinler sitenin adini :KK53:

Ben de bır seye dikkat ettim. Kuytu köşede nerde ask koca kaynana sevgili gibi konular varsa hemen bdvye tasiniyor. Ama insanlarin dert edindigi is evlat hayat falan gibinkonular hemen bdvden tasiniyor.
Bdv dedikodu kazani mmubarek :KK70::KK70:

Ben de bır seye dikkat ettim. Kuytu köşede nerde ask koca kaynana sevgili gibi konular varsa hemen bdvye tasiniyor. Ama insanlarin dert edindigi is evlat hayat falan gibinkonular hemen bdvden tasiniyor.
Bdv dedikodu kazani mmubarek :KK70::KK70:
Aynen. Oglum 2 aydir yemek yemiyor ve cok asabi oldu.
Benim su anki en buyuk derdim bu. Konu acip tecrubeli annelerden yardim almak istiyorum.
Ama inadina acmiyorum. Cunku hemen tasinacak, kimse de cevap vermeyecek.
:KK43:

X