Eşimin kiskançligi

Konusuyorum, hak veriyor. Ama sonra tekrar ayni, unutuyor.

çünkü bilinçli yapmıyor, içgüdüsel olarak sürekli önde olmak istiyor. eşimden biliyorum asla o zihniyette biri değil ama çok yapıyor, bana prim verdiler mesela diyor ki, aldığın primle bile benim maaşıma yaklaşamadın gülüyor bununla dalga geçiyor, ee çok alsam daha iyi değil mi yani, valla umursamıyorum, evet canım haklısım gülüm, şöyle böyle geçiştiriyorum.

Gercekten oyle, ben burda esimin bir huyundan rahatsiz oldugumu anlatmaya calisiyorum, yok ask yok diyorlar :))

Tamam adamin huyu iyi degil, zaten ben burda yazarken kocam nasil iyi diye yazmiyorum ki. Bir huyunu soyluyorum, o huyu uzerinden elestirebilelim, ama ask yokmus :) peh!

Yahu bu kk kadınları nasıl yargılıyor inanılır gibi değil. Kızcağız herkesi alttan almış, başka mesajını alıntı yapıp yine saldırmış bazıları. Yazık. Hiç mi ğniversitede okurken evlenen görmediniz. Anası babası öder kirasını kime ne yahu? Bu mezun olduklarında sorumluluk almayacakları anlamına mı geliyor? Büyük ihtimal benden 10 yaş falan küçüksündür. Sen umursama seni eleştirenleri. 6 ay derslerine bak mezun ol, işine başla. Ne güzel aileniz de sizi okutmuş ve dahi arkanızda durmuşlar evlilikte de. eşiniz de tatlı kıskançlıklar yapıyor. Sizi sevdiğinden eminsiniz zaten kafaya takmayın kıskançlığı. Türk eğitim sisteminde başarı sıra arkadaşını kıskanmak ve hırs yapmak üzerinden ilerler. Çocukluk kodlarımız böyle. siyasal bilimler ve edebiyat okuyan eşler olarak sizi eleştiren birçok eşten de daha donanımlı olacağınıza inanıyorum. Başarılar ve mutluluklar dilerim.

O dereceyle girdi bolumune. Turkiye 73.su. Ben orta halli bir okuldayim

Ooo ben o zaman sizin bölümler hakkında cidden bir şey bilmiyormuşum. Türkiye derecesi ile seçilebilecek bir bölüm olduğunu bilmiyordum siyasal bilimlerin.
Açıkçası çok şaşırdım o zaman. Böyle başarıları varsa kendisine güveninin tam olması gerekiyor. Size bu cümleleri söylemesi çok gereksiz.

Kesinlikle benim eşim de geri kafali bir adam degildir. Her alanda gelistirmek ister kendisini ve beni de teşvik eder.

Ama ben depar atinca da çelme takar caktirmadan :))

Bugun burada bir konu okumustum. Kadinin tum masraflarini, evini arabasini, arabasinin tamirini bile eski eşi ustlenmis. Ve hanimlar da hayat standarti soylemiyle bunu dogru buluyorlardi. Bizim anamiz babamiz kiramizi oduyor diye linc ediliyoruz :)

Tesekkur ederim yorumunuz icin de.

Yanlis yonlendirmek istemem, esim istedigi icin bu bolumu okudu. İstatistiklerdeki basari oranini bilemiyorum alanin. Ben esimin bireysel basarisindan bahsetmistim. Bu arada 73. Oldugu icin kyk bursu da 3 kati aliyor. O da bizi rahatlatiyor.

bende edebiyat okuyanlardanim gercekten zor bir bölum.hatta bazen esime keske baska bir bolummu secseydim diyorum cok istedigim bir bolum olmasina ragmen bana diyorki.senin okudugun bolum o dediklerinden cok daha iyi ve zor bosver sen neyapacan okulunu okulunu oku diyor bana.:)etraftan ilgi size gelince size nazlaniyor belki.kiskacliga vuruyordur iste pohpohlanmak istiyordur..arada azcik gaz verin.zaten anladigim kadariyla guzel bir evliliginiz varmis.buda tuzu biberi oluversin:).bu arada yazmadan gecemeyecegim .kendi sikayet edip baskalari laf soylediginde savunmaya gecen, yok aslinda benim kocam oyle degildir diyen türk kadini..son zamanlarda bu hayli degismis gerci herkez birbirinin kocasina hakaret ediyor gık cikmiyor.sizi takdir ettim.:)

Ne guzel esiniz nasil da guzel motive ediyor sizi masallah :)

Herkes en iyi kendi yasadigi hayati bilir. Burda mukemmel bir aile tablosu cizmek gibi bir amacim olmadi hic. Eksiklerini, yanlislarini ifade edebiliyorum, cunku onlar da bizim evliligimizin birer gercekligi. Hani olur ya sosyal medyada mukemmel aile tablosu cizmeye calisanlar. Uzulurum aslinda onlara da, kendilerini bir seyleri ispat etmeye sartlandirmis gibiler. Burda da gelen gecen esime vurdu, vursunlar ellerine saglik :) hayat sanirim kasmadan daha guzel.

Sanırım siz daha çok seven tarafsınız ya da eşinizin daha az sevdiğini henüz anlamadınız. Fikir sahibi olmak için tek bir konunuza baktım, eşinizle ilgili olan.

Bu konunuzda eşinizin başarınızı çekememesinden bahsetmişken daha öncekinde kendi ailesinin yanında sizi düşürdüğü durum var.

Çözümü ne derseniz, sevdiğiniz kadar sevilmek ya da saygı duymasını bilen bir eşti.

Ahaha çok eğlenceli bence, bu yaşınızda bile eğlenemiyor musunuz? Ne demiş, kolay bölüm dalan filan, vereydiniz cevabını, kolaysa buyur seni alalım bizim bölüme deseydiniz.

________

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…