- 9 Ağustos 2021
- 15.573
- 53.507
- 548
Kocayla başetmek özgüven ister tabi, kaba etler ister. En kolayı çocuğa diş geçirmek.Konu sahibi hiç eşinize kötü birşey demeden üyeliğinizi pasiflestirmişsiniz burda sizin tarafinizdan olaya bakan biri olarak yazıyorum çok büyük yanlıştasiniz belli ki savaşıniz çocukla ehillesirse kalırım gözüyle bakıyorsunuz gitmekten vazgeçmişsiniz siz evli olduğunuz adamın bu tavırlarını nasıl kabul edebiliyorsunuz size resmen hizmetçi gözüyle bakmasını sorunları cozmeyisini sizin hayatınız böylece devam eder çok bişey beklemeyin
En başından beri söylüyoruz kocan sorunluKocayla başetmek özgüven ister tabi, kaba etler ister. En kolayı çocuğa diş geçirmek.
Konu sahibi bence kendi kafasında ki çocuk olsunlar istiyor ama öyle bir hayat yok. Birde sanırım kendi ailesinde kurallar yeni dünya düzeninde çok farkli. Ben babamin yanında yatarım ama hayatta en çok saygı duyduğum kişi babamdir. Ama insan kendi evinde de sürekli kurallarla yaşamak istemez.Konu sahibi hiç eşinize kötü birşey demeden üyeliğinizi pasiflestirmişsiniz burda sizin tarafinizdan olaya bakan biri olarak yazıyorum çok büyük yanlıştasiniz belli ki savaşıniz çocukla ehillesirse kalırım gözüyle bakıyorsunuz gitmekten vazgeçmişsiniz siz evli olduğunuz adamın bu tavırlarını nasıl kabul edebiliyorsunuz size resmen hizmetçi gözüyle bakmasını sorunları cozmeyisini sizin hayatınız böylece devam eder çok bişey beklemeyin
Öyle yapacak, koca şaka gibi git Türkiye 'ye kafanı topla gel diyor, sunduğu tek çözüm önerisi bu. Koca ile başetmek biraz zor, en kolayı çocukla itişmek.En başından beri söylüyoruz kocan sorunlu
Adam seni eşi değil hizmetçi olmaya götürmüş konularında kocası yok başrol kendisi ve o kız hadi şu zamana kadar anlamaya çalıştım gerçekten zor bir süreç ama insan kazık kadar adamın bu davranışlarını biraz düşünmez mi hala kız istedi vazgeçtim diyor ömrü boyunca bu hayatı kızla itiserek mi yaşayacak yani
Adam karısı yerine koymuyor gitmeyeceğinden de emin belli ki madem Türkiye de hayatı güzel konuda ucckere dedim burada gelince yumurtalarını dondurursun çocuk için endişeleniyorsan diye ama o belli ki adamla sorunu yok hala tek sorunun kız olduğunu zannediyorÖyle yapacak, koca şaka gibi git Türkiye 'ye kafanı topla gel diyor, sunduğu tek çözüm önerisi bu. Koca ile başetmek biraz zor, en kolayı çocukla itişmek.
Adam zaten 4 tanesine anca bakıyor, 5.yi ister mi? Sorunun adam olduğunu bal gibi biliyor, işine gelmiyor, adamla uğraşamayınca o sorunu yok sayıyor. Gücünün yettiğine yöneliyor.Adam karısı yerine koymuyor gitmeyeceğinden de emin belli ki madem Türkiye de hayatı güzel konuda ucckere dedim burada gelince yumurtalarını dondurursun çocuk için endişeleniyorsan diye ama o belli ki adamla sorunu yok hala tek sorunun kız olduğunu zannediyor
Evet istedigi kurallar yapılsa evde duracak demek ki adamın onunla birlikte olması eşi olarak çözüm getirmesi önemli değilmiş burdaki hanımlar haklıymış belli ki ben kendi kendime çok fazla savundum onu anlamaya çalıştım ama çocukla girdiği savaşı kazanmakmis asıl sorun ama kazandıklarına dikkat etsinKonu sahibi bence kendi kafasında ki çocuk olsunlar istiyor ama öyle bir hayat yok. Birde sanırım kendi ailesinde kurallar yeni dünya düzeninde çok farkli. Ben babamin yanında yatarım ama hayatta en çok saygı duyduğum kişi babamdir. Ama insan kendi evinde de sürekli kurallarla yaşamak istemez.
İleride başka sorun da çıkacak onu anlamıyor konu sahibi yalnız küçücük coucigu yenmesi kolay sinir oldum kaç gündür savunuyorum ben konu sahibini de bakalım kocayla ilerde nasıl baş edecek kendine saygı duymayan insnalara tahammül edemiyorum küçücük çocuğu yendin aferin sana konu sahibiAdam zaten 4 tanesine anca bakıyor, 5.yi ister mi? Sorunun adam olduğunu bal gibi biliyor, işine gelmiyor, adamla uğraşamayınca o sorunu yok sayıyor. Gücünün yettiğine yöneliyor.
O evde görevi belli bunu biliyor. Adam 2 çocuğun başına çoban diye dikmiş, adamın o kadar feryat işitip en sonunda git Türkiye 'ye biraz kafanı topla dinlen demesi bu anlaşmanın en başından yapıldığını düşündürüyor, kocası ile ilişkisi sanki patron ve çalışan ilişkisi gibi değil mi yav? Hiç muhabbet göremedim aralarında, bi resmiyet var, karı koca böyle mi olur?İleride başka sorun da çıkacak onu anlamıyor konu sahibi yalnız küçücük coucigu yenmesi kolay sinir oldum kaç gündür savunuyorum ben konu sahibini de bakalım kocayla ilerde nasıl baş edecek kendine saygı duymayan insnalara tahammül edemiyorum küçücük çocuğu yendin aferin sana konu sahibi
Sende konu sahibinden farksız değilsin zaten. Yaşadıklarından akıllanmayıp bile isteye 2. çocuğu yaptın. Garip kafalar yaşıyorsunuz. Hem ağlanıp hem çocuk yapıyorsunuz. Yazık o yavrularaCanım ben evleneli 3 bucuk yıl oldu. 2 yıldır Almanyadayım. Eşimin eski eşimden bir oğlu var. Hafta sonu geliyor
Ben çocuğa ben eğitim verdim
Sevdim ilgi gösterdim Kendime bağladım.
Oda bir oğlum dedim.
Eşim asla iyilikten anlamadı.
Çocupu ben bir kere azarlamamışım sadece bir defa bebek resimlerine bakınca burda almanlara benziyor dedim diye ki annesi alman. Bana dedi sende bilmem nerenin çingene sisin.
Öyle hakaretler gördüm ki.
Eşim işte idi ben kızım ile evde yanlız iken kzıım yataktan düştü ve kolunda çıkık oldu.
O hafta çocuk eve geldi eşim oğluna kızımın yatak dan düştüğünü söyledi.
Çocuk ise gidip benim onu dövdüğümü ve kolunu kırdığımı söyleyerek şikayet etti.
Eve geldiler sosyal kurumdan neler çektik neler kızı elinden alırız dediler.
Şimdi o çocuğu hiç sevmiyorum eve her geldiğinde morelim bozuluyor ve her hafta o çocuğu gördükçe neden bu adamla evlendim diyorum.
Bacım hata başta kabul etmen olmuş.
Benim şimdi aklım olsa idi asla evlenmezdim eşimle sırf oğlu için.
Ki oğlu 8 yaşında.
Yapma dendi o kadar, gitti yaptı çok lazımdı, herif elindeki 2 taneye çok iyi babalık ediyo da 3.sü kusur kaldıydı, en iyi bildikleri yatabilecekleri bir hizmetçi bulup başına dikmek.Sende konu sahibinden farksız değilsin zaten. Yaşadıklarından akıllanmayıp bile isteye 2. çocuğu yaptın. Garip kafalar yaşıyorsunuz. Hem ağlanıp hem çocuk yapıyorsunuz. Yazık o yavrulara
Ben diyorum, söyleyince içiniz kötü diyor ama baştan başka bir çıkarı var konu sahibinin karşılıklı rizayla evlenmişler . Anlattığı gibi öncesinde dört dörtlük hayatı olan kadın bu şartlarda evlenmez bu adamla. Ama umduğu gibi üvey annelik yapıp çocuğu kısa sürede sindirmesine izin verilmeyince işi tehdide döktü. Giderim diye rest çekti adam da yallah dedi. Çok doğal değil mi?O evde görevi belli bunu biliyor. Adam 2 çocuğun başına çoban diye dikmiş, adamın git Türkiye 'ye biraz kafanı topla dinlen demesi bu anlaşmanın en başından yapıldığını düşündürüyor, kocası ile ilişkisi sanki patron ve çalışan ilişkisi gibi değil mi yav? Hiç muhabbet göremedim aralarında, bi resmiyet var, karı koca böyle mi olur?
Üvey annelik yapacağını sanmıyorum daha güzelini yapar. İyi davranıp minnet ettirir, bu daha karlı, düz kötü olunca ne geçecek ki eline? Adamın sorun çözme önerisi git Türkiye 'ye az kafanı dinlersin. Arkadan da çocuğu doldurdu tabi Butter ablan gidiyor az ağla zırla yoksa işiniz yaş diye. Ne garip bir evlilik, karı koca muhabbeti zerre yok, adam kalifiye çalışanını hem dötünü kaldırmayayım hem kaybetmeyeyim diye cambazlık eden patron gibi.Ben diyorum, söyleyince içiniz kötü diyor ama baştan başka bir çıkarı var konu sahibinin karşılıklı rizayla evlenmişler . Anlattığı gibi öncesinde dört dörtlük hayatı olan kadın bu şartlarda evlenmez bu adamla. Ama umduğu gibi üvey annelik yapıp çocuğu kısa sürede sindirmesine izin verilmeyince işi tehdide döktü. Giderim diye rest çekti adam da yallah dedi. Çok doğal değil mi?
Ne babalık ne kocalık. Aralık annelerinde az destek olmadık herkes akıl verdi. Yok nato kafa nato mermer basmayınca basmıyor. Çocuğu daha 1 yaşına gelmeden hamile kaldı. Yaşı geçiyormuş da ikinci çocuk istiyormuş. Kendi nefislerini tatmin etmek için çocukların hayatlarıyla oynuyorlar. Bu kafayla 3.yü de doğurur zatenYapma dendi o kadar, gitti yaptı çok lazımdı, herif elindeki 2 taneye çok iyi babalık ediyo da 3.sü kusur kaldıydı, en iyi bildikleri yatabilecekleri bir hizmetçi bulup başına dikmek.
Evet kolayına çocuk gelmiş ama o çocuk birgün evden gidecek sonra ne olacakÖyle yapacak, koca şaka gibi git Türkiye 'ye kafanı topla gel diyor, sunduğu tek çözüm önerisi bu. Koca ile başetmek biraz zor, en kolayı çocukla itişmek.
Ama üç haftalık Hamile de kalırım çocuk da yaparım kocamı da bırakmam diyorsunCanım ben evleneli 3 bucuk yıl oldu. 2 yıldır Almanyadayım. Eşimin eski eşimden bir oğlu var. Hafta sonu geliyor
Ben çocuğa ben eğitim verdim
Sevdim ilgi gösterdim Kendime bağladım.
Oda bir oğlum dedim.
Eşim asla iyilikten anlamadı.
Çocupu ben bir kere azarlamamışım sadece bir defa bebek resimlerine bakınca burda almanlara benziyor dedim diye ki annesi alman. Bana dedi sende bilmem nerenin çingene sisin.
Öyle hakaretler gördüm ki.
Eşim işte idi ben kızım ile evde yanlız iken kzıım yataktan düştü ve kolunda çıkık oldu.
O hafta çocuk eve geldi eşim oğluna kızımın yatak dan düştüğünü söyledi.
Çocuk ise gidip benim onu dövdüğümü ve kolunu kırdığımı söyleyerek şikayet etti.
Eve geldiler sosyal kurumdan neler çektik neler kızı elinden alırız dediler.
Şimdi o çocuğu hiç sevmiyorum eve her geldiğinde morelim bozuluyor ve her hafta o çocuğu gördükçe neden bu adamla evlendim diyorum.
Bacım hata başta kabul etmen olmuş.
Benim şimdi aklım olsa idi asla evlenmezdim eşimle sırf oğlu için.
Ki oğlu 8 yaşında.
Napar eder göndermez, kendine bağlar, onu hedef seçmiş, o giderse başına geleceği de biliyor.Evet kolayına çocuk gelmiş ama o çocuk birgün evden gidecek sonra ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?