Eşimin kiskançligi

ilk yorumumda soylemistim, dukkanimiz kapandi. Ve evet şuan bunu duymak istiyorsunuz ben de soyleyeyim. Ailelerimizin destegiyle geciniyoruz. Kiramizi ve faturalarimizi ailelerimiz öduyor.
Valla bu yaşadığınız evlilik değil güzelim ya Insanlara hic kızma yani haklılar

ilk yorumumda soylemistim, dukkanimiz kapandi. Ve evet şuan bunu duymak istiyorsunuz ben de soyleyeyim. Ailelerimizin destegiyle geciniyoruz. Kiramizi ve faturalarimizi ailelerimiz öduyor.
evet bunu duymak istiyodum.

Konu linki çıkmamış ama başlıklarına baktım 5 aylık yemek takımını satması vs mi acaba
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kayinbabaya-nasil-cevap-vermeliyim.964316/

Polemik değil ki bu sevgili konu sahibi.
Eşiniz laf sokuyor size sürekli, daha önce de konu açmışsınız bununla ilgili.
Olgunlaşmamış eşiniz, çünkü sorun eşinizde görünüyor.
Stajla iş hayatı arasında çok fark var.
İşe başlayıp sorumluluk aldıktan sonra evlenmeliydiniz dedik kırıcı birşey demedik ki.
İlerde işe girdiğinizde siz fazla kazansanız yine laf sokacak bu kesin.

Keşke sadece esimin bu huyuna odaklanip cozum onerileri sunulsaydi, inanin ben alinmazdim. Ama yok nasil geciniyorsunuz, yok masanizi satmissiniz. Hirsizlik mi yaptik, elalemin malina mulkune mi yan gozle baktik?

Keşke sadece esimin bu huyuna odaklanip cozum onerileri sunulsaydi, inanin ben alinmazdim. Ama yok nasil geciniyorsunuz, yok masanizi satmissiniz. Hirsizlik mi yaptik, elalemin malina mulkune mi yan gozle baktik?

çözüm büyüyüp olgunlaşması. sizin de bu tip tartışmalarda oturup ağlamanız deği onunla bu konuyu açık açık konuşmanız.

Peki öyleyse.
Önerim; okulu bırakın evinizin hanımı olun.
Eşiniz anca böyle bırakır laf sokmayı.
Eşiniz, kp laf söylediğinde cevabını veriyormuş ama kendisi laf sokuyor.
Siz laf söyleyemezsiniz ben gömerim gibi birşey bu.
Demek ki siz başarılı olunca triplere giriyor, e bu da daha olgunlaşmamış demektir.

Açtığın tüm konular aynı minvalde.Sana önceden de denmiş eşin şu an evlilik olgunluğuna sahip değil,belki sende degilsin.Bunun da bi önerisi olamaz zaten eşine buradan okuyup üfleyip olgunluk kazandıracak halimiz yok.Okul biter, işe girer zamanla kazanır herhalde olması gereken gibi.Ve evinizin sorumluluğunuzu almaya başladığınızda bu kardes kıskançlığı gibi tavırları geçer.Umarım

keske sende ıngılız dılı edebıyatı secseymıssın lakın eger yuksek lısans yaparsan mutlaka dıl egıtımıde al yoksa bu boyle gıtmez o dıcek ben ıyım sen dıceksın senden daha yukselıcem en ıyısı aynı karar da olmaya calısın olmuyorsa sende dıl kurslarına gıt yuksele bılırsın ki sen suan en has dili biliyorsun zaten osmanlı ....

Tesekkur ederim yorumunuz icin

Esim evde aksamlari ingilizce calistiriyor, ama bir kursa da gitmem lazim. Evet yuksek lisans yapacagim insallah seneye.

Aslinda esim benden daha iyi bir pozisyonda ama neden boyle yapiyor anlamiyorum. Kendi egosunu tatmin etmek istiyor benim uzerimden.

benim eşim de böyle, illa bir ezikleyecek, kaç kere söyledim yaptığı şyin farkında bile değil halbuki ben onun başarıları ile nasıl övünüyorum, mesela bazen beynim duruyor bir şeyi anlamıyorum, "sen o okuldan nasıl mezun oldun ya" diyip dalga geçiyor. bilinçli yaptığını sanmıyorum bence sizinki de öyle, bir şekilde bizimle rekabete giriyorlar, bir gün dedim bak biz düşman veya rakip değiliz, birbirimizin başarısına sevinmeli, kusurlarını kapatmlıyız dedim, ee zaten öyle diyor ama yine yapıyor yine

Eşinizle hiç konuştunuz mu?
Kırıldığınızı bilirse bence bir daha yapmaz.

Ayni sekilde ben de esime biz dusman degiliz yoldaşiz demistim. O da sarilmisti. Ama yine ayni yine ayni :)

Aslinda esim benden daha iyi bir pozisyonda ama neden boyle yapiyor anlamiyorum.

Neden? Bölümlerinize çok hakim değilim o yüzden bilmiyorum ama neden daha iyi pozisyonda. Ayrıca o da sözel bir bölüm size ezberle geç demesi çok enteresan olmuş.

canım burada bir konu açarsın, bir derdini söylemek için, eşini, evliliğini, her şeyi öyle bir gömerlerki bu sefer şikayet ettiğin adamı savunmak zorunda kalırsın, ya evliliğin evlilik değildir, ya boşanman gerekiyordur yada eşin beş para etmez herifin teki olur sen böyle yorumlara takılma, ben seni anlayabiliyorum çünkü dediğim gibi benim eşimde de var bu ve sürekli adama sen aslansın kaplasın şöyle böyle diyorum, garip bir ego savaşına giriyorlar ama sebebini anlamadım

erkek herzamanoyledır kadından ustun olmak ıster ama hangı dılı alıyorsa sende ogren esıt olmaya calıs bence fazlası zarar bakarsın cok cok ılerlersen bı unv hoca olursun zaman lazım

erkek herzamanoyledır kadından ustun olmak ıster ama hangı dılı alıyorsa sende ogren esıt olmaya calıs bence fazlası zarar bakarsın cok cok ılerlersen bı unv hoca olursun zaman lazım

Esim gercekten bi tuhaf. Arkadasinin eşi ev hanimi. O kiz da guzel yemekler yapiyor. Esim de ben kendimi kotu hissetmiyim diye, sen prof olacak kadinsin, sakin kendini eksik hissetme okulla beraber bazi seyler eksik olabilir tabi diyor. Ama bazen de boyle, yaptiklarimi kucumsuyor.

Konusuyorum, hak veriyor. Ama sonra tekrar ayni, unutuyor.

Unutmasından çok kompleks yapmış bence. Tam bir özgüveni olsa bu konuda böyle olmaz. Babasının sizi övemesi, kendi derslerini verememiş olması falan böyle bir etki bırakmış olabilir. O yüzden aslansın kaplansın diye gaz verince düzeliyor. Siz övdükçe öz güveni yerine geliyor ve size bu cümleleri kurmasına gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…