Esimin malum istegine yetemiyorum..

Arkadaslar cok uzatmiyacagim, lakin bu tarz konulardan hoslanmayanlar hic okumadan direk farkli bir konuya gecis yapabilir.

ben de onceleri sikayetci degildim bu istekten lakin, hem sık olup hem de nedense suresi de uzamaya basladi.
En son idrarimda kanla ve feci acilarla acile gittim resmen tekrar balayi sistiti olmusum. Antibiyotik kullandim, o da mantar yapti.
Tamam artik yok 1 ay dedi ama 1 hafta iyilesmeme bile musaade etmedi. Zorlamiyor ama cok israr ediyor uyuyamiyorum yok agri yapiyor falan.
En son masturbasyon yapmak icin izin istedi!
Sonucta israra dayanamiyorum ama tekrar idrar yaparken yanmalar basliyor.
Simdiye kadar evli erkegin masturbasyonunu hep saygisizlik gordum.
Sizce boyle bir durumda izin vermek onur kirici bir hareket midir?

of zor bi durum .... benimde cinsel ilişkiye girememe sorunum var allah razı olsun hiç böyle istekli davranmadı eşim hep anlayışlı ... ne diyim ki ben bu adama uçkurundan başka bişi düşünemez olmuş

izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
benim eşim çeşme değil bu her gün nasıl olsun der, sizinki çeşmemi ki. iştedemi yorulmuyo
Valla simdi izin versem lohusayken adetliyken falan hep yapar diye de dusunuyorum.
Yaparsa da benden gizli yapsin. Yani onun orda ne yaptigini bilmeyeyim.

Bu arada rahatsızlanmanızın sebebi sizin birleşmeden zevk almamanız olabilir, yeterince ıslanmıyorsunuzdur belki. Ya da uzun sürdüğü için kuruluk yaşıyor olabilirsiniz.
Islanma veya zevk sorunu yok.
Dedigim gibi cok uzun surmesinden dolayi oldugunu dusunuyorum.
Uzun surmesini de sık olmasina bagliyorum aslinda.

sen istemeden bi ilişki yaşıyorsun belliki.haklısında çünkü canın yanıyor.yine canım yanacak korkusuyla yaşadığın ilişkiden zevk alamazsın.sırf eşin istiyor diye katlanıyorsun buda kendine yaptığın bi saygısızlık canım.rahatsızlığın var ve hamilesin...eşinin bencilliği tavan yapmış durumda.bence mastürbasyona müsade etme.yoksa alışkanlık olur hep yapar.birlikte yapın canım

Canım eşinin de bir doktora görünmesinde fayda var. Aşırı cinsel bir hastalık belirtisi olabilir.
Beyin ile ilgili bir hastalık olabilir. Psikolojik de olabilir. Hani senin sağlığını düşünmeyecek kadar ciddi boyutta ise bir uzmana görünmeli bence.

tamamen bencillik ..Siz acıyla yaşarken o rahatlamış oluyor ..Bunun neresi EŞlik..Hani eşitlik ..Bir de isteklerine yetişemiyorum demişsiniz ..Pesss ..

Ay ayipli konu :eek: bence belli sure sevisin bu size de iyi gelir ona da, sonra masturbasyon yapmasina izin verin, cirkinlestim mi bilmiyorum ama masturbasyonu ona siz de yapabilirsiniz

Karnın burnunda zaten bir sürü zahmetin var, bırak tatmin etsin kendini bunda ne var ki dert edecek
Yaşadığın sistit fazla sürtünme kaynaklı, bir dönem bende yaşadım, birleşmeden sonra mutlaka idrarını yap, bu mekanik temizliktir. Hijyen kurallarına dikkat etmesi lazım eşinin, sistit bela bir şeydir, yerleşir gitmez. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama ben maydanoz suyu ile buldum çaresini, antibiyotikler falan hikaye kültür yaptırmama rağmen faydalı olan ilaç olmadı. Ha bir de çok bol su içmen gerek, geçmiş olsun

Canım eşinin de bir doktora görünmesinde fayda var. Aşırı cinsel bir hastalık belirtisi olabilir.
Beyin ile ilgili bir hastalık olabilir. Psikolojik de olabilir. Hani senin sağlığını düşünmeyecek kadar ciddi boyutta ise bir uzmana görünmeli bence.
Boyle bir seyi asla doktorla konusamaz. Oyle de cekingendir ev disindaki hayatinda :KK53:
izin versen alışkanlık yapar sonra sana hiç bakmaz sakıncalı.
benim eşim çeşme değil bu her gün nasıl olsun der, sizinki çeşmemi ki. iştedemi yorulmuyo
Valla bizde de en fazla gun asiri olurdu.
Ve esim bir kezden sonra sabaha kadar horul horul uyurdu.
Gecen 11 de oldu diyelim. 3 de bi bakiyorum uyanmis tekrar opmeye baslamis. Ertesi gun feci sistit oldum zaten.
Bilmiyorum neden boyle oldu.

Karnın burnunda zaten bir sürü zahmetin var, bırak tatmin etsin kendini bunda ne var ki dert edecek
Yaşadığın sistit fazla sürtünme kaynaklı, bir dönem bende yaşadım, birleşmeden sonra mutlaka idrarını yap, bu mekanik temizliktir. Hijyen kurallarına dikkat etmesi lazım eşinin, sistit bela bir şeydir, yerleşir gitmez. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama ben maydanoz suyu ile buldum çaresini, antibiyotikler falan hikaye kültür yaptırmama rağmen faydalı olan ilaç olmadı. Ha bir de çok bol su içmen gerek, geçmiş olsun

söktürücü etkisi var ya hamilelere önerilmiyo canım

İzin verin yahu. Adam dayanamıyor demekki genc adamlarda normal hergun istemesi. siz de musait değilsiniz madem birakin yapsın. Sizden soğuması falan söz konusu olmaz korkmayın. Deneyim:KK66:

Ben de evliligin ilk zamanlari cok cektim,
Cranberry diyorlar burda onu icerek epey azalmisti. 2 senedir yoklamiyordu.
Simdi tekrar olacak diye odum kopuyor, iliskiden sogudum.

Yemeklerine azcik şap koyun :KK53:

Ayrica evli insanlarin masturbasyon yapmasina karsiyim, bu aliskanlik yapar.
Ruyasinda bosalmayi beklesin bence..

X