Konusuyorum, hak veriyor. Ama sonra tekrar ayni, unutuyor.
canım burada bir konu açarsın, bir derdini söylemek için, eşini, evliliğini, her şeyi öyle bir gömerlerki bu sefer şikayet ettiğin adamı savunmak zorunda kalırsın, ya evliliğin evlilik değildir, ya boşanman gerekiyordur yada eşin beş para etmez herifin teki olursen böyle yorumlara takılma, ben seni anlayabiliyorum çünkü dediğim gibi benim eşimde de var bu ve sürekli adama sen aslansın kaplasın şöyle böyle diyorum, garip bir ego savaşına giriyorlar ama sebebini anlamadım
Neden? Bölümlerinize çok hakim değilim o yüzden bilmiyorum ama neden daha iyi pozisyonda. Ayrıca o da sözel bir bölüm size ezberle geç demesi çok enteresan olmuş.
O dereceyle girdi bolumune. Turkiye 73.su. Ben orta halli bir okuldayim
çünkü bilinçli yapmıyor, içgüdüsel olarak sürekli önde olmak istiyor. eşimden biliyorum asla o zihniyette biri değil ama çok yapıyor, bana prim verdiler mesela diyor ki, aldığın primle bile benim maaşıma yaklaşamadıngülüyor bununla dalga geçiyor, ee çok alsam daha iyi değil mi yani, valla umursamıyorum, evet canım haklısım gülüm, şöyle böyle geçiştiriyorum.
Yahu bu kk kadınları nasıl yargılıyor inanılır gibi değil. Kızcağız herkesi alttan almış, başka mesajını alıntı yapıp yine saldırmış bazıları. Yazık. Hiç mi ğniversitede okurken evlenen görmediniz. Anası babası öder kirasını kime ne yahu? Bu mezun olduklarında sorumluluk almayacakları anlamına mı geliyor? Büyük ihtimal benden 10 yaş falan küçüksündür. Sen umursama seni eleştirenleri. 6 ay derslerine bak mezun ol, işine başla. Ne güzel aileniz de sizi okutmuş ve dahi arkanızda durmuşlar evlilikte de. eşiniz de tatlı kıskançlıklar yapıyor. Sizi sevdiğinden eminsiniz zaten kafaya takmayın kıskançlığı. Türk eğitim sisteminde başarı sıra arkadaşını kıskanmak ve hırs yapmak üzerinden ilerler. Çocukluk kodlarımız böyle. siyasal bilimler ve edebiyat okuyan eşler olarak sizi eleştiren birçok eşten de daha donanımlı olacağınıza inanıyorum. Başarılar ve mutluluklar dilerim.
Ooo ben o zaman sizin bölümler hakkında cidden bir şey bilmiyormuşum. Türkiye derecesi ile seçilebilecek bir bölüm olduğunu bilmiyordum siyasal bilimlerin.
Açıkçası çok şaşırdım o zaman. Böyle başarıları varsa kendisine güveninin tam olması gerekiyor. Size bu cümleleri söylemesi çok gereksiz.
bende edebiyat okuyanlardanim gercekten zor bir bölum.hatta bazen esime keske baska bir bolummu secseydim diyorum cok istedigim bir bolum olmasina ragmen bana diyorki.senin okudugun bolum o dediklerinden cok daha iyi ve zor bosver sen neyapacan okulunu okulunu oku diyor bana.:)etraftan ilgi size gelince size nazlaniyor belki.kiskacliga vuruyordur iste pohpohlanmak istiyordur..arada azcik gaz verin.zaten anladigim kadariyla guzel bir evliliginiz varmis.buda tuzu biberi oluversin:).bu arada yazmadan gecemeyecegim .kendi sikayet edip baskalari laf soylediginde savunmaya gecen, yok aslinda benim kocam oyle degildir diyen türk kadini..son zamanlarda bu hayli degismis gerci herkez birbirinin kocasina hakaret ediyor gık cikmiyor.sizi takdir ettim.:)
________Ben burada bir sorunumu dile getiriyorum, neler yapabilirim diye akil danisiyorum ama neden bu kadar kirici olabiliyorsunuz anlayamiyorum. Polemikten olabildigince kacinmaya calisiyorum. Ogrenciyken evlendik diye, tum sorunlarimin çozumu 'evlenmeseydin!' mi olacak?
Mune hanim konumu kilitleyebilir misiniz? Yanlis yerde derman aramisim kendime sanirim.
Yine de tum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum. Ben en iyisi sizi dinleyip, kafami duvarlara vurayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?