Esimin istekleri

maalesef bu düzelecek bir sorun değil, can çıksa huy çıkmaz ne kadar sevgi dolu, fedakar ve verici olsanız da hiç ummadığınız anda yine kalbiniz kırılacak. bir ömür boyu böyle aşağılanıp yıpranmayı, böyle bir adamdan çocuk yapıp problemli karakterleri kendi elinize yetiştirmeyi göze alabiliyor musunuz?

niye barıştın ki sen bununla?

yaşın henüz çok genç, çocuğun da yok. sana saygısı olmayan bir adamla ömrünü tüketmek istediğinden emin misin?
düzelmez biliyorsun, sadece sen alışır ya da alışmazsın.
gençlikte kaldıramadığın davranışları, yaşın ilerledikçe hiç çekemeyeceksin. iyi düşün derim.

Güya gözünü korkutmaya erkeğin egemen olduğu bir evde yasamaya çalışıyor bence taviz verme kendine çeki düzen ver yoksa kapı orda de bu şekilde evlilik yürümez saygı bitmiş sevgi bitmiş

Bütün eşler böyle değil siz en önemli şeyi yitirmissiniz o da saygı..eşinizle bu konuda ciddi bi konuşma yapmalısınız eğer hala düzelmesse kendinize yazık etmeyin..

Amaaaan at gitsin, ne uğraşıyorsun

Kac arkadas bosan demis.
Bu kadr kolay yikilmamali yuvalar.
Bekara kari bosamak kolay.

Önüne güzel bir örnek koy. Yani kocasının nazik davrananndığı bir arkadaşınız varsa onlarla samimiyet kurun.

yahu bu adamdan hala iyi bir eş olabileceğini düşünüyor musun. asıl o kendini ne zannediyor nasıl laflar onlar. hayatını çekilmez hale getirme güle güle de

Kac arkadas bosan demis.
Bu kadr kolay yikilmamali yuvalar.
Bekara kari bosamak kolay.

O boldladigim cümleden yemin ediyorum nefret ediyorum. Kadin milleti yuva yuva derdinden dolayi gençligini, özgüvenini, saygisini yitiriyor. Tek burda kalsa, bunun üzerine çoçuklarda ayni seyleri yasiyor. Kizlar ise ayni sekilde ezik, özgüvensiz hiseder kendini. Erkek çoçuklar ise büyüdüklerinde, kadina ikinci sinif muamelesi yapiyorlar.

Konu sahibi daha öncede evden ayrilmis, sonradan tekrar barismis. Artik konu sahibi ne yapsin? Tüm bunlari yutsunmu? Bir kahvalti için bile tehdit mi alsin? Kadinlar niye bu kadar vefakar olmak zorunda? Kadin bu kadar terör estirse evde, adam aninda bosardi yada aldatirdi.

Bu arada bende evliyim ve bende böyle bir sahistan bosanirdim. Yolda biri sana hakaret ettiginde, dava açmak istersin yada sikayet edersin. Söz konusu es olunca yutman lazim öyle mi? Ben sahsen öyle degilim. Dedigim gibi, benim annem beni el bebek gül bebek, basaklarin hakaretini duymak için büyütmedi!

Canım seni anlıyorum. Erkeklerin kadınları sindirmesine bende asla gözyummam. Ama aynı tavrı erkeğede sergilerim. Yani onada hakaret etmem. Erkekleri küçümsemem ve genel yargılamam. anlatmak istediğim şu idi bazen kendş tavurlarımızı göremiyoruz tek taraflı yazıyoruz çiziyoruz ve kendimizi üzüyorus. Bunu dmeeye çalıştım. Belki kendi tavrı kocasına umurSamazdır. Umarım anlatabildim.

Bu ara
Evlimisin???

Ya ne demeye çalisiyorsun? Erkek hakaret ederse, mutlaka suçlu kadindir. Kadin umursamaz, öyle mi? Bunu bir hemcinsim söylemesini inanamiyorum. Hakaretin HIC BIR ZAMAN mazareti olamaz! Ayrica burda eger birisi umursamaz ise, buda konu sahibin esidir. Ne demik esini gece yarisi uyandirmak sirf seks için. Bu nasil bir bencillik? Kadinin degeri seksten mi ibaret? Hem kadin ile yatiyor, hem ondan sonra ona birsürü hakaret ediyor, aptal oldugunu, kadin olmadigini felan söylüyor. Seks yapinca ama iyi demi!!

Bu tür erkekler migdemi bulandiriyor, ve senin gibi bu erkekleri destekleyenler de!

size saygısı yok. size hiç saygısı olmayan biriyle siz ne kadar mutlu olabilirsiniz..

Sizin probleminiz ne biliyormusunuz? Evde kuaramdığınız hakimiyeti burda kurmak. Şunu demeye çalışıyorum daha açık şekilde söylüm. Öyle kadınlar varki dünyanın merkezinde zannedip kendilerini çevresindekilerin istekkerine duyarsız kalıp hep ben diyen... Malesef güzelim evliliklerimziin içine bu yüzden edebiliyoruz. Boşanmaların hepsi erkekler yüzünden olmuyor dimi. Erkekleri savunuyorum gibi gelmesin sama adeletten bahsettiğimi aanla olur mu? Bırak kadına hakareti kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil... çemkirmeden önce iyice oku. ben burda ahkam kesenlerin hayatlarını çok merak ediyorum valla. Evde nasıllar. emin ol bunları böyle tarafsızca yazmamın sebebi eşimin ve benim ona olan saygı ve sevgimizden gelen güvendir, oyğzden sen canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…