Eşimin kiskançligi

ruveyda13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
668
1.192
113
Arkadaslar merhaba. Ben özel bir universitede %100 burslu edebiyat okuyorum. Eşim de ben de son siniftayiz. 5 ay sonra mezun oluyoruz insallah. Esim de siyasal bilimler okuyor. Sorunum şu ki eşim beni kiskaniyor. Evet, bunu kimse icin kolay kolay soylemem ama adam bildigin beni kiskaniyor yahu.

Gecen aksam kayinvalidemler bize geldi. Kayinbabam bana ruveyda butunleme var mi? dedi. Ben de şuanlik yok dedim. Tum notlarimiz aciklanmamisti cunku. Zaten benim basarili gelinim hic butunlemeye kalmaz dedi. Gulduk falan. Bu arada bu sene derslerimiz diger senelere gore oldukca kolaydi. Ben de o ara şey dedim, bu zamana kadarki en yuksek ortalamami yaptim dedim. 3.74 bu donemki ortalamam, gercekten bu doneme kadar 3.50'nin uzerine bile cikamamistim.

O ara beni tebrik ettiler. Eşim de hemen ordan lafa karisiyor. Yok benim okudugum okul, okul muymus? Yok yata yata geciyormusum. Ezberle gec diyor.

Surekli benim bolumumu kucumsuyor. Halbuki ben onu bu zamana kadar hep takdir ediyorum. Kendisinin bolumu benim bolumumden zor, eyvallah. Onun egitim dili ingilizce, ben turkce goruyorum derslerimi, buna da eyvallah. Ama neden insan karisiyla övunmek yerine sanki bir yaristaymisiz gibi psikolojiye burunur ki?

O an bir sey soylemedim, baskalarinin yaninda birbirine laf sokan çiftlerden nefret ederim. Esim de bu nefret ettigim şeyi damarima basa basa yapiyor.

Bu arada kendisi bu donem iki tane dersini veremedi. Onun hincini benden cikartiyor resmen. Kiskaniyorsun diyorum, kiskaniyorum diyor yuzsuz yuzsuz :)

Ben ne yapmaliyim hanimlar? İstiyorum ki eşimle birbirimizin basarisiyla mutlu olalim. Her daim destekçimiz olalim. Ama yok, adam her firsatta bolumume çakiyor.

Bu arada edebiyat fakultesi ogrenci ve mezunlarina sesleniyorum. Hisarustunde buluşup eşimin gozunu bir korkutalim, ezberle geç ne demekmiş gorsun bakalim!

Edit : bugun kalan diger sinavlarim da aciklandi, 7 tane formasyon sinavi. Onlari da gecmişim. Eşime whatsapp'tan yazdim. O da beni aradi tebrik etti. Ben genelde test sinavlarinda basarisizimdir, klasik sinavlarim hep daha iyi gecer. Eşim de bunu bildigi için, test sinavlarinin bile hepsini vermissin, zeki kadinsin işte dedi guldu :) dun de burdaki konumu soylemistim eşime, seni şikayet ettim diye. Bakalim artik zaman gosterecek işe yarayip yaramadigini :)

Son düzenleme:
E neden okullarınız bitip olgunluğa eriştiğinizde evlenmediniz ki?
Bu laf sokmalar vs hiç hoş değil.
Çalışıyor musunuz eşiniz ve siz?

Katiliyorum size bence de hic hos degil :/ ufak bi dukkanimiz vardi. İşler iyi gitmedi kapatmak durumunda kaldik. Ben çalismiyorum, eşim de suan staj yapiyor.

Okuyan iki insan nasıl geçiniyor?

Kardeş kıskançlığı ve kavgası gibi izlenim uyandı bende. Sanki karı koca değil de iki kardeş birbirini kıskanmış laf sokmuş.

Haklisiniz aynen oyle, ama inanin ben onu kiskanmiyorum, her daim gurur duyuyorum kendisiyle.

kelin ilacı olsa başına sürer bununla ilgili öğlende konu açtım emin olun bende bıktım bu durumdan,işimi kıskanır yaptığım birşey güzelse biri aa çok güzel olmuş demeden lafı ağzına tıkar konuyu değiştirir vs vs

Katiliyorum size bence de hic hos degil :/ ufak bi dukkanimiz vardi. İşler iyi gitmedi kapatmak durumunda kaldik. Ben çalismiyorum, eşim de suan staj yapiyor.
Staj maaşıyla mı geçiniyorsunuz?
Bu mümkün değil de.
Okulların bitmesini neden beklemediniz?
Görüldüğü kadarıyla arada büyük bir aşk yok daha çok fesatlık çekememezlik laf sokma var.

Bende başka erkeklerden falan kıskanıyor sandım başlığı görünce. Bu da ilginçmiş.
Üniversitede kolay bölüm yok bence, her bölümün kendine göre zorluğu vardır.
Eşinizi bu konuda umursamayın.

Bu mümkün değil de.
Görüldüğü kadarıyla arada büyük bir aşk yok daha çok fesatlık çekememezlik laf sokma var.

Yok asla boyle bi sey soz konusu degil. Tek bir olayla esimi yargilamak haksizlik olur. Biz cok severek evlendik ve o konuda bir problemimiz yok cok şukur. Sevmeseydik neden boyle zorlu bir hayati secelim ki, hem de kimse onay vermeden? Eşim benim gozumun icine bakar, parmagima kiymik batsa ici sizlar bundan eminim.

Kıymık batsa içi sızlar ama bütsüz geçince de içi sızlıyor gördüğün gibi.Kimse onay vermemiş çünkü daha cocuksunuz.Evlilik ay çok seviyoruz hadi birlikte yaşayalım olayı değil ne yazık ki.Birlikte büyürsünüz yapacak bi şey yok takılmayın

Bu mümkün değil de.
nasıl geçindiklerine dair şu konularını okuyabilirsiniz. biz baya eğlenmiştik.

Haklisiniz, tesekkur ederim yorumunuz icin.

nasıl geçindiklerine dair şu konularını okuyabilirsiniz. biz baya eğlenmiştik.

ilk yorumumda soylemistim, dukkanimiz kapandi. Ve evet şuan bunu duymak istiyorsunuz ben de soyleyeyim. Ailelerimizin destegiyle geciniyoruz. Kiramizi ve faturalarimizi ailelerimiz öduyor.

Ben burada bir sorunumu dile getiriyorum, neler yapabilirim diye akil danisiyorum ama neden bu kadar kirici olabiliyorsunuz anlayamiyorum. Polemikten olabildigince kacinmaya calisiyorum. Ogrenciyken evlendik diye, tum sorunlarimin çozumu 'evlenmeseydin!' mi olacak?

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanim konumu kilitleyebilir misiniz? Yanlis yerde derman aramisim kendime sanirim.

Yine de tum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum. Ben en iyisi sizi dinleyip, kafami duvarlara vurayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…