E neden okullarınız bitip olgunluğa eriştiğinizde evlenmediniz ki?
Bu laf sokmalar vs hiç hoş değil.
Çalışıyor musunuz eşiniz ve siz?
silgisini çalın.
Okuyan iki insan nasıl geçiniyor?
Kardeş kıskançlığı ve kavgası gibi izlenim uyandı bende. Sanki karı koca değil de iki kardeş birbirini kıskanmış laf sokmuş.
Benim başarılı kocam.. Benim çalışkan kocam.. oy oyyy ile başlayan cümleler , size olan kıskançlığını biraz olsun azaltabilir..
Staj maaşıyla mı geçiniyorsunuz?Katiliyorum size bence de hic hos degil :/ ufak bi dukkanimiz vardi. İşler iyi gitmedi kapatmak durumunda kaldik. Ben çalismiyorum, eşim de suan staj yapiyor.
Erkeklerin genelinde bu varEvet gercekten biraz gazlayinca degisiyor :) ama buna neden gerek duyuyor anlamiyorum da.
Staj maaşıyla mı geçiniyorsunuz?
Bu mümkün değil de.
Okulların bitmesini neden beklemediniz?
Görüldüğü kadarıyla arada büyük bir aşk yok daha çok fesatlık çekememezlik laf sokma var.
Kıymık batsa içi sızlar ama bütsüz geçince de içi sızlıyor gördüğün gibi.Kimse onay vermemiş çünkü daha cocuksunuz.Evlilik ay çok seviyoruz hadi birlikte yaşayalım olayı değil ne yazık ki.Birlikte büyürsünüz yapacak bi şey yok takılmayınYok asla boyle bi sey soz konusu degil. Tek bir olayla esimi yargilamak haksizlik olur. Biz cok severek evlendik ve o konuda bir problemimiz yok cok şukur. Sevmeseydik neden boyle zorlu bir hayati secelim ki, hem de kimse onay vermeden? Eşim benim gozumun icine bakar, parmagima kiymik batsa ici sizlar bundan eminim.
nasıl geçindiklerine dair şu konularını okuyabilirsiniz. biz baya eğlenmiştik.Staj maaşıyla mı geçiniyorsunuz?
Bu mümkün değil de.
Okulların bitmesini neden beklemediniz?
Görüldüğü kadarıyla arada büyük bir aşk yok daha çok fesatlık çekememezlik laf sokma var.
Haklisiniz, tesekkur ederim yorumunuz icin.Kıymık batsa içi sızlar ama bütsüz geçince de içi sızlıyor gördüğün gibi.Kimse onay vermemiş çünkü daha cocuksunuz.Evlilik ay çok seviyoruz hadi birlikte yaşayalım olayı değil ne yazık ki.Birlikte büyürsünüz yapacak bi şey yok takılmayın
nasıl geçindiklerine dair şu konularını okuyabilirsiniz. biz baya eğlenmiştik.
Konu linki çıkmamış ama başlıklarına baktım 5 aylık yemek takımını satması vs mi acabanasıl geçindiklerine dair şu konularını okuyabilirsiniz. biz baya eğlenmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?