Bunları da ileride bana baksın diye yapıyor. Çocuk ona minnet etsin derdinde.Sevmiyorsa çocukları durmasın sevmediği insanların evinde
Yedirip içirdi açlıktan ölüme terketmedi diye madalya mı takacaklar
Okula da pis yollasın kendinden utanmıyorsa
Ben yorumlarıniza gerçekten katılıyorum çocuğun annesi öldü ve bu sebeple evdeki kadın her şeye susmali ve sınırsız merhametli olmalı malesef böyle birşey yok bu dünyada kimse bu kadar melek değil kadını kötü ve vicdansız ilan edilmesini de anlamadım bazı anneler öz cocuklarinin bakımını yapamıyor şiddet uyguluyor bu kadın bu kadar zorluğun karşısında yine bakımlarını yerine vgetiriyor bunu anlatması suç oldu yapacan tabi ne yazdın buraya tarzı yorumları anlamıyorum niye yapmak zorundaDoğru söylüyorsunuz,Tabiki de pilavı yiyip saçına yağını süren 12 yaşındaki kızın akli dengeside,ruh sağlığıda bozulmuştur,psikologa pedagoga heryere götürsünler ona sözüm yok.Bundan dolayı bu kadını suçlamak,cezayı bu bayana kesmek yanlış geldi bana,herkes kadına yüklenmiş,sen sevgi şefkat göstermedin müsebbibi sensin diye yüklenmiş.Demek istediğim çocuk tedavisini görsün akli dengesi bi yerine gelsin hiç normal değil yaptıkları,sonra baba hakem görevi görsün,çocukta kadına şans versin kadının çocuğa verdiği gibi yok bunlar gerçekleşecek gibi değilse bu kadın daha fazla uğraşmasın zaten
Kadin yurt disinda, bence dili filan yeterli degil. Zaten geleli 1 sene olmus sanirim. Yaw Allah askina bu dedigine kendin inaniyor musun? Bu baba oz babasi ve biseyi yok deyip kestiriyor. Diyorsun kadin gotursun.. yaw kadin birsey soylese o cocuktur vs vs sacma salak tepkiker veriyormus. Kisaca sorumluluga gelince annesi ama terbiye vermek istediginde o cocuk vs deyip karistirmiyomus. Yani goturebilecek dahi olsa babasi kizmayacak mi saniyorsun?
Kaldi ki bi sure gitmis pedagoga cocuk ama sonra iyi deyip yollamislar geri cocugu.. ama farkli zamablarda ayni problemler patlak verebilir bana kalirsa.. o yuzden tekrar gitmesi gerek
Neden olmasinsorun 12 yasindaki kiz degil zaten kocasi.. kadini tek birakiyor.. kadinin oz cocuklari degil, onlara iyi davraniyor yedirip iciriyorsa cocuklarin degil, ama babanin minnet duymasi gerekir. Ki hale bak. Yani cocuktur ama gerekirse cezada verebilmeli.. tum sorumluluklari yerine getirmesi gerek ama bi yaptirimi
Yok.. buda annesini kaybetti diye degil, bi ergen olarak oz annesi dahi olsaydi sinirlarini ogretmesi gerekirdi.
Kadin yardimci olmaya calisiyor pedagoga goturmesi icin israr ediyor ama onu duyan yok. Zaten konu sahibi turkiyeye donmeyi dusunuyor ki cok hakli.. bu 12 yasindaki cocuktan dolayi degil babasindan dolayi..
Herif kendi cocuklarini dusunmezse kadin napsin
Bence kadın bu adamdan ayrılmalı. Çocuklarına bakacak birini aramış bulmuş.ne kadına ne çocuklarına değer veriyor bu adamBence kari koca bi terapiste gitmelisiniz, babanin çocuğa yaklasimi dengesiz, disiplin yok, siz vermeye calisinca üvey anne diye yaftalaniyosunuz, bi yerde pes edeceginizi düşünüyorum ben. Saglikli degil kimsenin kimseyle iliskisi o evde
Konudakiİki cocuklu adamla evlenen koca kadın bunları hesap etmeliydi.
Ben mutlu olacaktım ama 12 yasındaki cocuk yuzune olamıyorum diye hayıflanıyor ve hala o adamdan cocuk sahibi olmayı planliyor.
Konu sahibi sucu babada gorseydi cocuk sahibi olmayı ertelerdi ama 12 yasındaki kızı suçlayıp adamdan çocuk doğurmayı seçiyor.
Kimse kusura bakmasin ama 9 yasindaki cocugum eliyle pilav yese bi guzelKadının toplu halde linclenmesinin birinci nedeni ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum demiş vayyy sen bunu nasıl dersin yaptığın çok büyük birşey sanki çocuklara tabi ki yapacaksın tarzı yaklastiniz niye kadınlar kocalarının çocukları olsa bile onların her işini yapmak zorunda bunu buraya bir erkek yazsa herkes vay bee ne iyi bir adam yazardı
Kadın diyor ki kız ve babası bir arada asla kizmama izin vermiyor otoritem yok evde çünkü kimse çocuğuna sesini yükseltmiyor pilavı eliyle yediriyor ayakakbiyla geziyor tuvalete gidiyor çocuklarınız sizde aferim yavrum egileyim kafama tukurebilirsin diyorsunuz sanırım
Gideceğim artık dddiginde de yuhh kötü üvey anne bunu nasıl dersin çocuk seni kaybetmekten korktu diyorsunuz e bu kadında bu çocuklara her türlü tahammül etmiş artık bunalmış patlıyor
Yorum yaparken herkes kanatlarını bir kenara bıraksın burda suçlu adam çocuğuna eğitim verememiş kadın eve girmeden tüm bunların tahmin edemezdi ve çocuğu muhakkak pedegog a götürmeli bu kadında bir an önce bu adamdan bosanmali
Ya öyle tabi ki tahammül etme sınırımız var on kere söylesem birinde ayakkabıyı çıkarıyor diyor misafirin çocuğu olsa bile insan bı yerden sonra rayından çıkar yahu kadın gördük mu sus sen yap otur diyoruz niyeyse burda benim kızım bunları yapıyor eşim de rahatsız yazsam herkes bana adam haklı çocuğu pedegog a götür kimse dayanamaz yazılırdı adım kadar eminim ama kadına gelince sen bilmiyor muydun iki çocuğu olduğunu e bilince pilavı eliyle yiyeceğini bilmiyormus demek ki kapıyı üzerine kitlemis dağdan kacigi adam gelip kızıyla sarılıp mutfakta etkinlik yapmışlar içine edip şimdi bunu söyleyince puhhh vijdansizzz adam çocuğuyla ilgilenmesin dediiiin derler özür dile bile dememiş bu adam çünkü karşısındaki kadını hiçbir şey yerine koymuyor bu adamKimse kusura bakmasin ama 9 yasindaki cocugum eliyle pilav yese bi guzel
Haslarim
Onu..derim yani cocugum ben sana boyle
Mi ogrettim ellerini yika, dusunu al
Disini fircala hep soyledigim seyler..bilmeyen yapmayan cocugu annesi uyarir neden kotu olsun
Bu adamı çok mu aradınız? Neyine aşık oldunuz da o b.K gibi hayata koşa koşa gittiniz ? Yazdıklarınızda bir tane olumlu şey yok. Dört çocuklu bir adamın üçüncü eşi olarak yurtdışına neden gittiniz? Size değer vermeyen, yalan söyleyen bu adama neden katlanıyorsunuz?Arkadaşlar tekrar merhaba
Gelen yorumları okudum toplu cevap vermek istiyorum.
—Evliliğin başlangıcına gelirsek. Kardeşlerimiz bizi tanıştırdı. Telefonda konuşarak evlenmedik. 1 yıl nişanlı kaldık. Ve sonrasında vize işlemleri için bekledik. Hiç tanımadığım, ailesini tanımadığım görüntülü konuşarak biriyle tanışıp evlenmedim. Türkiye de tüm adetleri, gelenek göreneklere göre yaptık. Türkiye de çocuklarla aynı yatakta uyudum, beraber çok vakit geçirdik.
—Bu benim ikinci evliliğim çocuğum yok. Çok kötü bir evlilik geçirdim. Sürekli aldatmalar, eve kadın getirmeler, sabrettim ama sonunda boşandım. Yaklaşık 10 yıl daha uzun süre evlenmedim. 37 yaşındayım. Evlenmeyi hic düşünmedim de diyebilirim. Evlilikten o kadar soğumuştum ve rüyalarımda evlendiğimi görüp kabusla uyanırdım o derece. Evlenmek için evlenecek, ikinci de bile bile lades diyebilecek biri değilim. Düzenli bir işim, iyi bir ortamım, ailem vardı. Üniversite mezunu, kendi çapında guzel görünümlü biriyim. Aha evde kaldım deyip, pat diye ilk gelen talebe atlamadım. Ben gerçekten çocukların annelerini kaybetmelerine çok üzüldüm, vicdanım yaralandı, dedim bu zamana kadar yedim içtim güldüm eğlendim, o 2 çocuğa yardımcı olup Allah’ın sevabını kazanırım, annemde beni hep böyle diyerek motive etti. Ben görüşmeyi böyle kabul ettim. Boşanmış bir aile olsa kesinlikle kabul etmezdim. Çünkü en ufak bir riske, huzursuzluğa kendimi atmayı tercih etmezdim. İnsan neden evlenir, mutlu olmak icin, ben neden risk alayım?
—Ben nişanlıyken eşimle bir konuda tartıştık, yok dedim bu böyle olmaz ve kendisiyle ayrıldım ve ertesi gun konsolosluktan bir işlem yapmam gerekiyordu onu yapmazsam zaten gidemeyecektim ve dönüşü olmayacaktı. Ve ben uyuyordum yarım saat vardı yoktu. Kız beni ağlayarak aradı, “gittin mii nooolurrr git ben sensiz yasayamamm” diye. Hani bana vicdansız diyenler olmuş, ben çocuğun lafıyla kalktım gittim, gitmez olaydım ayaklarım kırılsaydı da.
—Ben yapı olarak anaç biriyim, kardeşlerimi de öyleydim, koruyup kollardım. Sülale de herkesin parmakla gösterdiği, evlat, abla, teyze, hala oldum. Haa bunu da kendimi övmek için degil, burada yazıyorum, günlük hayatımda söylediğim şeyler değildir. Zaten herkes kendini bilir.
—Yurtdışına oturum icin mi gittin diyenler, benim elimde olsa burada 1 gun yaşamazdım. 1 tane arkadasim yok, 1 kişiyle oturup sohbet edemiyorum. Kursa gittim hepsi yabancı, etrafımda Türk yok. Saat 5 ten sonra hayat bitiyor burada. Turkiye deki akşam 7 de bi arkadaşımla oturayim kahve içeyim yok, sadece içkili mekanlar açık. Ayrıca ailemi 2 gun görmeden yapamazken, böyle bir ayrılığa niye, plan yaparak geleyim ki? Ve ayrıca şuan oturumum var, istediğim zaman ayrı eve çıkıp, çalışıp kendime burada da düzen kurabilirim. Neden buraya bu kadar şey yazıp kendimi yorayım, amacim bu olsa?
—Bana vicdansız diyenleri kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum. Ben böyle olacağını bile bile, risk alarak gelmedim. Çocuklar bana karşı çok iyiydi, çok saygılıydı ( küçük hala oyle).
—çocuk konusuna gelince, ben bir daha biriyle tanışayım evleneyim gibi bir duruma asla girmem ( ki ayrılık konusuna içim el vermiyor). Ben çocukları böylesine severken annelik duygusunu tatmak istemem, gerçekten suç mu? Bu konu da eleştiriye de açığım.
— Bir de yazmayı unuttuğum bir şey var. Eşimin bu ikinci evliliği. Alt sokağımızda ilk eşi var. Ondan da iki oğlu var. Haftasonları o çocuklara da bakıyorum ama bakın o kadar vicdansızim ki, onlara baktığımı yazmak aklıma bile gelmemişCunku benim tek derdim saygı ve farkinda olmak. Çocukların anneleri sürekli çalıştığı icin bazen hafta içi de ben yedirip içiriyorum ama onlar büyük biri 16 biri 19 yaşında. O çocukların da anneleri sürekli hayatımızda ve sürekli eşimle konuşurlar,( ki ben gelmeden önce, biz hiç görüşmüyoruz gitmiyoruz gelmiyoruz demiş ti, ilk zamanlar kızdığımda tabiki gideceğim kimse karışamaz benim çocuklarım var orda dedi ve sustum sindirdim) bizim evdeki çocuklar da sürekli gider, kadın bizim çocukları götürür gezdirir hediyeler alır ama bu konuyu içimde sindirdim. Kadın iyi kadınmış diyerek, onun üzerine bir kere daha evlenmiş aralarında ne olabilir diyerek ses etmiyorum, o çocuklar da beni çok seviyor onlardan bir saygısızlık gormedim anneleri çok disiplinli yetiştirmiş.
—Ben buradaki bayanların bana gerçekten yol göstereceğini düşünerek yazdım, benim de yanlislarim olabilir, hepimiz insanız, ben sadece saygı bekliyorum diyorum, bunu kıza da belirtiyorum, ben senin için herseyi yaparım sadece karşılığında saygı bekliyorum, ama saygısız olursan benden birsey bekleme diye.
—Babasına pedagog konusunu tekrar söyledim, pedagog hiç bir sorunu yok dedi, sonlandırdı dedi, ok dedim.
— Dün eşimle konuştum. Buradaki bayan arkadaşların bazı söylediklerini söyledim. Dedim iş sende bitiyor, bunun daha 13 14 15 yaşları var. Arkamdan kapıyı kilitleyip beni dışarda bırakmasına çok sinirlendi. Bunu neden yaptın dedi, bilmiyorum dedi. Eşime hep beraber konuşalım dedi. Bu sefer kız başladı, beni degil kardesimi daha çok seviyor, ona hiç kızmıyor, ne yaparsa yapsın o mükemmel bir çocuk.
Günde en az 3 5 kere bana gelip, kardeşime kızsana, bak zıplıyor bak şunu yapıyor bunu yapıyor diye emir verir. Bende o gün dedim ki, ya neden kızayım çocuk guzel guzel oturuyor, sen ne istiyorsun çocuktan. Yokk sen onu seviyorsun ben yapsam bana kızarsın, off neler neler. Gerçekten oyle basım ağrıdı ki, basını kaldıramadım. Dedim canım ben gidicem, sen de mutlu hayatına devam et, daha da uzatmayalım.
—Yanı ben yokken daha mutlu olacaklar sa benim de kendimi paralamamin bir anlamı yok sanırım. Ben valizleri çıkardım, bu sefer yok gitme ben seni seviyorum. Yok artık dedim ya ben dayanamıyorum. İlk kez valizlerimi çıkardım çünkü gerçekten bıktım artık. Boşanma vs konularına girmedim. Biletimi alıp gidicem bir kaç güne. Artık döner miyim bilmiyorum. Ailemle konuşmam gerek. Bu kadar sıkıntı sinir stres. Buraya geldim babam vefat etti, cenazesine gidemedim. onun yasını tutamadan, sıkıntı halindeyim. Oyle arkadaşların bahsettiği gibi aslında hizmetci pozisyonunda olabilecek insan değildim ama hayat iste ne diyeyim.
—Atıp tutan arkadaşlara diyorum, ne diye atıp duruyorsunuz anlamadım, siz acaba 1 hafta ceker misiniz. Ben evet bilerek geldim, ama insan zannettim de geldim, beni yemeleri için gelmedim.
— Ben buraya cozum icin yazmıştım. İnanın o çocukları bırakıp gitmek en kolayı. Küçük oğlan valizleri görünce ayaklarıma kapandı ağladı. Nolur tatile gitme beni bırakma diye. Ben böyle arada derede kalmış durumdayım.
Ama gidicem. Buradaki bayanların yazılarından da anladığım kadarıyla, sen saçını süpürge de etsen, hizmetçilik de yapsan, yedirsen içirsen de, 1 laf dediğin de üvey anne oluyorsun karşındaki de 15 yaşında da olsa “çocuk” olacak ve hicbirsey diyemeyeceksin. Gerçekten ne gerek var bu yaftalamalari duymaya ve saçını süpürge etsen de, bir laf dediğinde “aaaa vicdansız üvey anne onlar yaraları herşey yapabilirler sen susacaksın” laflarini dinlemeye. Herkes başının çaresine baksın degil mi? Hep insanlari düşüne düşüne kendi hayatımı mahvettim zaten. Hayatta hep ezen degil ezilen olmayi tercih ettim ama olmadı, hep bir yerler de yanlış yaptım.
Yorumlarınız icin teşekkür ederim
Ayni seyi düşünüyorum CalcicimBence kadın bu adamdan ayrılmalı. Çocuklarına bakacak birini aramış bulmuş.ne kadına ne çocuklarına değer veriyor bu adam
Aynen dediğiniz gibi üvey anne sonsuz sevgi,merhamet şefkat,ilgi,alaka gösterecek,kızı iyileştirmek tek yegane görevi olacak bu uğurda ömrünü verecek,bütün kilit nokta üvey anne demek doğru değil,Meryem ana değil ki bu kadın! Yabancı ülkede bilmediği bir yer,elbette baba pedagoga götürecek,sonrada kızını karşısına alıp konuşacak bu bayana karşı saygılı olacaksın,üzmeyeceksin,sen saygı gösterdikçe o da sana daha çok yaklaşacak tarzında bir konuşma.Gerçi babayla kızın ilişkisi çok kötü ki onların arasını düzeltmeye de bi kişi gerekBen yorumlarıniza gerçekten katılıyorum çocuğun annesi öldü ve bu sebeple evdeki kadın her şeye susmali ve sınırsız merhametli olmalı malesef böyle birşey yok bu dünyada kimse bu kadar melek değil kadını kötü ve vicdansız ilan edilmesini de anlamadım bazı anneler öz cocuklarinin bakımını yapamıyor şiddet uyguluyor bu kadın bu kadar zorluğun karşısında yine bakımlarını yerine vgetiriyor bunu anlatması suç oldu yapacan tabi ne yazdın buraya tarzı yorumları anlamıyorum niye yapmak zorunda
Siz kendiniz olan çocuğa bakarken babası da bakacak tabi o da babası diyorsunuz bulasın üvey anne oldu diye her şeyi yapacak susacak böyle bir funya mi var rahatsız olma hakkı yok biraz dinlenmek isteme hakkı yok çocuk yanımda surekli ilgi istiyor bunaldım dedi diye linç yedi ya burda kaç kadın öz çocukları gece uyumuyor sürekli ilgileniyorum bunaldim diye yazınca kimse linclemedi ama çok değişik bakış açısı evet çocuk saygı göstermiyorsa on ay bir yıl geçince anlayış biter çünkü melek ya da sabır taşı değiliz insanız hepimiz
Öyleyse sizin sorununuz yine çocuk değil! Keşke eşinizden bahsetseydiniz biraz da. Sanki hayatımı zindan etti dediğiniz kız olmasa evliliğiniz çok güzelmiş gibi yüklenmiş de yüklenmişsiniz çocuğa. İşte bundan dolayı tepki alıyorsunuz… Bu çocuğu anlattığınız kadar seviyorsanız eğitmek istiyorsanız önce babasından başlayın çocukla uğraşmayı bırakın. Bu şekilde ne evlilik kalır ne de aklı selim bir çocuk.Arkadaşlar tekrar merhaba
Yorumlarınızı okudum, zaman ayırmış, kafa yormuşsunuz teşekkür ederim. Hah iste benim zoruma giden, beni kamçılayan, gitmeyi düşünmeme sebep olan herseyi yazmış bazı arkadaşlar. Hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Benim kırmızı çizgimde insanların benim için “kötü insan” demesi. Çünkü hiç alışık olduğum bir tabir degil ve hayatım boyunca hiç kimseden işitmedim.
—Bazı arkadaşlar çocuğun temizlik anlayışından dolayı kızdığımı söylendiğimi söylemiş. Söylenmekten öte, ben bu alışkanlığı veremediğim için kızdığımı söylüyorum. Güzelce, bak kızım yapma, okulda yemek saatinde ellerinle makarna yeme, arkadaşların hoş karşılamayabilir, senin iyi, hanımefendi bir kız olmanı, seninle gurur duymayı istiyorum, diye hep söylüyorum. Oyle yapıyor diye, bağırdığımız yada hakaret ettiğimi falan mi düşündünüz? 1 kere aptal salak gibi kelimeler kullanmamışımdır yakinimdaki hic bir çocuğa. Çünkü onların da bir birey, bir insan olduğunu düşünürüm hep, yaşı kaç olursa olsun. Boyle konusan arkadaslar akrabam olsa, evine gitsem kızımla, bu hareketleri yapsa, arkamdan “AA nasıl yetiştirmiş cıks cıks “ demeyecekler mi merak ediyorum doğrusu.
Gerçekten bu adam sizi zerrece umursamıyor lütfen bu adamdan ayrılın size daha önce iki kez yazdım yumurtalarınızi dondurursunuz burda doğru düzgün birini bulunca elbet hayatınız yoluna girer siz kimsenin hizmetçisi değilsinizArkadaşlar tekrar merhaba
Yorumlarınızı okudum, zaman ayırmış, kafa yormuşsunuz teşekkür ederim. Hah iste benim zoruma giden, beni kamçılayan, gitmeyi düşünmeme sebep olan herseyi yazmış bazı arkadaşlar. Hayatta herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Benim kırmızı çizgimde insanların benim için “kötü insan” demesi. Çünkü hiç alışık olduğum bir tabir degil ve hayatım boyunca hiç kimseden işitmedim.
—Bazı arkadaşlar çocuğun temizlik anlayışından dolayı kızdığımı söylendiğimi söylemiş. Söylenmekten öte, ben bu alışkanlığı veremediğim için kızdığımı söylüyorum. Güzelce, bak kızım yapma, okulda yemek saatinde ellerinle makarna yeme, arkadaşların hoş karşılamayabilir, senin iyi, hanımefendi bir kız olmanı, seninle gurur duymayı istiyorum, diye hep söylüyorum. Oyle yapıyor diye, bağırdığımız yada hakaret ettiğimi falan mi düşündünüz? 1 kere aptal salak gibi kelimeler kullanmamışımdır yakinimdaki hic bir çocuğa. Çünkü onların da bir birey, bir insan olduğunu düşünürüm hep, yaşı kaç olursa olsun. Boyle konusan arkadaslar akrabam olsa, evine gitsem kızımla, bu hareketleri yapsa, arkamdan “AA nasıl yetiştirmiş cıks cıks “ demeyecekler mi merak ediyorum doğrusu.
Adamda zerrece iş yok bosanmali muhakkakAynen dediğiniz gibi üvey anne sonsuz sevgi,merhamet şefkat,ilgi,alaka gösterecek,kızı iyileştirmek tek yegane görevi olacak bu uğurda ömrünü verecek,bütün kilit nokta üvey anne demek doğru değil,Meryem ana değil ki bu kadın! Yabancı ülkede bilmediği bir yer,elbette baba pedagoga götürecek,sonrada kızını karşısına alıp konuşacak bu bayana karşı saygılı olacaksın,üzmeyeceksin,sen saygı gösterdikçe o da sana daha çok yaklaşacak tarzında bir konuşma.Gerçi babayla kızın ilişkisi çok kötü ki onların arasını düzeltmeye de bi kişi gerekDiyorum ya bu bayanın işi zor nerden tutsan elde kalıyor
Aynen..yani insan kendi cocugunuda uyarir, eger burda bunu savunanlarin 12 yasindaki cocugu kasiksiz catalsiz pilav yiyorsa ve buna ses etmiyolarsa, kendilerini bi gozden gecirsinler.. ozgur bir cocuk degil tam tersi gorgu kurallarini ogretmedikleri bir cocukYa öyle tabi ki tahammül etme sınırımız var on kere söylesem birinde ayakkabıyı çıkarıyor diyor misafirin çocuğu olsa bile insan bı yerden sonra rayından çıkar yahu kadın gördük mu sus sen yap otur diyoruz niyeyse burda benim kızım bunları yapıyor eşim de rahatsız yazsam herkes bana adam haklı çocuğu pedegog a götür kimse dayanamaz yazılırdı adım kadar eminim ama kadına gelince sen bilmiyor muydun iki çocuğu olduğunu e bilince pilavı eliyle yiyeceğini bilmiyormus demek ki kapıyı üzerine kitlemis dağdan kacigi adam gelip kızıyla sarılıp mutfakta etkinlik yapmışlar içine edip şimdi bunu söyleyince puhhh vijdansizzz adam çocuğuyla ilgilenmesin dediiiin derler özür dile bile dememiş bu adam çünkü karşısındaki kadını hiçbir şey yerine koymuyor bu adam
Konudaki
Tek
Suclu kadin yani..kocasi melekkadin kocasinin tavirlarindan dolayi eziliyor.. ben ne diyorum sen ne diyorsun bacim?! Hersey gulluk gulistanlik olsun demiyor zaten ama boyle bir evlilik yaptiysada hersey mustehak
Mi yani?
Yukarda kir papatyasi yazmis ama
Oz anneler bile bazen bu kadarini yapmiyor, bu kadin neden suclu oluyor?
Anne olma istegi oldugu icin tekrar evlenmeyecegini dusundugu icin boyle birseyi dusunmus. Hepimiz her dusundugumuzu pratige dokmuyoruz dimi? Bu fikrin yanlis oldugunu soyledim zaten ben. Surekli 12 ysindaki kizi
Suclayip deyip duruyorsun, eminim ayni durumda olsa burdaki cogu kisi zaten ardina bakmadan kacardi..
Ki bence bu kadinda kacsin, cunku bu herifle omur gecmez..
Konunun hepsine hakim olmadan sadece 1 tek yazisina yorum yapmissin, kadini suclayarak ben bunun yanlis oldugunu dusundum ve sana buyuk sucun kocasinda oldugunu yazdim.. cunku o kadar belliydiki yorumlarindan konuya hakim olmadiginAsıl siz ne diyosunuz? Ben kocası suçsuz demedim ayrica size en basta 30 sayfa nin tamamini okumadığımı söyledim. Yorumum konu sahibin konusunaydı sizin mesajlariniza değil siz alinti yaptiniz benden.
Burada konu acan konu sahibiyse ona hatalarinı soyleyecegiz tabiki sonucta yorumları okuyan o kocası veya üvey kizi degil.
Cozum ne peki? konu sahibine sucsuz diyip kocasina ve annesini kaybetmis kiza mı laf saymak?
aaa ne yapsin kadincagız hep o kocası ve uvey kizi yuzunden.
oldu mu istediginiz tarzda bir yorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?