Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum size, bu kocanın bir defa gözünün korkması gerek, fazla rahat..Sen ipleri vermissin . adam senden zerre korkmuyo. Sana bir sir vereyimmi korkulmak sevilmekten usttedir bunu unutma.
canım önce ki konularını okumadım ama sanırım eşin biraz ilgi görmek istİyor. Pohpohlanmak. senin sevgine karşı bir inançsızlıpı var bu yüzden özgüveni kırılıyor ve senden bunu bu şekilde çıkarıyor. Malesef erkekler bizim gibi ne istediğini bizim gibi pat diye söylrmiyor. Seni üzmek için bilerek söylüyor gibi. ya nasıl anlatılır tam adını bulamadım. Yani sen ona yukarıdan bakıyormuşsun gibi geliyor galiba. Bir ilişkim de yaşamıştıM. Bana en sonunda İtiraf etmişti sen bana yukardan bakıyorsun. Halbu ki öyl e bişey yok aksin3 oldukça Nettim. yani şimdi dşyer kızlar kızcak ama bırak kahvaltıyı hiç sesini çıkartmadan hazırlasaydın bakalım ne olcaktı. Denemen için tabi ki uslüp yanlış... Herşey bir anda değişmiyor. Önce bir bir dene. Belki de denedin bilMiyorum. Eşin işe geç gidiyormuş. Kalk 8 de hazırla uyandır 8.30 da kalkarsa yapar kahvaltıyı yapmasada bir iki gün dene. Yani amaç burda denemek. Yani senden ne bekliyor bunları yaparsan gerçekten hoşuna giidyor mu? Benim anladığım aranızda güvensizlik var. Bunu ona da söyleyebilirsin belki ozmn oda sana itiraf edebşlşr. İnşallah huzurlu bir yuvanız okur canım. Ama emin ol burda boşa gitsin vs diyen herkesin yuvasında görmezden geldiği şeyler var. Malesef tam anlamıyoa hayal edilen gibi olmuyır evlilik...kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu
tatlım anlattıklarında yerden göğe kadar sen haklısın ama anladığım kadarıyla ev hanımısın ve eşin işten geldiğinde yorgun olduğu için erken uyuyup gece geç saattede birlikte olmak istiyo. eğer durum böyleyse biraz anlayış göstermelisin bence. sonuçta akşama kadar yoruluyor. kendini geç saat bile olsa eşine vakit ayırmaya odaklasan sonuçta karı kocasınız birbirinizi anlamanız lazım. kahvaltı konusunda da sen 9 dan daha erken kahvaltısını hazırlayıp onu tatlı öpücüklerle uyandırsan eminimki tepkisi farklı olacaktır. biraz kendimizden ödün vermeliyiz bence. hakaretlere göz yummadan. kendi isteklerimiz olduğu gibi onlarında istekleri var.kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
hakaret tokattan daha fazla can yakıyor,
bi süre ayrı kalsanız belki hatalarının farkına varabilir
Çok saygısız alttan alınacak anlayış gösterecek hiçbişey göremedim hayatına eş değil köle aldığını zannediyo eşin zihniyeti bozuk. Pek sanmıyorum ama umarım düzelirkizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
çocuğunuz yoksa boşa gitsin varsa bi kere uyar sonra boşa gitsinkizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?
namaza başlamış ama şeytanları peşini bırakmamış.Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu
Canım
canım önce ki konularını okumadım ama sanırım eşin biraz ilgi görmek istİyor. Pohpohlanmak. senin sevgine karşı bir inançsızlıpı var bu yüzden özgüveni kırılıyor ve senden bunu bu şekilde çıkarıyor. Malesef erkekler bizim gibi ne istediğini bizim gibi pat diye söylrmiyor. Seni üzmek için bilerek söylüyor gibi. ya nasıl anlatılır tam adını bulamadım. Yani sen ona yukarıdan bakıyormuşsun gibi geliyor galiba. Bir ilişkim de yaşamıştıM. Bana en sonunda İtiraf etmişti sen bana yukardan bakıyorsun. Halbu ki öyl e bişey yok aksin3 oldukça Nettim. yani şimdi dşyer kızlar kızcak ama bırak kahvaltıyı hiç sesini çıkartmadan hazırlasaydın bakalım ne olcaktı. Denemen için tabi ki uslüp yanlış... Herşey bir anda değişmiyor. Önce bir bir dene. Belki de denedin bilMiyorum. Eşin işe geç gidiyormuş. Kalk 8 de hazırla uyandır 8.30 da kalkarsa yapar kahvaltıyı yapmasada bir iki gün dene. Yani amaç burda denemek. Yani senden ne bekliyor bunları yaparsan gerçekten hoşuna giidyor mu? Benim anladığım aranızda güvensizlik var. Bunu ona da söyleyebilirsin belki ozmn oda sana itiraf edebşlşr. İnşallah huzurlu bir yuvanız okur canım. Ama emin ol burda boşa gitsin vs diyen herkesin yuvasında görmezden geldiği şeyler var. Malesef tam anlamıyoa hayal edilen gibi olmuyır evlilik...