Eşimin Kapı kilidi hak.tavrı! Ben mi hatalıyım?

Sen gayet haklısın şahsen ben rahatsız olurdum o şekilde eve birileri gelecek kapı açık olacakta.. Mümkün değil eşinin söylediği lafta abes gayet genişlik sezdim veya düşünemiyor akledemiyor. Var bazı erkekler maalesef öle kötülüğüne değil ama cidden düşünemiyorlar konunun hassasiyetini bence eşinde öyle çok takılma derim.

Sağolasın arkadaşım. Anneside hep der "benim oğlum düşünemez ki,akıl edemez mi,beceremez ki" kendi annesi diyor bunu hemde.

Genişlik ve gamsızlık eşimin ailesinin ve sülalesinin soyadı zaten. Ben ömrümde ilkkez bu aileyi görüyorum geniş gamsız.

Benim gibi bu tip durumlardan sıkıntı yaşayan tüm gelinlere sabır dilerim.

Canım hep ben yapıyorum bitanem hep ben :KK43: bende yoruldum usandım bak ben yapmadım 1'Yıl kaldı işte. Ama neden düşünemiyor işte kızıyorum illa ben mi yapıcam illa ben mi guducem.?

Annesi bana dedi ya "benim oğlumu güdecen! O ondan anlıyor " demişti. E sen demekki oğlunu böyle yetiştirdin be kadın!!!!
Az iş öğreteydin oğluna kendi başının çaresine bakmayı öğreteydin.

Ama ben yapıyorum hep yüzüne vuruyorum kaynananın. Senin eserin diye ..oğlunun önünde dura dura deh deh diye diye bu hale getirmiş. Sorumluluk vermemiş yazıklar olsun be
tamam herşeyi sen yapmışsın da bu çok önemli bir arıza. bunu da hallediverseydin. başka şeylere yine elini sürmezdin.

Eşiniz genişlikten öldü ölecek hayırlısıyla.Gavur memleketinin havasından mıdır suyundan mıdır artık pek bilemiyorum.

apartmandakiler tanıdık olabilir bişey yapmayacak da olabilirler ama başka insanlar gelemez diye bişey var mı

adamın hiç mi gözü arkada kalmaz yahu

hayır yani sen iyi o zaman adamla bahçede kahve de içeyim bari deyince eşin öyle bi tepki vermiş ki sanki adamla bahçede oturup kahve içmek adamın hello diye eve dalmasından daha kötü

hayır yani sen iyi o zaman adamla bahçede kahve de içeyim bari deyince eşin öyle bi tepki vermiş ki sanki adamla bahçede oturup kahve içmek adamın hello diye eve dalmasından daha kötü

Hay sen çok yaşa.. Ne denir bu tip modellere ben anlamadım şahsen. Anlamayacağım da.

tamam herşeyi sen yapmışsın da bu çok önemli bir arıza. bunu da hallediverseydin. başka şeylere yine elini sürmezdin.

Doğru diyorsun. Bende önlemimi kapıyı Gündüz vakti kitlemekle yapıyordum. Yapmak istemedim çünkü alışmış sırtımda onu taşımama bende saldım.

Eşiniz genişlikten öldü ölecek hayırlısıyla.Gavur memleketinin havasından mıdır suyundan mıdır artık pek bilemiyorum.

Aaa hiç geniş olur mu kendisi asla kabul etmez! Karakter kişilik arkadaşım demek ki aynı havayı bende soluyorum ama karakterimde zerre farklılık yok. :KK43:

apartmandakiler tanıdık olabilir bişey yapmayacak da olabilirler ama başka insanlar gelemez diye bişey var mı

adamın hiç mi gözü arkada kalmaz yahu

Apartmanda değil üstelik müstakil evler yan yana. Bana erkek gibisin der hep. ben hakkından gelirim nede olsa diye düşünüyor belkide. Zaten yakında karete,judo derslerine başlayacağım. Bir o eksik o işide yapacam.

Demek ki kendi çabanla birşeyler yapmalısın hep .
Eşinin huyu bu sanırım , değişmez .
Seni düşünmemesi , rahatlığı ayrı bi konu ama bundan sonra bu gibi konularda onu bekleme ..

Demek ki kendi çabanla birşeyler yapmalısın hep .
Eşinin huyu bu sanırım , değişmez .
Seni düşünmemesi , rahatlığı ayrı bi konu ama bundan sonra bu gibi konularda onu bekleme ..

Zaten canım yıllardır ben yapıyorum. Onun tek yaptığı annesinin de dediği gibi "işten eve evden işe" bide gülerek kahkaha atarak dedi bunu annesi. Ne diyeyim payıma bu düşmüş Allaha isyan etmek istemiyorum ama üzgünüm...

Umursamamış kısacası..

Öyle canım beni asla umursamaz,önemsemez. Ben kendi işimi kendim yapınca yada hakkımı arayıncada "eee sen sabretmiyonki beklemiyon ki bana bırakmıyon ki" sana bıraktım da ne oldu 1 yıldır kapı öyle kaldı be adam! Daha evde 2-3 Yıldır tamiri yapılmamış onu bekleyen işler var ya nasip artık 5 yıl sonra yapar inşallah umut etmeye devam!!

eşin baya baya rahatmış ya o ne öyle bırak kapıyı perdeye cama dikkat ederim ben ortam kötü hırlısı var hırsızı var sapığı var ...

Koca dediğinde anında yapar yapmalı. Ama benim dilimde artık tuy bitti. Evdeki her işi ben sırtlamışım canım. Yapılması gereken onca iş olur yahu yap yaptır yapmıyosan da bırak ben yapayım derim yapmışımdır. Ama inan bende bıktım erkek işini sırtlamaktan. :KK43: artık bende kendimi yoramam yoruldum. Ailesi bile der elinden gelmiyor haklısın bu işlerden anlamaz der. Benim baskılarıma dayanamadı yaptı 2dk'lık iş. Ben tamamen yılmışlığımdan artık yapmadım bıraktım napayım canım. Bide hiç çekinmeden o tecavüz lafını diyor bana. Valla bu lafı unutamam. Kabul de etmiyor benim zorlamam ile bide benden özür diliyor çenemi kapatayım diye.
erkek isi diye bir sey yoktur. Sizde yapabilirsiniz. Esiniz belli ego sahibi biraz da dengesiz ama sizde kendinizi cok 'kadin isi' ne kistirmissiniz. Mesele benim rahatim, benim namusum ise adamin kapiyi 1 gun yapmasını beklerim 2. Gun o is artik benimdir.

X