- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
İlk sayfayı okudum zorluklar içinde büyüdüğünüzü yazmışsınız.Belkide bu yüzden siz üzülünce o da otomatikmen çöküyordur bence bu size olan derin sevgisinden kaynaklı.Kaybetme korkusu olabilir.Küçükken ezilen çocuk olmuştur.Ya da hiçbir sorunu yoktur duygusaldır :)) Yani illa psikolojik bir sebep aramaya gerek yok bence hiçbirimiz mükemmel değiliz onunda kötü tarafı budur belki size göre :) Bence sert uyarmak yerine balkonda çay kahve falan içerken canım işte ben mutsuzken birinin beni mutlu etmesine ihtiyaç duyuyorum enerji almalıyım falan diyin.Çünkü duygusal biri ve eğer sert uyarırsanız gerçekten kalbi kırılabilir.Tabi eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz ama bende çok duygusal bir insanım şimdi kendimi eşinizin yerine koydum ben evli değilim ama eşim bana böyle bir tepki verse en başta bocalardım ama daha sonra sonuç alırdık galiba :) Yani uyardıktan hemen sonra da gelişme olmaz daha kötüye gider sonra düzelir gibime geldi :) Rabbim neşenizi,aşkınızı,huzurunuzu daim etsin inşallah.Kandilinizde mübarek olsun