esimin istekleri

selinay27

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
15
1
6
Niğde
arkadaslar esimle mutlu bir iliskim var. ama bazi degisik istekleri zaman zaman oluyor. dogrusu nasil karsilamam gerektigini bilemiyorum. benim disarda daha kisa etek giymemi istedi. iliski sirasinda gozlerimi baglamak istedi..ve ciglik Atmami istiyor sevisirken. bunlar normalmi .cok kiside oluyomu bilmiyorum. dunde beni baska erkekle hayal ettigini soyledi. onu cok seviyorum. ama arada beni sasirtiyor dogrusu. ne yapmaliyum bilemiyorum

kısa etek ve başka bi erkekle hayal etmek dşnda bi zararı yok fantezilerinin ama bu ikisi garip seni kıskanmyo mu hç nasl ksa etek giy der ya aklım almadı benim.sordun mu hiç nasl yani kıskanmyomusun ya biri bkarsa laf atarsa flan diye

Ben de şaşırdım

fazla abartmış böyle saçmalık mı olur, sanmıyorum normal bir eşin bunları yapabileceğini....seninki fazla saplantılı sanırım...

bu istekleri onceden yoktu. son zamanlarda cok olmaya Basladı. benimle iliskisinde bi sorun yok. sordugumda degisik olcagini dusundum dedi.. bu istekleri iliski sirasinda oluyo. normal zamanda cok olmuyo. sadece kisa etek giymemi yaninda oldugumda yada birlikte disari ciktigimizda istedi.

evde giymeni istemesi normal de, dışarda bunu senden istemesi fazlasıyla anormal

1.mini etek = çoğu erkek bunu istemez ama günümüzde giyen haylı coğaldı ben hariç giydirmiyor bu okadar abartılmamalı yha giyen cok istıyrsa giy sende rahatsız olmayacaksan

2.gözleri bağlamak = arkadaşım o nasıl fantazidir anlamdım gitti fazla enerjik olmalı yada değişiklik istiyor kadınlar bundan hoşlanmaz bence hoşlanan varmı bilmem tabi..

3. Sevişirken çığlık atmak = komsular sorun olmayacaksa cok bağırmamak şartıyla bu sevişmeyi güçlendırır tabiki her iki taraf isteyecekse böyle şeyi sende keyif almaya bak ama etraftakılerıde düşünmek gerek

4. başka erkekle hayal etmek = yha Bir erkek bunu söz konusu bile admemesi lazım eskı sevgılısnı bile anlatınca deliye döner erkek milleti anlatma boşver der ama başkası ıle hayal edmek cok garib .. kıskanmıyor mı acaba böyle bişi şaşırtıcı inanın yabancılar da duymuştum böyle şeyleri türklerdede varmış

bence bir karşına al sor konuş bakalım amaç ne seni neden mutlu edıyr böyle şeyleer de ne kadarlık evlisiniz ? canım herkezin kendine göre geçerli sebebleri var yenilikçi olabilir değişken olabilir başkasına bakacagına senı değiştirip aynı kadına tekrar aşık olmak isteyebilir aldatmaktansa tabi şu başkasıyla hayal etmek harıcınde tercih senin ama benımkı bunların birini bile yapmadı...

eşin bekarlık döneminde baya bişeyler yaşamış galiba, ama artık evli ve evli baylar genelde eşlerinin başkasıyla birlikte olma hayalini bile kıskanırlar.

seni başka erkeklerle hayal etmesi ne demek yaa , umarım ilerleyen zamanlarda daha da abartılı isteklerde bulunmaz

burada okuduklarımdan sonra hiçbirşeye şaşırmıyorum artık

ilişkide fanzati durumunu anlarım da başka bir erkekle hayal etmeyi hangi normal ADAM ister bak bunu çözemedim.eşinde bazı kavramlar henüz oluşmamış galiba!

Ay şimdi gülmemle birlikte içime bir üzüntü çöktü arkadaşım bunu hayal eden yakında görmek de ister aklım almıyor ya başka adamlarla önünde seni izlemek ister düşünmesi bile korkunç .
Sen mesela eşin gibi düşünmeye kalkıp bir hayal et bakalım kafanda onu başka kadınla olurken diyorum ama düşünmeye başlaması bile ürpertici bunu . Hani yani , sen bunu düşünmessin bence kıskanır hatta aklını yersin ki doğru olan da bu . Eleştirilecek bir yanı yokki Allah kimseyi düşürmesin bu sapkınlıklara

Daha salim dusununce bende bunun sapkinlik oldugunu anladim yorumlariniz icin tsk ederim ama ne yapmaliyim bilmiyorum henuz

Allah yardımcınız olsun . Resmen çaresizlik işte , seviyorsunuz bu yüzden sapıklık bu diye karşı da çıkamıyorsunuz , kaybetmemek için belki bugüne kadar daha fazlacalarına katlanmışsınızdır . Kimse aşağılamasın bu durumu gerçekten düşünmek bile zor . Memnun etmek onu bir yana , kendine olan özgüvenden şüphe duymaya başlar insan .

Sakın sizin istemediğiniz bişeyi yapmasına izin vermeyin
Özel hayatınız sizi ilgilendirir, ama siz zarar görmeyin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…