eşimin kızı ve sorunlar

Ya aslında kendisi bana sürekli gelir seni çok seviyorum der, günde en az 3 5 kez. Ama yapı itibariyle biraz zor bir çocuk. Eşimin anlattığına göre annesine de çok çektirirmiş ama sanırım ben annesi gibi istediğimi soyleyemedigim icin kızım diyemiyorum. Gayet iyi niyetle soruyorum, sizin eşinizin eski eşiyle birlikte olan fotoğrafları kızınızın odasında var mi? Ben o fotoları gördükçe ve eşim bana en ufak birsey aldığında 2 gun bizi huzursuz ettikçe “kızım” diyemiyorum malesef. Diyebilmeyi çok isterdim sizin gibi.
Tabiki odasında annesiyle babasının fotoğrafı olacak annesi ölmüş anne baba ayrılmamış sonuçta. Annesine ne cektirebilirki 6 yaşında annesiz kalmış zaten büyük bir travma ve 12 yasinda kızım var su anda cok zor bir donemdeyiz cunku ergenlik caginda. Ölü biriyle yarışamazsınız siz bunu kabul ederseniz sorunlarınız büyük ölçüde azalacaktır.

Gitseydin tehdit olmazdı tabi.. sadece valiz hazirlamak tehdittir.. alt mesaj hizaya getirmektir.. yoksa giderim ha.boyle mi oluyor merhametli davranmak. ayrica kendi cocugun olsaydi sozunu dinlemediginde giderim demezdin.. haliyle annelik yapmiyorsun.. cocugun aglayip yalvarmasindan da haz aliyor gibisin..
niye annelik yapsın ki? Ben de buradaki yorumlara şaştım kaldım, kimi onun annesi var, zaten annesi olamazsın der, kimisi hani annesi olacaktın der.

konu sahibi cocuklarin annesi değil, çocuklardan sorumlu olan babası, o da iskele babasından hallice, buradaki heyecanlı anneler bir hincla yürümüş konu sahibinin üstüne. kimse doğurmadigi çocuğa annelik yapmak zorunda değil. ablalık yapar, genel bakımını yapar, babaya yardımcı olur o kadar. azıcık gerçekçi olalım, bu kadar romantik olmaya gerek yok.

kendi çocuğuna giderim demezdi diyorsunuz, e tabi demezdi. normali bu çünkü, ne yapacak konu sahibi diyelim ki eşinden boşandı, cocuklarin velayetini mi alacak, ya da başından evet dediği için süresiz mahkum esir gibi ömrü boyunca çekecek mi?

buradaki sorunlu birey baba, ama çok az kişi buna değiniyor, tutarlı olmayan, çocuğun acaba bir problemi var mi diye pedagoga götürmeyen baba, bunun sorumluluğu bile kadına yüklenmiş, niye o götürmüyormus, bak sen.

konu sahibinin ilk hatası baştan kabul etmesi, bu yüzden çocuğu olanlar çocuğu olanlarla, olmayanlar olmayanlarla evlensin diyoruz, dışarıdan kuzen bakmakla, kardeş bakmakla es tutulamaz. bir çocuk büyütmek insanda kalıcı davranış değişiklikleri yapar. ikinci hatası kültür farklılıklarını görmezden gelmesi, konunun ilk başında daha yazmıştım, ayakkabı meselesi onlar için normal, hatta çıkarılması anormal diye. babayı kıskanma normal, alınan kıyafetleri kıskanma normal diye, 12 yaşında öz kizim üç parça alsam, 4. de bana yok mu diyor. ama konu sahibinin çocuğu olmadığı için bu hareketleri anormal görüyor.

buradaki asıl suçlu baba, konu sahibi ve çocuklar belli ki çarpa çarpa öğrenecekler beraber yaşamayı. bebek doğunca bir çok annenin yaşadıği duygu karmaşası, neyi nasıl yapacağım endişesini, bebeğe alışama durumunun katmerlisini yaşıyor konu sahibi. insallah hem konu sahibi hem cocuklar çok hasar almadan hallederler.

Bu konu benim canımı çok yakıyor ya, girmeyeceğim diyorum ama olumlu bir gelişme vardır diye bakıyorum
O kız çocuğunun feryadını kimse duymuyor ya... 12 yaşında daha, cocukmu gençlik mi yasiyor anlayamadı.. anneyi kaybetmiş sürekli kaybetmek ile tehdit ediliyor ömrü boyunca asla isteklerini dile getirmeyecek hep kaybetmekten korkacak..

Ne babalık ne kocalık. Aralık annelerinde az destek olmadık herkes akıl verdi. Yok nato kafa nato mermer basmayınca basmıyor. Çocuğu daha 1 yaşına gelmeden hamile kaldı. Yaşı geçiyormuş da ikinci çocuk istiyormuş. Kendi nefislerini tatmin etmek için çocukların hayatlarıyla oynuyorlar. Bu kafayla 3.yü de doğurur zaten
aa konu sahibinin 2 çocuğu mu var ?

Ben kendini bu kadar cilalayan insandan korkarım, öyle bir anlatıyor ki cennetten kazara düşüp kanadı kırılmış iyilik meleği sanarsın, alt metinlerdeki kibrin gösterişin kokusunu aldık ama nasıl olacak?

Birkaç defa da "hem allah katında sevap kazanırım dedim" gibi cümleler kurmuş. Onu bile hesap etmiş.
Yani bir işi yaparsın, sevabın olur ya da olmaz o ayrı ama bu hesap edilerek yapılan işten bir hayır gelmemesi çok normal.
Konu sahibi de hep iyi niyetinden kaybedenlerden herhalde 🙄

Birkaç defa da "hem allah katında sevap kazanırım dedim" gibi cümleler kurmuş. Onu bile hesap etmiş.
Yani bir işi yaparsın, sevabın olur ya da olmaz o ayrı ama bu hesap edilerek yapılan işten bir hayır gelmemesi çok normal.
Konu sahibi de hep iyi niyetinden kaybedenlerden herhalde 🙄
Ya bıraksın Allah aşkına, içinde o kadar iyilik varsa kediye yapsın ata yapsın ite yapsın, çoluk çocuğa yapsın. Neden kocasının çocukları oluyor bu iyilik yapacağı? Karşılığını Allah'tan başka kimseden alamayacakları kimseye varlığa iyilik etmezler, ama ağızlarını açsalar yazık cennetten düştü kanadı kırıldı geri uçamıyor galiba dersin, düz kötüden korkmam böylesinden korkarım.

En başından beri söylüyoruz kocan sorunlu
Adam seni eşi değil hizmetçi olmaya götürmüş konularında kocası yok başrol kendisi ve o kız hadi şu zamana kadar anlamaya çalıştım gerçekten zor bir süreç ama insan kazık kadar adamın bu davranışlarını biraz düşünmez mi hala kız istedi vazgeçtim diyor ömrü boyunca bu hayatı kızla itiserek mi yaşayacak yani

Aslında hepimizin söylediği bu'ydu fakat her birimiz kendi cümlelerimizle yazdığımızdan farklı bir şeyi savunuyor gibi göründük.

Çocuk ergenlik çağında ve psikolojisi iyi değil çünkü küçük yaşta annesini kaybetmiş, konu sahibesinin eşiyle ilgili verdiği bazı bilgileri de değerlendirince, aslında babaları eşi öldükten sonra çocuklarla olması gerektiği gibi de ilgilenmemiş, konu sahibesinin üyelik iptali yapmadan evvel yazdığı mesaj ki bir önceki sayfada mevcut, üyeye çocuklar ismiyle hitap ediyorlarmış, kadın abla demelerini istiyormuş ama eşi abla denmesini istemiyormuş, abla derlerse sana nasıl eşim derim gibi bir cümle kurmuş, muhtemeldir ki adam çocukları anne demeleri için zorladı bu da yanlış bir tutum.

Bazı şeyleri görmek için illa ki psikolog olmak gerekmiyor, biraz detay verilmesi yetiyor, bir yanda çocuklarıyla pek ilgilenmeyen bir baba, bir yanda annelerini kaybetmiş, düzensizliği kural edinmiş de olsalar yıllardır teker tokmak büyüyen çocuklar.

Babanız geliyor ben evleneceğim X 'de sizin anneniz olacak ona anne deyin diyor, babanızın eşi eve geldikten sonra 11 yıldır yaptığınız her şeyin yanlış olduğunu söyleyip bunu böyle yapacaksın, şunu şöyle yapacaksın diyor, 11 yılın alışkanlıklarını 1 yılda silemezsiniz hele de karşınızdaki bir ergense.

Üstelik bu çocuklar yarı Avrupalı, yaşadıkları ülke, okudukları okullar, arkadaş çevreleri Avrupalılardan oluşuyor, sizin öğretmek istediğiniz her şeye yabancılar.

Yıllarca babaları ve büyükleri yanında uzanan, tek kelime Türkçe bile bilmeyen çocuklara uzanma, sen kızsın kendini korumalısın, ayakkabılarla eve girme vs deniyor, herkesin bakış açısı kültürü farklıdır ama bana göre babanın yanında uzanmak saygısızlık değildir, kız erkek evlat ayrımı yapılır gibi kız çocuğuna sen kızsın kendini koruman lazım demek çocuğu afallatır, uzanan kızını görünce içinden abuk sabuk düşünceler geçiren biri olması için babanın sapık olması lazım, sapıksa böyle bir insanla evli kalınmaz çocuk yapılmaz olan çocukları da devlet korumasına verilsin diye adım atılmalıdır, sapık değilse normalde çocuklar babalarına sarılır da, öper de, kucağına da gider, babayla evlat arasında yaşın bir önemi yoktur, kızı/oğlu 30 yaşında da olsa evladıdır, evladı 40 yaşında bile olsa babasının dizine de yatar kendini sevdirir, aslında çocuk babasına öfkeli çünkü baba eşine de kızına da zorlayıcı bir tutum içinde.

Babanın derdi evde çamaşır bulaşık yıkansın, yemek pişsin kimse kimseden şikayet etmesin, bir sorunları da olsa kendi kendilerine halletsinler de ona ilişmesinler, sorumluluğu at çık işin içinden modeli bir baba, kimsenin babaya dişi geçmediğinden kız kadına kadın kıza patlıyor, biri daha çocuk diğeri de daha önce evlenip ayrıldığından el alem ne der diye endişeye kapıldığından, kimin kime gücü yeterse'ye dönmüş olay.

Bir mesaj daha gördüm üzüldüm çocuklar anneannelerini 2 yıldır görmüyormuş, konu sahibesi söylerim tatilde babanız götürür demiş, çocuk heyecanla anneannesinin evinin büyüklüğünden bahsetmiş orada hepimizin odası var demiş, belki anneanne torunlarını görmeye gidemiyor ama çok gelenekçi muhteşem bir adamsa babaları çocuklarını niye götürmüyor? Annelerine olan özlemlerini gidermez ama en azından anneannelerini görmek iyi gelir, bu çocukların anneleri yok, ellerinde bir fotoğrafları bir de anneanneleri kalmış, babaları dahi olsa kimsenin onlardan bunları almaya hakkı yok.

Canım ben evleneli 3 bucuk yıl oldu. 2 yıldır Almanyadayım. Eşimin eski eşimden bir oğlu var. Hafta sonu geliyor
Ben çocuğa ben eğitim verdim
Sevdim ilgi gösterdim Kendime bağladım.
Oda bir oğlum dedim.
Eşim asla iyilikten anlamadı.
Çocupu ben bir kere azarlamamışım sadece bir defa bebek resimlerine bakınca burda almanlara benziyor dedim diye ki annesi alman. Bana dedi sende bilmem nerenin çingene sisin.
Öyle hakaretler gördüm ki.
Eşim işte idi ben kızım ile evde yanlız iken kzıım yataktan düştü ve kolunda çıkık oldu.
O hafta çocuk eve geldi eşim oğluna kızımın yatak dan düştüğünü söyledi.
Çocuk ise gidip benim onu dövdüğümü ve kolunu kırdığımı söyleyerek şikayet etti.
Eve geldiler sosyal kurumdan neler çektik neler kızı elinden alırız dediler.
Şimdi o çocuğu hiç sevmiyorum eve her geldiğinde morelim bozuluyor ve her hafta o çocuğu gördükçe neden bu adamla evlendim diyorum.
Bacım hata başta kabul etmen olmuş.
Benim şimdi aklım olsa idi asla evlenmezdim eşimle sırf oğlu için.
Ki oğlu 8 yaşında.
Sırf oğlu olduğu için mi evlenmezdiniz? Bence sorun sizin eşinizde, aşağılamak için başka bir ırka benzetmek, hakaretler. Bu arada 8 yaşındaki çocuk sizi nasıl şikayet etti?

Arkadaslar

Bana anne degil ismimle hitap ediyorlar, bu konuyla ilgili çok az bir konuşsam, ihtimal versem anne diyecekler. Sözlü olarak ikisi de her zaman sen bizim annemizsin, annemiz gibisin diyorlar. Ben ismimle degil de, abla diye hitap etmelerini istiyordum ama eşim abla denmesini istemedi, abes olurmus, onlar abla derse benim nasıl eşim olurmus vs vs. Ama anne denmesini ben istemiyorum, psikolojik olarak hazır değilim sanırım.
İnanın elimden geldiğince empati yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. Onun icin bunun çok zor olduğunu da biliyorum ve anlıyorum. Düşünün geçenlerde konusuyoruz, anneannelerini 2 yıldır görmüyorlar, dedim söz sizi tatilde götürecek. AA biliyo musun gittiğimizde benim ayrı odam var orda, kardeşimin ayrı odası var, babamla senin de ayrı odalarınız var. Çok büyük evleri var. Babamla senin odan dedigi de, annesinin odası.

niye annelik yapsın ki? Ben de buradaki yorumlara şaştım kaldım, kimi onun annesi var, zaten annesi olamazsın der, kimisi hani annesi olacaktın der.

konu sahibi cocuklarin annesi değil, çocuklardan sorumlu olan babası, o da iskele babasından hallice, buradaki heyecanlı anneler bir hincla yürümüş konu sahibinin üstüne. kimse doğurmadigi çocuğa annelik yapmak zorunda değil. ablalık yapar, genel bakımını yapar, babaya yardımcı olur o kadar. azıcık gerçekçi olalım, bu kadar romantik olmaya gerek yok.

kendi çocuğuna giderim demezdi diyorsunuz, e tabi demezdi. normali bu çünkü, ne yapacak konu sahibi diyelim ki eşinden boşandı, cocuklarin velayetini mi alacak, ya da başından evet dediği için süresiz mahkum esir gibi ömrü boyunca çekecek mi?

buradaki sorunlu birey baba, ama çok az kişi buna değiniyor, tutarlı olmayan, çocuğun acaba bir problemi var mi diye pedagoga götürmeyen baba, bunun sorumluluğu bile kadına yüklenmiş, niye o götürmüyormus, bak sen.

konu sahibinin ilk hatası baştan kabul etmesi, bu yüzden çocuğu olanlar çocuğu olanlarla, olmayanlar olmayanlarla evlensin diyoruz, dışarıdan kuzen bakmakla, kardeş bakmakla es tutulamaz. bir çocuk büyütmek insanda kalıcı davranış değişiklikleri yapar. ikinci hatası kültür farklılıklarını görmezden gelmesi, konunun ilk başında daha yazmıştım, ayakkabı meselesi onlar için normal, hatta çıkarılması anormal diye. babayı kıskanma normal, alınan kıyafetleri kıskanma normal diye, 12 yaşında öz kizim üç parça alsam, 4. de bana yok mu diyor. ama konu sahibinin çocuğu olmadığı için bu hareketleri anormal görüyor.

buradaki asıl suçlu baba, konu sahibi ve çocuklar belli ki çarpa çarpa öğrenecekler beraber yaşamayı. bebek doğunca bir çok annenin yaşadıği duygu karmaşası, neyi nasıl yapacağım endişesini, bebeğe alışama durumunun katmerlisini yaşıyor konu sahibi. insallah hem konu sahibi hem cocuklar çok hasar almadan hallederler.
Yazacaktım yazmama gerek kalmamış, asıl değindiğiniz konu benimde asıl sorun olarak gördüğüm şey. Baba atmış tüm yüklerini, çocuklara ses dahi yükseltmeyecek bir hizmetçi eğitmeye çalışıyor, arada gaz veriyor anne diyerek falan. Bu kadın da aslında manen anneliğe hazır olmadı halde bu çocuklara hizmet ediyor en azından fiziksel ihtiyaçlarını görmeye çalışıyor ama bunu yaparken de haliyle kendi öğrendiklerini öğretmeye çalışıyor sadece. Kabul edin gerçek anneler de bunu yapıyor çok bilinçli değilse. Neye şaşırıyorum biliyor musunuz; buraya derdim var diye yazması gereken erkek ama onun eminim ki umru bile değil durum :D Onun eşim ve çocuklar arasındaki ilişkiyi nasıl düzeltirim diye yazması gerekirken bu kadın çare arıyor. Çocukların hem annesi hem babası olmuş.

Aslında hepimizin söylediği bu'ydu fakat her birimiz kendi cümlelerimizle yazdığımızdan farklı bir şeyi savunuyor gibi göründük.

Çocuk ergenlik çağında ve psikolojisi iyi değil çünkü küçük yaşta annesini kaybetmiş, konu sahibesinin eşiyle ilgili verdiği bazı bilgileri de değerlendirince, aslında babaları eşi öldükten sonra çocuklarla olması gerektiği gibi de ilgilenmemiş, konu sahibesinin üyelik iptali yapmadan evvel yazdığı mesaj ki bir önceki sayfada mevcut, üyeye çocuklar ismiyle hitap ediyorlarmış, kadın abla demelerini istiyormuş ama eşi abla denmesini istemiyormuş, abla derlerse sana nasıl eşim derim gibi bir cümle kurmuş, muhtemeldir ki adam çocukları anne demeleri için zorladı bu da yanlış bir tutum.

Bazı şeyleri görmek için illa ki psikolog olmak gerekmiyor, biraz detay verilmesi yetiyor, bir yanda çocuklarıyla pek ilgilenmeyen bir baba, bir yanda annelerini kaybetmiş, düzensizliği kural edinmiş de olsalar yıllardır teker tokmak büyüyen çocuklar.

Babanız geliyor ben evleneceğim X 'de sizin anneniz olacak ona anne deyin diyor, babanızın eşi eve geldikten sonra 11 yıldır yaptığınız her şeyin yanlış olduğunu söyleyip bunu böyle yapacaksın, şunu şöyle yapacaksın diyor, 11 yılın alışkanlıklarını 1 yılda silemezsiniz hele de karşınızdaki bir ergense.

Üstelik bu çocuklar yarı Avrupalı, yaşadıkları ülke, okudukları okullar, arkadaş çevreleri Avrupalılardan oluşuyor, sizin öğretmek istediğiniz her şeye yabancılar.

Yıllarca babaları ve büyükleri yanında uzanan, tek kelime Türkçe bile bilmeyen çocuklara uzanma, sen kızsın kendini korumalısın, ayakkabılarla eve girme vs deniyor, herkesin bakış açısı kültürü farklıdır ama bana göre babanın yanında uzanmak saygısızlık değildir, kız erkek evlat ayrımı yapılır gibi kız çocuğuna sen kızsın kendini koruman lazım demek çocuğu afallatır, uzanan kızını görünce içinden abuk sabuk düşünceler geçiren biri olması için babanın sapık olması lazım, sapıksa böyle bir insanla evli kalınmaz çocuk yapılmaz olan çocukları da devlet korumasına verilsin diye adım atılmalıdır, sapık değilse normalde çocuklar babalarına sarılır da, öper de, kucağına da gider, babayla evlat arasında yaşın bir önemi yoktur, kızı/oğlu 30 yaşında da olsa evladıdır, evladı 40 yaşında bile olsa babasının dizine de yatar kendini sevdirir, aslında çocuk babasına öfkeli çünkü baba eşine de kızına da zorlayıcı bir tutum içinde.

Babanın derdi evde çamaşır bulaşık yıkansın, yemek pişsin kimse kimseden şikayet etmesin, bir sorunları da olsa kendi kendilerine halletsinler de ona ilişmesinler, sorumluluğu at çık işin içinden modeli bir baba, kimsenin babaya dişi geçmediğinden kız kadına kadın kıza patlıyor, biri daha çocuk diğeri de daha önce evlenip ayrıldığından el alem ne der diye endişeye kapıldığından, kimin kime gücü yeterse'ye dönmüş olay.

Bir mesaj daha gördüm üzüldüm çocuklar anneannelerini 2 yıldır görmüyormuş, konu sahibesi söylerim tatilde babanız götürür demiş, çocuk heyecanla anneannesinin evinin büyüklüğünden bahsetmiş orada hepimizin odası var demiş, belki anneanne torunlarını görmeye gidemiyor ama çok gelenekçi muhteşem bir adamsa babaları çocuklarını niye götürmüyor? Annelerine olan özlemlerini gidermez ama en azından anneannelerini görmek iyi gelir, bu çocukların anneleri yok, ellerinde bir fotoğrafları bir de anneanneleri kalmış, babaları dahi olsa kimsenin onlardan bunları almaya hakkı yok.
Bu ve önceki yorumunuzda sorunun asıl nedenine değindiniz. Konu ilerledikçe benim de dikkatimi çekti. Konu sahibinin saygısızlık olarak gördüğü çoğu şey aslında normal. Ben 12 yaşımda babamın kucağına otururdum, o varken uzanırdım da, hatta daha büyükken göbeğim açık gezerdim. Ki Türk kültürü ile büyümüş, muhafazakar sayılabilecek bir aileye sahibim. Konu sahibi Avrupa’da doğup büyüyen çocuklara bu kadar baskı yapmamalı. O kurallara buradaki çocuklar da uymaz, kendi çocukluğunuzla karşılaştırmayın dedik. Umarım biraz olsun hak vermiştir bize.

Kesinlikle aynı fikirdeyim çocukların en başından beri durumuna üzülüyorum ama burda konu sahibinin son tutumundan şunu anladım ki gerçekten kocasından korkup çocuklardan çıkarıyor tüm yaşananların acısını eğer gerçekten bu durumda rahatsız olsaydı bu adama ciddi tepki koyardı . İki taraf için zaten çok zor bir durum hem çocuklar hemde konu sahibi için ama belli ki konu sahibi herşeyden önce evli kalmayı umursuyor çok büyük yanlışta kendisi

Kesinlikle aynı fikirdeyim çocukların en başından beri durumuna üzülüyorum ama burda konu sahibinin son tutumundan şunu anladım ki gerçekten kocasından korkup çocuklardan çıkarıyor tüm yaşananların acısını eğer gerçekten bu durumda rahatsız olsaydı bu adama ciddi tepki koyardı . İki taraf için zaten çok zor bir durum hem çocuklar hemde konu sahibi için ama belli ki konu sahibi herşeyden önce evli kalmayı umursuyor çok büyük yanlışta kendisi
+10000000

Sırf oğlu olduğu için mi evlenmezdiniz? Bence sorun sizin eşinizde, aşağılamak için başka bir ırka benzetmek, hakaretler. Bu arada 8 yaşındaki çocuk sizi nasıl şikayet etti?
Evet haklısın sorun orda. Ben ne kadar iyi olsam ben doğurmadım ya her birşeye bir mana hemde saçma sapan manalar. Evladım olsa böyle yapmaz. İnan sırf oğlu olduğu için evlenmezdim.
Belki beni kınayacaksın ama artık çocuğu gördüğüm zaman içime sıkıntı düşüyor o kadar iyi olmama rağmen bana böyle yapmasını hazm edemiyorum.
Nasılmı şikayet etmiş.
Canım bu çocuk annesi ile anneannesinde kalıyor.
Gitmiş eve annesi ile anneannesine demiş ben çocuğu dövüp kolunu kırmışım diye. Annesi de anne annesi ile çocuğu almış götürmüş beni şikayet etmiş.
Sabsbahın köründe 2 kadın geldi evime girdiler almancam yok. Yarı yamalak el hareki ile anlattım düşünün dilsiz gibi. Eşimi aradım telefonla onlar anlattı eşim bana tercüme etti.
Çok kötü bir gün iidi.
Kızım daha 7 aylık idi.
Elinden alırız dediler.
Bir kere de eşim yemek yemedi diye azarladı bu açlıktan ölecek dedi.
Gitti babasını şikayet etti beni dövdü diye. Almanyada yaşamak çok zor. Bazı şartları iyi ama bazende nefes alamıyorsun

Aman bosverin hakaret falan takmıyorsaniz banane ki
Ama üç haftalık Hamile de kalırım çocuk da yaparım kocamı da bırakmam diyorsun
Durum şimdi biraz daha farklı ama. Şartlarımı koydum.
Tevrımı niyetimi açık açık belirttim.
Ben sözlenmeden önce eşime dedim ben bekarım çocuğum yok çocuğuna bakamam annelik yapamam. Kendime güvenim yok dedim. Oda dedi annesinde zaten.
Son olarak dedim kızımı alır giderim sende oğlunu al yanına onunla yaşa.
Beni aşağılamak için evlendin istediğini söylüyorsun umurunda olmadan.
Bahaneler buluyorsun o zman ben kötüyüm benden iyisini bul dedim.
Eşim şimdi eskisi gibi değil.
Çünki eskiden eline alıyordu telefonu oyle İnternete bakıyordu.
Ben ise çocukla oyun oynuyordum.
Resim yapıyordum.
Sayı öğretiyordum. Karnın aç onu ye bunu ye.
Onu iç tuvalete götür. Artık onları yapmıyorum diye biraz kıymetli oldum.
Çok saçma ama öyle.
Çok acı iyilikten anlamamak.

Back