- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
Arkadaslar cok uzatmiyacagim, lakin bu tarz konulardan hoslanmayanlar hic okumadan direk farkli bir konuya gecis yapabilir.
ben de onceleri sikayetci degildim bu istekten lakin, hem sık olup hem de nedense suresi de uzamaya basladi.
En son idrarimda kanla ve feci acilarla acile gittim resmen tekrar balayi sistiti olmusum. Antibiyotik kullandim, o da mantar yapti.
Tamam artik yok 1 ay dedi ama 1 hafta iyilesmeme bile musaade etmedi. Zorlamiyor ama cok israr ediyor uyuyamiyorum yok agri yapiyor falan.
En son masturbasyon yapmak icin izin istedi!
Sonucta israra dayanamiyorum ama tekrar idrar yaparken yanmalar basliyor.
Simdiye kadar evli erkegin masturbasyonunu hep saygisizlik gordum.
Sizce boyle bir durumda izin vermek onur kirici bir hareket midir?
Valla simdi izin versem lohusayken adetliyken falan hep yapar diye de dusunuyorum.izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
benim eşim çeşme değil bu her gün nasıl olsun der, sizinki çeşmemi ki. iştedemi yorulmuyo
Islanma veya zevk sorunu yok.Bu arada rahatsızlanmanızın sebebi sizin birleşmeden zevk almamanız olabilir, yeterince ıslanmıyorsunuzdur belki. Ya da uzun sürdüğü için kuruluk yaşıyor olabilirsiniz.
Hmmm yan etkisi yok mu peki?Antidepresan ilaç icirin esinize cinsel isteyi cok azaltıyor
haha:) bizimki cesme degil sizinki cesme mi diye ciddi ciddi sormana cok guldum:)izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
benim eşim çeşme değil bu her gün nasıl olsun der, sizinki çeşmemi ki. iştedemi yorulmuyo
Hic mi giremiyorsunuz? Vajinusmus muof zor bi durum .... benimde cinsel ilişkiye girememe sorunum var allah razı olsun hiç böyle istekli davranmadı eşim hep anlayışlı ... ne diyim ki ben bu adama uçkurundan başka bişi düşünemez olmuş
Boyle bir seyi asla doktorla konusamaz. Oyle de cekingendir ev disindaki hayatindaCanım eşinin de bir doktora görünmesinde fayda var. Aşırı cinsel bir hastalık belirtisi olabilir.
Beyin ile ilgili bir hastalık olabilir. Psikolojik de olabilir. Hani senin sağlığını düşünmeyecek kadar ciddi boyutta ise bir uzmana görünmeli bence.
Valla bizde de en fazla gun asiri olurdu.izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
Kiz s3n nerden biliyosun boyle seyleri aahyoo bence izin verin yapsın
ya da siz yapın
yani ilişki şeklinde değil ama onun ihtiyacını giderin anlatabildim mi ki
valla buradan öğrendim ne öğrendiysemKiz s3n nerden biliyosun boyle seyleri aah
Karnın burnunda zaten bir sürü zahmetin var, bırak tatmin etsin kendini bunda ne var ki dert edecek
Yaşadığın sistit fazla sürtünme kaynaklı, bir dönem bende yaşadım, birleşmeden sonra mutlaka idrarını yap, bu mekanik temizliktir. Hijyen kurallarına dikkat etmesi lazım eşinin, sistit bela bir şeydir, yerleşir gitmez. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama ben maydanoz suyu ile buldum çaresini, antibiyotikler falan hikaye kültür yaptırmama rağmen faydalı olan ilaç olmadı. Ha bir de çok bol su içmen gerek, geçmiş olsun
Ben de evliligin ilk zamanlari cok cektim,Karnın burnunda zaten bir sürü zahmetin var, bırak tatmin etsin kendini bunda ne var ki dert edecek
Yaşadığın sistit fazla sürtünme kaynaklı, bir dönem bende yaşadım, birleşmeden sonra mutlaka idrarını yap, bu mekanik temizliktir. Hijyen kurallarına dikkat etmesi lazım eşinin, sistit bela bir şeydir, yerleşir gitmez. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama ben maydanoz suyu ile buldum çaresini, antibiyotikler falan hikaye kültür yaptırmama rağmen faydalı olan ilaç olmadı. Ha bir de çok bol su içmen gerek, geçmiş olsun