eşimin kızı ve sorunlar

Babanız el kadını için sizi kapıya koyacağını hissettirecek biriyse yere batsın onun babalığı!!!
Siz bu hanımıma saygı duyacaksınız,ona bir adım geleceksiniz,o da aynı şekilde size saygı duyacak ve size iki adım gelecek yoksa bozuşuruz bize hissettirdiği buydu..kısacası ne yardan vazgeçerim ne de çocuklarımdan dedi

Kötü bir bayan olsa iki kardeşe de yapar zulmünü,birini kayırıp diğerinin canına okumaz zaten

Evlat ayrimini kendi dogurduguna yapanlar var hanim efendi, elin cocuguna mi aciyacak..... Iyi biri olsa zaten annesinin resmine bile karismiyorum diye Burda alkis beklemez...

Bence babalık bu değil kusura bakmayın.
Bugün eşimden ayrılsam yeni gelen adam oğlumu üzdüğü, ağlattığı, azarladığı anda biter. Aynı koruyucu tavrı kocamdan da beklerim. Kimse için evladını kapıya koyamaz.

12 yaşındaki koca kız kirli donlarını yerlere atıp gidiyor, Pilavı elleriyle yiyor, elleriyle yediği pilavın yağını saçına koltuklara sürüyor,evin içinde ayakkabıyla dolaşıyorMUŞ öyle mi? Evde Maymun besler gibi anlatmış çocuğu. Kendisini de sevgisine karşılık alamayan fedakar birey olarak anlatmış. Siz anlatınlanları bırakın da gerçekleri görün! Küçük çocuk büyüsün sesi çıksın aynı şikayetleri onun içinde söyleyecek bu hanımefendi GÖRÜRSÜNÜZ! Ben böyle sevgisine karşılık alamayan fedakar hanımefendilerden çok gördüm! Şikayet ettiği kişi bir birey değil bir ÇOCUK. Sevgi vererek bütün herşeyini bastırabileceğimiz tek insanoğlu çocuktur! Sevgi yok, her şey ortada… Siz hikayeyi okumaya devam edin bayan kendisini destekleyenlerin yorumlarını eşine okutsun çocuğu haklı bulanları toz etsin! Çok gördük çookkk.

Evlat ayrimini kendi dogurduguna yapanlar var hanim efendi, elin cocuguna mi aciyacak..... Iyi biri olsa zaten annesinin resmine bile karismiyorum diye Burda alkis beklemez.
O resimleri bende 7/24 görsem o evde kalamam,kendimi hep kötü hissederim,hem çocuklar hemde ben geçmişte takılı kalırız,birbirimize alışabilmemiz zorlaşır ,resimlerin duvarda asılı kalması çocuklar içinde çok acı şahsen annemin resimlerine şu yaşa geldim hala bakmaya zorlanıyorum içimde yangınlar fırtınalar kopar oluyor ,isyanlar başlıyor iyi hissetmiyorum

Siz olayın içindesiniz galiba ,aynı evdemi yaşıyorsunuz?Kadının anlattıklarına hikaye demişsiniz,herşeyi ben biliyorum demişsiniz,kadının yanıbaşında yaşayan kişilerden biri gibisiniz,anlattıkları yalan yanlış demişsiniz,çocuğu maymun besler gibi beslediğine de şahitsiniz bilemedim ne diyim:) Ben genelde konuyu açanın ilk mesajına göre değerlendiriyorum olayları

Zor görmemiş dediğiniz kız çocuğu daha çocukluğunun başında annesinin koynundayken annesini toprağa vermiş bu zorluk olarak yetmedi size daha ne reva gördünüz bu yaralı ruha?
Babamın karısına hizmet etmek zorunda değilim az yesin Uşak tutsun, karısına hizmet etmedim diye beni kapının önüne koyan babasında Allah belasını versin
Annelik merhamet işidir, keşke merhameti olmayan yumurtalığı olmayanlar gibi anne olamasa

Ama şöyle düşünün yeni evlendiğiniz adama oğlunuz hiç şans tanımayacak,her türlü şımarıklığı ,asi davranışı,terbiyesizliği yapacak, adam bi yere kadar sabreder,bi yere kadar kendini tanıtmaya anlatmaya çalışır sonra sizin bitti demenize bile gerek kalmaz adam kaçar gider zaten:)

Siz 12 yaşındaki koca kız kirli donlarını yerlere atıp gidiyor ,Pilavı elleriyle yiyor, elleriyle yediği pilavın yağını saçına koltuklara sürüyor,evin içinde ayakkabıyla dolaşıyor DERKEN AYNI EVDE Mİ YAŞIYORDUNUZ PEKİ? Bazıları sizin gibi sadece okur işte… Burda neyin ne olduğunu görebilen insanların varlığını görmek ne umut verici… Size 12 yaşındaki bir çocuğu şikayet eden yetişkin bireyin hikayesini iyi okumalar diliyorum.

Biraz taraflı ve kırıcı yorum olmamış mı

Üzüldüm adınıza, demek bir gün bile tembellik etme hakkınız olmamış, bir kere bile hata etme lüksünüz olmamış, çocukluğunuz zaten default hakkınız olan sevgiyi haketmekle geçmiş. Keşke bunu normalleştirmeseydiniz içinizde. Bu normal değil çünkü, siz yaptınız diye herkes yapmak zorunda da değil.

Evladınız bunları yapsa ne yaparsınız peki kabul etmeyip, evlatlıktan red mi edersiniz, sokağa mı atarsınız? Bir uzmana gider önce kendiniz danışırsınız, nerde yanlış yapıyorum da evladımı bu hale getirdim diye, sonra çocuğunuzu da götürürsünüz, böyle birşey yaşasam derdim evin dağınıklığı pisliği bunlarla uğraşırken yorulmam olmazdı, evladımın bu hale gelecek kadar büyük sorunları olmasına üzülürdüm.

Ne olursunuz büyük konuşmayın

Kadın nerede sevgi verdiğinden bahsetti ki, ben mi kaçırdım gözden? Kadın sadece yaptığı işlerden bahsedip çocuktan şikayet etmiş, sevgiye merhamete dair hiçbirşey yok ki

Bende kaybettiğim babaannemin fotoğraflarına videolarına bakıp onunla hasret gideriyorum
Anneleri ölmüş zaten, ellerine kalan bir fotoğraftan başka birşey yok, onu da silip kadını hepten yoketmek ne kadar vefalı bir hareket olur ki? Resimlerin duvarda kalması çocuklar için acı değil dayanak, var olma vesileleri anneleri, annelerini anılarından da silin oldu olacak kalplerinden de silin babalarının karısı rahat etsin
Burada baş rolde çocuklar var, yardım edilmesi gereken pışpışlanması gereken anneleri ölmüş çocuklar babalarının karısı değil

Bu zorluk bana yeterde artar bile,anne kaybını herkese anlatın ama lütfen bana anlatmayın,o acıyı ben yaşadım ne demek olduğunu biliyorum.anneyi kaybettikten sonra babaya sen bir daha evlenme,evlenme hakkın yok desen bunu kaç baba dinler?100 babadan belki 5 i dinler yalan mı bu değil..Eve gelen bayanada sanki anneni o öldürmüş gibi davranamazsın,her türlü saygısızlığı edepsizliği yaparım, kural tanımam elimle yemeğimi taş devrindeki insanlar gibi kaşık kullanmadan yerim,saçıma başıma her yerime yağını sürerim,o da yetmez ayakkabımın çamuruyla her odayı gezerim,üstüne kirli donlarımı çamaşırlarımı etrafa saçarım arkamda zaten temizleyen bir eşşek var diye düşünemezsin .Eve gelene kan kusturmayı biliyorsan kafan bu kadarına basıyorsa "yahu şu kadını bi tanıyayım izleyeyim gözlemleyeyim belki iyi biridir bi şans vereyim,annemin acısı en derinde onu geri getiremem ama kardeşim için babam için sorun çıkarmadan bu kadına biraz zaman vereyim , bu kadın gitse gelecek olan kim olur Allah bilir ,ha ben bir adım atayım kötü biriyse zaten bozuşurum " dersin. Kaldı ki ara ara bu kadıncağızada onu sevdiğini söylüyor,özür diliyor,hatalarını fark ediyor bunlarda gösteriyor ki kadın sizin düşündüğünüz gibi şeytan değil

Yatak odanıza kadar girmiyorsa sorun değil. Ortak çocuk var, o kadın öldü gitti diye silinmez izleri, daha dün gelmiş birinin gücü yetmez. Çocuğu olmayan çocuklu biriyle evlenmesin, eşekten düşmüşün halini eşekten düşmüş anlar diye boşuna demiyoruz.

Kadın nerede sevgi verdiğinden bahsetti ki, ben mi kaçırdım gözden? Kadın sadece yaptığı işlerden bahsedip çocuktan şikayet etmiş, sevgiye merhamete dair hiçbirşey yok ki
Evet kaçırmışsınız. Severim, yedirir içiririm okula temiz gönderirim yazmış. Olması gereken değilmişcesine. Takdir etmek gerek sanırım.

Yeri geliyor 2-3 yaşındaki kendi çocuklarımızıda şikayet ediyoruz burda,yakınıyoruz,ah bu çocuk bunları yapıyor dayanamıyorum ,sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum ne yapabilirim diye soruyoruz,yetişkin bireymiyiz evet ama çıkmaza girdiğimiz oluyor akıl danışıyoruz bu bizim kötü anneler olduğumuzu göstermez ki kaldıkı bu konudaki kız 12 yaşında

Öyle şey olur mu yahu:) köle ettiniz beni iki dakikada,tembellik ettğimde çok oldu yan gelip yattığımda,kafama göre de çok takıldım,gezdim tozdum,okulumuda okudum,mesleğimide elime aldım,üvey anamın hizmetçisi ettiniz beni:)) yanlış anlıyorsunuz yada ben anlatamıyorum sadece demek istediğim baba figürü burada hanımına ve kızına dur demeli,ikisine de adil olmalı,siz bu bayana zülm etmeyin güzel davranın o da size diyebilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…