Eşimin kartından haberimiz olmadan taksitli nakit avans cekilmiş çok kez!! Bi bakın kzlar

Ama kart hep bendeyken çekilmiş yaaa. Eşimde benden şüphelenecek bu durumda☺ çünkü kesinlikle eminim bendeydi daha dün cekilmiş çünkü

Uygulama üzerinden para çekilebiliyor QR koduyla. Eşinizde banka uygulaması yüklüyse illa kartı sizden almak zorunda değil. Ben para çekerken hiç kart kullanmıyorum. Ama 5/5 falan yazdığına göre son taksit ödeniyor demektir.

Benim bı arkadaşımın da öyle durumları oldu. Dökümleri incelediğinde bulunduğu ilçenin atmsinden çekildiğini görmüş. Meğerse hep abisi caliyormus. Kartin sizde durmasına güvenmeyin derim. Kocadan şüphelendim ben

Bir defada çekmiş 5. Taksitini ödüyorsunuz şu anda. Eşiniz unuttu herhalde
Eşim eline alıp bakınca aynen dediğinizi söyledi önceki cektiklerimizin taksidiymiş. sende bunu mu diyorsun ödüm koptu kart bilgileri vs çalındı sandım dedi yukarıda arkadaşlarda yazmış aydınlandım cok teşekkürler beraber çektiklerimizi
Vs biliyorum da bunlari bilmiyordumhatta herkes eşin çekmiş deyince baya tartıştık öyle demesine bile inanmadim ama siz yazınca biraz daha rahatladım

Yani bunu banka yapıyor dimi eşimle vs alakasi yok daha onceki cekilenleri biliyorum ama taksitli nakit avanslar bu dediginiz gibi yani

Eşim daha alıp bakmamıştı ben telefonda eşime söyledim gelince Bakıcam dedi zaten bakınca direk dediğinizi söyledi :) ben daha oncede farkettim geçen haftakini ama biz kredinin faizidir taksididir vs diye yorumladık ödememiştik ya. 1100 olunca bianda kafam karıştı

Kart dolandırıcılığı varsa eğer banka kapalı olsa bile kart kayıp ihbarı 24 saat yapılıyor diye biliyorum. Bu sekilde kartı kapattıran. Pzt de arayıp şüpheli işlem bildirimi yapın. Bizde de alışveriş yapılmıştı banka iade etti.

Kredi kartınız limiti 3.000 binliraysa, siz 2.950 lirasını harcadiysaniz önceden banka size nakit avans dahil 50 tl nin üstünde bir para vermez.

Bişey soylicem insan eşini tanır burda yazilanlarla nasıl eşinizi suçladiniz bir anda. Çok çabuk buranın gazına gelmeyin ben size söyleyim huzursuzluk çıkmış boş yere.

Yani bunu banka yapıyor dimi eşimle vs alakasi yok daha onceki cekilenleri biliyorum ama taksitli nakit avanslar bu dediginiz gibi yani
5 ay önce ki cekilen taksitli nakis avansın taksiti onuda siz cekmissiniz galiba bir önce ki mesajda yazılana göre. Bu arada taksitli nakit avansın faizi normal krediye göte yüksek olur.

Boş yere eşinizi suçlamış oldunuz

İnternet alışverişini çok kullanan biriyseniz bundan sonra sanal kart oluşturun online bankacılık işlemlerinden içine miktarı siz atıyorsunuz alacagınız ürün 50 lirayla 50 lira atın asıl kartla alışveriş yapmayın onu alışverişe kapatın.

Evet aynen öyle haklısınız ☺ hatta eşimde sen netten alışveriş yapıosun bilgileri mi çaldılar yoksa vs dedi sonra alıp bakınca hallettik

Bende eşimden şüpheleniyorum şuan. ama tuşlu telefon kullanıyor kendisi .belki başkasının telefonuyla vs de yapmş olabilr değil mi
Valla hiç denemedim hep kartla işlem yaparım ama kartsız işlem de yapılabiliyor, kart çalındı kayboldu deyip yenisini talep etme imkanı da var kartın son kullanma tarihi dolduysa bankanın yeni kart vermiş olma ihtimali de var.
Dolandırıcı işiyse şayet sizin etrafınızdaki yerlerden para çekme olasılığı yine de şüpheli, bankaları 7/24 müşteri hizmetlerinden arayabiliyorsunuz.

5/5 taksit olabilir. Nakit avans çekerken yada çektikten sonra taksitlendirme yaptınız mı? Bazen büyük tutarda tek çekim alışverişlerde bankam mesaj gönderiyor şu kadar vade farkı ile atıyorum 3 taksit istiyorsanız vb şekilde.
O tarz bir onay verdiyseniz taksitlendirmiş olabilirsiniz. Bankayı arayıp sorun yinede ama bence eşiniz para çekmedi yada dolandırılmadınız. Bahsettiğim tarzda bir işlem yapmışsınız.

Olay eşe bağlanacak gözlerinizi dört açın lütfen

Ya belliki eşin mecbur kalmış çekmiş mahcup etme şimdi durduk yere yetişememiştir adam pandemi malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…