Eşimin Kapı kilidi hak.tavrı! Ben mi hatalıyım?

hadi eşiniz rahat adam ve siz eşiniz işteyken neden yaptırmadınız kapı kilidini?

arkadaşım sen çağıracaktın bir tamirci yaptıracaktın kapıyı hemen bozulduğu gün. o orada konuşsun dursun. iyi işte erkek işiyse yine erkek halletti sonuçta derdin. kapı kilidi bu yahu başka şeye benzer mi. ufak tefek tesisat işi olur da savsaklanır. ama bir sene öyle oturulurmu,niye elin adamı kapını açıp evine girsin. kötü bişey olmasa bile ne gerek var yani. yurtdışı bile olsa niye yabancı insanlar dingonun ahırına girer gibi evine dalsın. eşinin kullandığı o kötü kelimeye ise hiç girmeyeyim en iyisi :KK12:

Canım hep ben yapıyorum bitanem hep ben :KK43: bende yoruldum usandım bak ben yapmadım 1'Yıl kaldı işte. Ama neden düşünemiyor işte kızıyorum illa ben mi yapıcam illa ben mi guducem.?

Annesi bana dedi ya "benim oğlumu güdecen! O ondan anlıyor " demişti. E sen demekki oğlunu böyle yetiştirdin be kadın!!!!
Az iş öğreteydin oğluna kendi başının çaresine bakmayı öğreteydin.

Ama ben yapıyorum hep yüzüne vuruyorum kaynananın. Senin eserin diye ..oğlunun önünde dura dura deh deh diye diye bu hale getirmiş. Sorumluluk vermemiş yazıklar olsun be

Valla bunun fenalıkla kötü düşünceyle alakası yok. Dünyanın bin bir türlü hali var. Abi kardeşe, dayı yeğene neler neler yapıyor, kadınların, kızların başlarına her gün neler neler geliyor görüyor, duyuyoruz. İnsan ailesine aile ferdine güvenemezken asıl hiç bilmediğin memlekette bu kadar vurdumduymaz olmak anormal bana göre.

Ellerimle alkışladım bak bu yorumunu. Sağolasın ama karşındaki ne desen de anlamıyorsa yapacak bişey yok...

hadi eşiniz rahat adam ve siz eşiniz işteyken neden yaptırmadınız kapı kilidini?

Yıllarca evi tamir eden benim canım. Kırığı dokuğu onaran,çamaşır makinesini kuran,kablo döşeyen,pc den cd ye müzik indiren,bilgisayarlar bozulur format atan.
Vs vs vs ...bunun gibi niceleri. E bende yoruldum o yapsın istedim.

Ben yapmadığım için kaldı bu kadar zaman,ben erkek olmuşum bıktım. Elinden gelmiyor anasıda oyle demişti..Ama bu bahane değil öğrensin yapsın veya yaptırtsın..bunu istemek beklemek benimde hakkım ya. :KK43:

Yıllarca evi tamir eden benim canım. Kırığı dokuğu onaran,çamaşır makinesini kuran,kablo döşeyen,pc den cd ye müzik indiren,bilgisayarlar bozulur format atan.
Vs vs vs ...bunun gibi niceleri. E bende yoruldum o yapsın istedim.

Ben yapmadığım için kaldı bu kadar zaman,ben erkek olmuşum bıktım. Elinden gelmiyor anasıda oyle demişti..Ama bu bahane değil öğrensin yapsın veya yaptırtsın..bunu istemek beklemek benimde hakkım ya. :KK43:
istemek elbette senin hakkın lakin güvensiz yani.
rabbim göstermesin herşey gelebilir başına.

Esiniz cidden sorunlu. Bizim kapi arizali olmadigi halde ben calismadigim zamanlar kapiyi uzerime hem alttan kilitler. Ustelik kiskanc falan da degil. Bir erkege konduramadigim birsey.

istemek elbette senin hakkın lakin güvensiz yani.
rabbim göstermesin herşey gelebilir başına.

Amin canım Allah korusun hepimizi. Canım ben senin bu dediğini diyorum eşime beni fesatlıkla kotu niyetle şeytanlıkla suçluyor. Napim ben? sen söyle napayım. Artık diyecek bileyim yok ki... Ne denir böyle kocaya. İçin pis bak bak diyor. Komşular çok iyi güvenilir insanlar ne varmış ben onlarda bi yamuk görsem zaten taşınırdım burdan deyince bende iyi o zaman gidip karşılıklı adamla kahve içeyim ben bahçede dedim. Bu seferde lafa bak deyip kızıyor asabileşiyor.

Neyse valla inan canım kafam dönüyor. Cahil insana laf anlatmak zor

Canım ben senin bu dediğini diyorum eşime beni fesatlıkla kotu niyetle şeytanlıkla suçluyor. Napim ben? sen söyle napayım. Artık diyecek bileyim yok ki... Ne denir böyle kocaya. İçin pis bak bak diyor. Komşular çok iyi güvenilir insanlar ne varmış ben onlarda bi yamuk görsem zaten taşınırdım burdan deyince bende iyi o zaman gidip karşılıklı adamla kahve içeyim ben bahçede dedim. Bu seferde lafa bak deyip kızıyor asabileşiyor.

Neyse valla inan canım kafam dönüyor. Cahil insana laf anlatmak zor
eşini geçtim ben o zaten sorumsuz bi adam.
kendimden örnek vereyim kilidi olmayan bi evde saniye duramam..
bir yıl çok uzun bi zaman.

Esiniz cidden sorunlu. Bizim kapi arizali olmadigi halde ben calismadigim zamanlar kapiyi uzerime hem alttan kilitler. Ustelik kiskanc falan da degil. Bir erkege konduramadigim birsey.

Dimi işte bak maşallah ne mutlu canım sana. Koca dediğin ihmalkar olmaz sorumlu olur eşine evine evlatlarına. Bu yükü bana sırtladı. Ama bak ben yapmasam da ne oluyor gördün mu 1 yıl kapı arızalı kaldı..yapsam e sen alıştırdın oluyor. Bende arada kaldım ya..

Canım sende bir erkeğe böyle geniş olmayı yakıştıramıyorsun değil mi ? :KK43:

eşini geçtim ben o zaten sorumsuz bi adam.
kendimden örnek vereyim kilidi olmayan bi evde saniye duramam..
bir yıl çok uzun bi zaman.

Kilitliyordum canım. Bu kargo olayları geldiğinde de şansına açık kitlememişde oluyordum. Duşa çıkacam kapıyı kitlerdim,yatacaz kitlerdim sürekli kitleme. Napayım. Artık tak etti yeter dedim ya yeter eve adamlar giriyor çıkıyor bu seferde SEN NE DEMEK İSTİYON ? Diyor.

Vallahi billahi cahil insan. Ah ben bilemedim cahil olduğunu...kaderim

İşte böyle geniş rahat olduğunu bildikçe gördükçe inanın ne sevgim ne saygım kalıyor. Midemi bulandırıyor resmen...gelde konuş gelde kocam de...

Yok canım sen düşünceni tabiki yaz saygım var ama ben eşime o kadar kızgınım ki. Kızgınlığım ona aslında sen yanlış anlama. Tşk ederim fikrin için

Arkadaşım bir yıldır beklemişsin bu kadar kızmamışsın bir sözüne kızmışsın

Sözlere değil işin özüne takılın bu zamana kadar kilidi yaptırmadığın kabahat

Adam çok umursamaz imiş önemli olan kapının yapılması sana yaptığı benzetme değil ki

Kilitliyordum canım. Bu kargo olayları geldiğinde de şansına açık kitlememişde oluyordum. Duşa çıkacam kapıyı kitlerdim,yatacaz kitlerdim sürekli kitleme. Napayım. Artık tak etti yeter dedim ya yeter eve adamlar giriyor çıkıyor bu seferde SEN NE DEMEK İSTİYON ? Diyor.

Vallahi billahi cahil insan. Ah ben bilemedim cahil olduğunu...kaderim
çok zor bi durum yani ne denir ki bilemiyorum..
eşinin karakteri böyle demekki.

Dimi işte bak maşallah ne mutlu canım sana. Koca dediğin ihmalkar olmaz sorumlu olur eşine evine evlatlarına. Bu yükü bana sırtladı. Ama bak ben yapmasam da ne oluyor gördün mu 1 yıl kapı arızalı kaldı..yapsam e sen alıştırdın oluyor. Bende arada kaldım ya..

Canım sende bir erkeğe böyle geniş olmayı yakıştıramıyorsun değil mi ? :KK43:

Yok ya... Bir erkek karisini kollayip koruyacak. Ondan at sirtinda savasmasini beklemiyorsunuz sonucta alt tarafi kilidi tamir edecek.

Arkadaşım bir yıldır beklemişsin bu kadar kızmamışsın bir sözüne kızmışsın

Sözlere değil işin özüne takılın bu zamana kadar kilidi yaptırmadığın kabahat

Adam çok umursamaz imiş önemli olan kapının yapılması sana yaptığı benzetme değil ki

Canım kızmadığımı ne biliyosun ah ah lafım geçmiyor bu seferde bana sinir hastası diyor. Adam demiyor ki bu kadını ben bu hale sokmuşum demekki az dikkat edeyim tavırlarıma. Ama yokkkk o mükemmel bir insan.

Yok ya... Bir erkek karisini kollayip koruyacak. Ondan at sirtinda savasmasini beklemiyorsunuz sonucta alt tarafi kilidi tamir edecek.

2dk lık işi yapmadı ya şaka gibi bunca zamandır. Bir erkek karısını kollayıp korumuyorsa bana erkeğim demesin zaten. Bu nedenle ben mesafe koydukça koyuyorum. Ben mesafe koydukça adam kendinde hata arayıp duzeleceğine bana surat yapıcı,kinci,sinirli diye etiket takıyor.

Yoruldum...............

Sen gayet haklısın şahsen ben rahatsız olurdum o şekilde eve birileri gelecek kapı açık olacakta.. Mümkün değil eşinin söylediği lafta abes gayet genişlik sezdim veya düşünemiyor akledemiyor. Var bazı erkekler maalesef öle kötülüğüne değil ama cidden düşünemiyorlar konunun hassasiyetini bence eşinde öyle çok takılma derim.

X