eşimin kızı ve sorunlar

Cunku pisligini kim temizleyip kime kapris yapacak… bence blof yap uzun sure gidicem cunku bana kotu davraniyorsun de..biraz damardan duygusal gir..boyle devam ederse belki hic gelmeyecegini soyle bence.. o da sonuclarini bilip dusunup ona gore davransin. Tabii her evde sorunlar olur ama.. bu surekli olmamali
Böyle şeyler söylediğim de, hemen babasına söylüyor, sonra babası da niye çocuğun psikolojisini bozuyorsun diye bana kızıyor, onunla kavga etmek istemiyorum. Yoksa damardan girmeyi denedim daha önce 😂

saygı bekliyorsunuz fakat gördüğüm kadarıyla çocukta disiplin sağlayamamışsınız bunda eşinizin de payı var fazla müsamaha göstermiş, belki de annesi yok diye.. sizin orta halli bir disiplin sağlamanız ve sözünüzü geçirmeniz şart.

ayrıca çocukta erinlik belirtileri var gibi ama elleriyle yemek yemesine anlam veremedim.

Ben doğurmuş olsam, böyle olmazdı diye düşünüyorum. Saat 2 buçuğa geliyor, defalarca uyu dememe rağmen ben istediğim zaman uyurum diyor, babası işte. Çocuk böyle diyince ne yapabilirsin ki. Kesinlikle dinlemiyor. Kendi çocuğun olsa kolundan ceker yatağa koyarsın. Maşallah kendisi de yapısal itibariyle benden de uzun. Gözlerini parlatıp sanki o benim annemmis gibi sinirli sinirli bakıyor 😓 Ertesi günde ben seni çok seviyorum özür dilerim nolur bizi bırakma diyor. Ama bu davranışlar beni çok soğutuyor

büyük konuşmayın isterseniz :işsiz:

saygı bekliyorsunuz fakat gördüğüm kadarıyla çocukta disiplin sağlayamamışsınız bunda eşinizin de payı var fazla müsamaha göstermiş, belki de annesi yok diye.. sizin orta halli bir disiplin sağlamanız ve sözünüzü geçirmeniz şart.

ayrıca çocukta erinlik belirtileri var gibi ama elleriyle yemek yemesine anlam veremedim.
Evet haklısınız biraz yumuşak yüzlüyüm. Kendi yeğenlerimin de her dediklerini yapardım, ama karşılığında beni severlerdi. Aynısı olur diye düşündüm . Ama disiplin konusunda haklısınız. Disiplin sağlayamadım. Ama çekincelerim vardı. Beceremedim.

Böyle şeyler söylediğim de, hemen babasına söylüyor, sonra babası da niye çocuğun psikolojisini bozuyorsun diye bana kızıyor, onunla kavga etmek istemiyorum. Yoksa damardan girmeyi denedim daha önce 😂
Kocanda sorun var senin.. kocanla ortak karar verip hareket edin.. kaldi ki kocanda birakip gidebilecegini dusunmuyor. Kizindan once kocanin seni kaybetme korkusu yok. Sana buyuk haksiZlik yapan varsa onda kocan

Ya aslında kendisi bana sürekli gelir seni çok seviyorum der, günde en az 3 5 kez. Ama yapı itibariyle biraz zor bir çocuk. Eşimin anlattığına göre annesine de çok çektirirmiş ama sanırım ben annesi gibi istediğimi soyleyemedigim icin kızım diyemiyorum. Gayet iyi niyetle soruyorum, sizin eşinizin eski eşiyle birlikte olan fotoğrafları kızınızın odasında var mi? Ben o fotoları gördükçe ve eşim bana en ufak birsey aldığında 2 gun bizi huzursuz ettikçe “kızım” diyemiyorum malesef. Diyebilmeyi çok isterdim sizin gibi.

hanımefendi, çocuğun ‘kendi odasında’ ölmüş annesinin ve babasının birlikte fotoğrafının bulunmasında ne sakınca var ?? başta size hak vermiştim ama konuştukça siz de normal gelmemeye başladınız

Kocanda sorun var senin.. kocanla ortak karar verip hareket edin.. kaldi ki kocanda birakip gidebilecegini dusunmuyor. Kizindan once kocanin seni kaybetme korkusu yok. Sana buyuk haksiZlik yapan varsa onda kocan
Kaybetme korkusu var mi tam bilmiyorum. Ama ciddi ciddi bir kez donmeyi düşündüm ve ona söyledim. O beni vazgeçirmişti.

hanımefendi, çocuğun ‘kendi odasında’ ölmüş annesinin ve babasının birlikte fotoğrafının bulunmasında ne sakınca var ?? başta size hak vermiştim ama konuştukça siz de normal gelmemeye başladınız
Ben bu düşüncemi sizlerle paylaştım normal mi diye. Sonuçta benim eşim ve bütün odanın duvarları sarılarak, öperek resimleriyle dolu. Ben çocuğa bundan rahatsız olduğumu belli etmedim, yada eşime. Ama beni rahatsız etmiyor degil. Sarılarak, öperek resimler bunlar. Allah rahmet eylesin ama beni rahatsız ediyor evet.

Kaybetme korkusu var mi tam bilmiyorum. Ama ciddi ciddi bir kez donmeyi düşündüm ve ona söyledim. O beni vazgeçirmişti.
Bence yok, olsa surekli seni eziklemez kizi icin.. cunku cocugun arkasini toplayan sensin, saygiyi hak ediyorsun. Aslinda kizda farkinda senin yaptiklarinin ama biseyler var uzmansiz duzelmeyecek. Kafasina dank etmesi gerek. Kizdan once kocan bi farkina varmali, bunun boyle gitmeyeceginin..seni kaybedebilecegini… o korkmali ve trapiye gitmeli kocan. Buarada sakin cocuk yapma simdilik yoksa kotu olur birde onun kiskancligi cikar ortaya ve kocanla basin belaya girer

Burda iş eşinize düşüyor. Küçük yaşta annesini kaybeden bir kız çocuğu ve babası bey efendi hazretleri "kızma ona, daha çocuk" demekle babalık yaptığını zannediyor.
Tüm sorumluluğu size yüklemiş eşiniz.
Ve siz tabiri caizse hizmetçilik ediyorsunuz şu an.
Bırakın pis kalsın, yapmayın.
Travmatik bir çocuk olduğu çok bariz değil mi?
Eşinize söyleyin biraz kızı ile ilgilensin, terapi alması şart.
Ve daha çocuk kıskanç vs diye düşünüp kinlenmeyin lütfen.
Ergenlik döneminde çocuklar çok hırçın olur maalesef, hele ki küçük yaşta annesini kaybetmişse, bilinçli olarak yapıyor da olabilir. Ve düşünüyorum ki babası hiç eğitimleri ile ilgilenmemiş.

Bence yok, olsa surekli seni eziklemez kizi icin.. cunku cocugun arkasini toplayan sensin, saygiyi hak ediyorsun. Aslinda kizda farkinda senin yaptiklarinin ama biseyler var uzmansiz duzelmeyecek. Kafasina dank etmesi gerek. Kizdan once kocan bi farkina varmali, bunun boyle gitmeyeceginin..seni kaybedebilecegini… o korkmali ve trapiye gitmeli kocan. Buarada sankin cocuk yapma simdilik yoksa kotu olur birde onun kiskancligi cikar ortaya ve kocanla basin belaya girer
Cocuk fikrine şöyle sicak bakıyorum. Ben çocukları gerçekten çok seviyorum, ve anneliği tatmak istiyorum. Hani olur da eşimle aramız bozulursa, büyük konuşmak istemem ama kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. En azından 1 çocuğum olsun istiyorum. Bilmiyorum yanlış mi dusunuyorum 😖

Burda iş eşinize düşüyor. Küçük yaşta annesini kaybeden bir kız çocuğu ve babası bey efendi hazretleri "kızma ona, daha çocuk" demekle babalık yaptığını zannediyor.
Tüm sorumluluğu size yüklemiş eşiniz.
Ve siz tabiri caizse hizmetçilik ediyorsunuz şu an.
Bırakın pis kalsın, yapmayın.
Travmatik bir çocuk olduğu çok bariz değil mi?
Eşinize söyleyin biraz kızı ile ilgilensin, terapi alması şart.
Ve daha çocuk kıskanç vs diye düşünüp kinlenmeyin lütfen.
Ergenlik döneminde çocuklar çok hırçın olur maalesef, hele ki küçük yaşta annesini kaybetmişse, bilinçli olarak yapıyor da olabilir. Ve düşünüyorum ki babası hiç eğitimleri ile ilgilenmemiş.
Icimi okudunuz. Kirlenmek istemiyorum. Bugüne kadar herkes ne kadar merhametli ne kadar iyi bir insan olduğumu söylerken, düşünürken, şimdi ben böyle bir konunun içinde, ben mi kötüyüm diye kendimle savaşmaya başladım. Kalbimi kirletmek istemiyorum

Ben bu düşüncemi sizlerle paylaştım normal mi diye. Sonuçta benim eşim ve bütün odanın duvarları sarılarak, öperek resimleriyle dolu. Ben çocuğa bundan rahatsız olduğumu belli etmedim, yada eşime. Ama beni rahatsız etmiyor degil. Sarılarak, öperek resimler bunlar. Allah rahmet eylesin ama beni rahatsız ediyor evet.

kadın ölmese haklısınız ama kadın artık ölmüş gitmiş potansiyel tehlike arz etmiyor merak etmeyin hayret ya, içinizi böyle karartmayın iki günlük dünyada ölmüş insandan rahatsız olmak normal değil ki

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 1 yıl önce evlendim, yurtdisindayim. Eşimin eski esinden 12 yaşında kızı ve 7 yaşında oğlu var. Anneleri vefat etmis, yaklaşık 6 yıl önce. Benim çocuğum yok. Evlenirken çocuklari hiç dert etmedim, çünkü genel itibariyle çocuklarla iletişimim çok iyidir ve yeğen vs.. çok ta çocuk baktım. Özümde herkeste iyi bir insan olduğumu söyler ama eşimin kızıyla yaşadığım sorunlar gerçekten beni illallah ettirdi. Çok guzel bir hayatim vardı, severek bilerek isteyerek evlendim. Bu kız hayati bana zindan ediyor. Bir gün iyi, iki gun kötü. Sadece bana degil, özünde çok kıskanç bir kız. Hiç arkadasi yok diyebilirim. Bütün gun evi dağıtır döker, afedersiniz donlarını yerlerden toplarım, temizlerim, yediririm içiririm, her gun baştan asagi kıyafetlerini değiştirip yıkayıp tertemiz okula yollarım. Severim, ilgilenirim. Ama ben kendime birsey aldığımda, babası bana bir hediye aldığında çok kıskanıyor ve benimle konuşmuyor, suratıma dusman gibi bakıyor. Daha anlatamadigim çok şey. Ben uyumadan odasına gitmez, benim lafımı hiç dinlemez. 1 senedir ayakkabıyla evde dolaşmamasi gerektiğini, elleriyle pilav yada yemek yememesi gerektiğini, yemekten sonra yağlı elleriyle saçlarına dokunmaması gerektiğini, ellerini yıkaması gerektiğini bir türlü öğrenemedim. Babasına her dediğimde “o çocuk”. O yüzden eşime artık cok bisey demiyorum. Onun yüzünden sürekli aramızda sorun olsun istemiyorum. Ama eşimde işine geldiğinde onlar senin çocukların der, ben en ufak sesimi yükseltip kızsam, bana tepki verir. Eee diyorum madem çocuğum neden kızıyorsun. İnsan çocuğuna kızamaz mi 🤔 sesimi cok nadir yükseltilirim. Bütün gun ehli keyif, ellerini sıcak sudan soguk suya sokmam, artık başedemiyorum, 50 kere söylüyorum yapmiyor diye, içim rahat etmiyor diye birsey söylemiyorum. Kafam çok karışık. Bu hep böyle mi olacak. Psikolojim bozuldu valla. Birazcık saygı bekliyorum. Saygı sıfır. Ben hayatlarını bu kadar güzel yapmaya çalışırken, azıcık saygı beklemek çok mu? Çocuğu olanlarla evlenmek hep böyle sorun mu? Offff offf çok zorr
Neden bakıcı gibi davranıyorsunuz? Çocuklara tabiki kötü davranmayın ama bu kadarı da abartı, eşinize söyleyin yardımcı tutsun çocuklarla daha çok yardımcı ilgilensin ( ev işleri, bakım vs.) sizde çocukları destekleyin ama saçınızı süpürge ederek değil, siz olayı çok yanlış anlamışsınız 🤷‍♀️

Cocuk fikrine şöyle sicak bakıyorum. Ben çocukları gerçekten çok seviyorum, ve anneliği tatmak istiyorum. Hani olur da eşimle aramız bozulursa, büyük konuşmak istemem ama kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. En azından 1 çocuğum olsun istiyorum. Bilmiyorum yanlış mi dusunuyorum 😖
Bence yanlis.. yasin kac? Neden evlenmeyeceksin ayol? Tek erkek kocan mi dunyada sanki🙄 kaldi ki ilk evliliginse eger direkt ilkinde zaten zor bir secim yapmissin. Sorunsuz evlilik asla olmaz, insan iliskileri boyle bi kere.. kendi ailemizle bile sorun yasariz hele bir arada yasasak.. ama bu heriften cocuk yapip omur boyu ona bagli mi kalmak istiyorsun? Bana pek akillica gelmedi.. kaldi ki ortam sagliksiz simdilik..anne olunca belki suanki sabrinin yarisi bile olmayacak.. belki ayrim yapacaksin.. ki umarim oyle olmaz cunku bi da diger cocuklara haksizlik olur

kadın ölmese haklısınız ama kadın artık ölmüş gitmiş potansiyel tehlike arz etmiyor merak etmeyin hayret ya, içinizi böyle karartmayın iki günlük dünyada ölmüş insandan rahatsız olmak normal değil ki
Ya evet haklısınız bende bunu içimde yaşıyorum. Ölmüş gitmiş diyorum, sanırım kafayı da yemek üzereyim, kalabalık bi aileden buraya geldim yalnızım kimsem yok. Duvarda kadının resmine bakıp onunla konusuyorum. Hiç yapmayacağım şeyler. Hele bir fotoğraf abartmıyorum 2 metre kadar günde 50 kere odaya girip çıktıkça karşımda. Diğerleri normal ebatlarda. Büyük fotoğrafa bakıp bazen bişeyler diyorum. Ah Allah’ım sanirim benim biraz ailemin yanına gitmem gerekiyor 🤔

Icimi okudunuz. Kirlenmek istemiyorum. Bugüne kadar herkes ne kadar merhametli ne kadar iyi bir insan olduğumu söylerken, düşünürken, şimdi ben böyle bir konunun içinde, ben mi kötüyüm diye kendimle savaşmaya başladım. Kalbimi kirletmek istemiyorum
Yanlış anlamayın lütfen zorlu bir hayat seçmişsiniz, ben sanırsam dayanamaz boşanırdım çünkü bende o kadar sabır yok, o çocuklara da üzüldüm fakat siz çok yıpranırsınız böyle devam ederse ...

Back