eşimin kızı ve sorunlar

Böyle şeyler söylediğim de, hemen babasına söylüyor, sonra babası da niye çocuğun psikolojisini bozuyorsun diye bana kızıyor, onunla kavga etmek istemiyorum. Yoksa damardan girmeyi denedim daha önce

saygı bekliyorsunuz fakat gördüğüm kadarıyla çocukta disiplin sağlayamamışsınız bunda eşinizin de payı var fazla müsamaha göstermiş, belki de annesi yok diye.. sizin orta halli bir disiplin sağlamanız ve sözünüzü geçirmeniz şart.

ayrıca çocukta erinlik belirtileri var gibi ama elleriyle yemek yemesine anlam veremedim.

büyük konuşmayın isterseniz

Evet haklısınız biraz yumuşak yüzlüyüm. Kendi yeğenlerimin de her dediklerini yapardım, ama karşılığında beni severlerdi. Aynısı olur diye düşündüm . Ama disiplin konusunda haklısınız. Disiplin sağlayamadım. Ama çekincelerim vardı. Beceremedim.

Böyle şeyler söylediğim de, hemen babasına söylüyor, sonra babası da niye çocuğun psikolojisini bozuyorsun diye bana kızıyor, onunla kavga etmek istemiyorum. Yoksa damardan girmeyi denedim daha önce
Kocanda sorun var senin.. kocanla ortak karar verip hareket edin.. kaldi ki kocanda birakip gidebilecegini dusunmuyor. Kizindan once kocanin seni kaybetme korkusu yok. Sana buyuk haksiZlik yapan varsa onda kocan

hanımefendi, çocuğun ‘kendi odasında’ ölmüş annesinin ve babasının birlikte fotoğrafının bulunmasında ne sakınca var ?? başta size hak vermiştim ama konuştukça siz de normal gelmemeye başladınız

Kocanda sorun var senin.. kocanla ortak karar verip hareket edin.. kaldi ki kocanda birakip gidebilecegini dusunmuyor. Kizindan once kocanin seni kaybetme korkusu yok. Sana buyuk haksiZlik yapan varsa onda kocan
Kaybetme korkusu var mi tam bilmiyorum. Ama ciddi ciddi bir kez donmeyi düşündüm ve ona söyledim. O beni vazgeçirmişti.

Ben bu düşüncemi sizlerle paylaştım normal mi diye. Sonuçta benim eşim ve bütün odanın duvarları sarılarak, öperek resimleriyle dolu. Ben çocuğa bundan rahatsız olduğumu belli etmedim, yada eşime. Ama beni rahatsız etmiyor degil. Sarılarak, öperek resimler bunlar. Allah rahmet eylesin ama beni rahatsız ediyor evet.

Kaybetme korkusu var mi tam bilmiyorum. Ama ciddi ciddi bir kez donmeyi düşündüm ve ona söyledim. O beni vazgeçirmişti.
Bence yok, olsa surekli seni eziklemez kizi icin.. cunku cocugun arkasini toplayan sensin, saygiyi hak ediyorsun. Aslinda kizda farkinda senin yaptiklarinin ama biseyler var uzmansiz duzelmeyecek. Kafasina dank etmesi gerek. Kizdan once kocan bi farkina varmali, bunun boyle gitmeyeceginin..seni kaybedebilecegini… o korkmali ve trapiye gitmeli kocan. Buarada sakin cocuk yapma simdilik yoksa kotu olur birde onun kiskancligi cikar ortaya ve kocanla basin belaya girer

Burda iş eşinize düşüyor. Küçük yaşta annesini kaybeden bir kız çocuğu ve babası bey efendi hazretleri "kızma ona, daha çocuk" demekle babalık yaptığını zannediyor.
Tüm sorumluluğu size yüklemiş eşiniz.
Ve siz tabiri caizse hizmetçilik ediyorsunuz şu an.
Bırakın pis kalsın, yapmayın.
Travmatik bir çocuk olduğu çok bariz değil mi?
Eşinize söyleyin biraz kızı ile ilgilensin, terapi alması şart.
Ve daha çocuk kıskanç vs diye düşünüp kinlenmeyin lütfen.
Ergenlik döneminde çocuklar çok hırçın olur maalesef, hele ki küçük yaşta annesini kaybetmişse, bilinçli olarak yapıyor da olabilir. Ve düşünüyorum ki babası hiç eğitimleri ile ilgilenmemiş.

Cocuk fikrine şöyle sicak bakıyorum. Ben çocukları gerçekten çok seviyorum, ve anneliği tatmak istiyorum. Hani olur da eşimle aramız bozulursa, büyük konuşmak istemem ama kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. En azından 1 çocuğum olsun istiyorum. Bilmiyorum yanlış mi dusunuyorum

Icimi okudunuz. Kirlenmek istemiyorum. Bugüne kadar herkes ne kadar merhametli ne kadar iyi bir insan olduğumu söylerken, düşünürken, şimdi ben böyle bir konunun içinde, ben mi kötüyüm diye kendimle savaşmaya başladım. Kalbimi kirletmek istemiyorum

kadın ölmese haklısınız ama kadın artık ölmüş gitmiş potansiyel tehlike arz etmiyor merak etmeyin hayret ya, içinizi böyle karartmayın iki günlük dünyada ölmüş insandan rahatsız olmak normal değil ki

Neden bakıcı gibi davranıyorsunuz? Çocuklara tabiki kötü davranmayın ama bu kadarı da abartı, eşinize söyleyin yardımcı tutsun çocuklarla daha çok yardımcı ilgilensin ( ev işleri, bakım vs.) sizde çocukları destekleyin ama saçınızı süpürge ederek değil, siz olayı çok yanlış anlamışsınız

Bence yanlis.. yasin kac? Neden evlenmeyeceksin ayol? Tek erkek kocan mi dunyada sanki kaldi ki ilk evliliginse eger direkt ilkinde zaten zor bir secim yapmissin. Sorunsuz evlilik asla olmaz, insan iliskileri boyle bi kere.. kendi ailemizle bile sorun yasariz hele bir arada yasasak.. ama bu heriften cocuk yapip omur boyu ona bagli mi kalmak istiyorsun? Bana pek akillica gelmedi.. kaldi ki ortam sagliksiz simdilik..anne olunca belki suanki sabrinin yarisi bile olmayacak.. belki ayrim yapacaksin.. ki umarim oyle olmaz cunku bi da diger cocuklara haksizlik olur

Ya evet haklısınız bende bunu içimde yaşıyorum. Ölmüş gitmiş diyorum, sanırım kafayı da yemek üzereyim, kalabalık bi aileden buraya geldim yalnızım kimsem yok. Duvarda kadının resmine bakıp onunla konusuyorum. Hiç yapmayacağım şeyler. Hele bir fotoğraf abartmıyorum 2 metre kadar günde 50 kere odaya girip çıktıkça karşımda. Diğerleri normal ebatlarda. Büyük fotoğrafa bakıp bazen bişeyler diyorum. Ah Allah’ım sanirim benim biraz ailemin yanına gitmem gerekiyor

Yanlış anlamayın lütfen zorlu bir hayat seçmişsiniz, ben sanırsam dayanamaz boşanırdım çünkü bende o kadar sabır yok, o çocuklara da üzüldüm fakat siz çok yıpranırsınız böyle devam ederse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…