Ya bu hödüklere eş lazım değil
Gönder inine orada yaşasın
boşa gitsin bu haddini bilmez herifi
Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi buSaygi bitmis gibi. Daha oncedemi ayniydi sonradanmi boyle oldu bakmak lazim. Kocani taniyor olman lazim. Adam sana nasil olur olmaz hakaret edebiliyor. Sen bireysin. Sana kocandan baska olur olmaz hakaretler yagdiran varmi. Once kendi benligini tani.sonra kocani.sonra cevreni.
Nasıl bir hadsizlik bu ki?
Hiç normal olur mu, siz bunları duya duya doğruyu yanlışı karıştırır olmuşsunuz. Size bundan ala nasıl kötü davransin? Düşünüp taşınıp eğriyi doğruyu görün ve bu muameleye niye göz yumuyorum deyin kendinize.
Cok haklisiniz o saygiyi bulabilmek icin cok caba gosterdim sirf evliligim bitmesin diye ama tek tarafli yurumuyo malesefbir evliliğin olmazsa olmazı saygıdır ve sizde bitmiş ne yazık ki...
Hayir yokhuylu huyundan vazgeçmez . Düzelmesini beklemeyin.
gözüme takılmadı yazdıysanız bilmiyorum. çocuk var mıydı?
Ne yapabilirim korkutmak icin sizce nasil davranmaliyim mesela simdiSen ipleri vermissin . adam senden zerre korkmuyo. Sana bir sir vereyimmi korkulmak sevilmekten usttedir bunu unutma.
böyle evlilik olmaz.sizi sevdiğini düşünüyor musunuz peki? sinirli olmadığı zamanlarda nasıl davranır size karşı. sevecen midir.Hayir yok
Evet aslinda normalde hep prensesim bitanem boyle laflar eder ama pek vaktimiz olmaz tabi sabah ise gidiyo aksam geliyo uyuyakaliyo pazardan pazara anca birbirimizi goruyoruz o gunde kahvalti yapariz disari cikariz annesi trip atar niye gelmediniz diye veya mutlaka bi is buyurur o yapilir yani o aksamda bize pek vakit kalmaz rutin olarak boyle bende artik yeni ugraslar aramaya basladim kendime mutlulugu baska seylerde arar oldum sanirimböyle evlilik olmaz.sizi sevdiğini düşünüyor musunuz peki? sinirli olmadığı zamanlarda nasıl davranır size karşı. sevecen midir.
anladım. mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeye çalışmayın derim.Evet aslinda normalde hep prensesim bitanem boyle laflar eder ama pek vaktimiz olmaz tabi sabah ise gidiyo aksam geliyo uyuyakaliyo pazardan pazara anca birbirimizi goruyoruz o gunde kahvalti yapariz disari cikariz annesi trip atar niye gelmediniz diye veya mutlaka bi is buyurur o yapilir yani o aksamda bize pek vakit kalmaz rutin olarak boyle bende artik yeni ugraslar aramaya basladim kendime mutlulugu baska seylerde arar oldum sanirim
hic de normal degil..Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu