- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye barıştın ki sen bununla?kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
Güya gözünü korkutmaya erkeğin egemen olduğu bir evde yasamaya çalışıyor bence taviz verme kendine çeki düzen ver yoksa kapı orda de bu şekilde evlilik yürümez saygı bitmiş sevgi bitmişkizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu
Amaaaan at gitsin, ne uğraşıyorsunkizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
Önüne güzel bir örnek koy. Yani kocasının nazik davrananndığı bir arkadaşınız varsa onlarla samimiyet kurun.kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
Kac arkadas bosan demis.
Bu kadr kolay yikilmamali yuvalar.
Bekara kari bosamak kolay.
Canım seni anlıyorum. Erkeklerin kadınları sindirmesine bende asla gözyummam. Ama aynı tavrı erkeğede sergilerim. Yani onada hakaret etmem. Erkekleri küçümsemem ve genel yargılamam. anlatmak istediğim şu idi bazen kendş tavurlarımızı göremiyoruz tek taraflı yazıyoruz çiziyoruz ve kendimizi üzüyorus. Bunu dmeeye çalıştım. Belki kendi tavrı kocasına umurSamazdır. Umarım anlatabildim.Kusura bakmada, sana söyleyen kisi yalan söylüyordu. Yani hakaret edip, sonrada suçu baskasina atmak nedir? Bu erkekler hiçbirseyden sorumlu degilmidir? Harkaretin hiç bir mazereti olamaz! Ya nedemek geri zekali demek? Senden kari olmaz demek? Sonrada çoçuk gibi bide tehdit ederek kahvalti hazarlatmak istiyor! Bide sen böyle bir adami kahvalti ile ödüllendirmek mi istiyorsun?
Gerçekten kadin toplumu olarak hepiniz beyninizi kasarli peynir ile beraber mi yediniz? Elbette her evlilik 4 4lük degil fakat anne baba, çoçugunu ilerde eslerinden hakaret duysun, asaglansin, özgüvenini kaybetsin diye büyütmuyor! Sahsen benim annem beni böyle büyütmedi!
Konu sahibine diyorum, artik hakarete o kadar alismissin ki, gelip burda normal olup olmadigini soruyorsun. Ne kadar aci aslinda Bu adam birak namazi, isterse hac'a gitsin, karakteri asla degismez. Ezik bir karakteri var ve bunu saklamak istedigi için, gücü ancak sana yettigi için senin üzerine geliyor. Ego tatminini yapiyor. Bare çoçuk olmadan bu adamdan ayril. Hiç bir çoçuk böyl bir babayi hak etmiyor çünkü. Sende seni gerçekten seven bir es'i hak ediyorsun. Senin gözün damlasina kiyamayan, asla seni kiramayan bir es hak ediyorsun. Ve öyle erkekler gerçekten var canim. Hepsi senin esin gibi degil, hatta tam tersi.
Evlimisin???O boldladigim cümleden yemin ediyorum nefret ediyorum. Kadin milleti yuva yuva derdinden dolayi gençligini, özgüvenini, saygisini yitiriyor. Tek burda kalsa, bunun üzerine çoçuklarda ayni seyleri yasiyor. Kizlar ise ayni sekilde ezik, özgüvensiz hiseder kendini. Erkek çoçuklar ise büyüdüklerinde, kadina ikinci sinif muamelesi yapiyorlar.
Konu sahibi daha öncede evden ayrilmis, sonradan tekrar barismis. Artik konu sahibi ne yapsin? Tüm bunlari yutsunmu? Bir kahvalti için bile tehdit mi alsin? Kadinlar niye bu kadar vefakar olmak zorunda? Kadin bu kadar terör estirse evde, adam aninda bosardi yada aldatirdi.
Bu arada bende evliyim ve bende böyle bir sahistan bosanirdim. Yolda biri sana hakaret ettiginde, dava açmak istersin yada sikayet edersin. Söz konusu es olunca yutman lazim öyle mi? Ben sahsen öyle degilim. Dedigim gibi, benim annem beni el bebek gül bebek, basaklarin hakaretini duymak için büyütmedi!
Canım seni anlıyorum. Erkeklerin kadınları sindirmesine bende asla gözyummam. Ama aynı tavrı erkeğede sergilerim. Yani onada hakaret etmem. Erkekleri küçümsemem ve genel yargılamam. anlatmak istediğim şu idi bazen kendş tavurlarımızı göremiyoruz tek taraflı yazıyoruz çiziyoruz ve kendimizi üzüyorus. Bunu dmeeye çalıştım. Belki kendi tavrı kocasına umurSamazdır. Umarım anlatabildim.
Sizin probleminiz ne biliyormusunuz? Evde kuaramdığınız hakimiyeti burda kurmak. Şunu demeye çalışıyorum daha açık şekilde söylüm. Öyle kadınlar varki dünyanın merkezinde zannedip kendilerini çevresindekilerin istekkerine duyarsız kalıp hep ben diyen... Malesef güzelim evliliklerimziin içine bu yüzden edebiliyoruz. Boşanmaların hepsi erkekler yüzünden olmuyor dimi. Erkekleri savunuyorum gibi gelmesin sama adeletten bahsettiğimi aanla olur mu? Bırak kadına hakareti kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil... çemkirmeden önce iyice oku. ben burda ahkam kesenlerin hayatlarını çok merak ediyorum valla. Evde nasıllar. emin ol bunları böyle tarafsızca yazmamın sebebi eşimin ve benim ona olan saygı ve sevgimizden gelen güvendir, oyğzden sen canını sıkma.Ya ne demeye çalisiyorsun? Erkek hakaret ederse, mutlaka suçlu kadindir. Kadin umursamaz, öyle mi? Bunu bir hemcinsim söylemesini inanamiyorum. Hakaretin HIC BIR ZAMAN mazareti olamaz! Ayrica burda eger birisi umursamaz ise, buda konu sahibin esidir. Ne demik esini gece yarisi uyandirmak sirf seks için. Bu nasil bir bencillik? Kadinin degeri seksten mi ibaret? Hem kadin ile yatiyor, hem ondan sonra ona birsürü hakaret ediyor, aptal oldugunu, kadin olmadigini felan söylüyor. Seks yapinca ama iyi demi!!
Bu tür erkekler migdemi bulandiriyor, ve senin gibi bu erkekleri destekleyenler de!