arkadaslar esimle mutlu bir iliskim var. ama bazi degisik istekleri zaman zaman oluyor. dogrusu nasil karsilamam gerektigini bilemiyorum. benim disarda daha kisa etek giymemi istedi. iliski sirasinda gozlerimi baglamak istedi..ve ciglik Atmami istiyor sevisirken. bunlar normalmi .cok kiside oluyomu bilmiyorum. dunde beni baska erkekle hayal ettigini soyledi. onu cok seviyorum. ama arada beni sasirtiyor dogrusu. ne yapmaliyum bilemiyorum
bu istekleri onceden yoktu. son zamanlarda cok olmaya Basladı. benimle iliskisinde bi sorun yok. sordugumda degisik olcagini dusundum dedi.. bu istekleri iliski sirasinda oluyo. normal zamanda cok olmuyo. sadece kisa etek giymemi yaninda oldugumda yada birlikte disari ciktigimizda istedi.
evde giymeni istemesi normal de, dışarda bunu senden istemesi fazlasıyla anormal
arkadaslar esimle mutlu bir iliskim var. ama bazi degisik istekleri zaman zaman oluyor. dogrusu nasil karsilamam gerektigini bilemiyorum. benim disarda daha kisa etek giymemi istedi. iliski sirasinda gozlerimi baglamak istedi..ve ciglik Atmami istiyor sevisirken. bunlar normalmi .cok kiside oluyomu bilmiyorum. dunde beni baska erkekle hayal ettigini soyledi. onu cok seviyorum. ama arada beni sasirtiyor dogrusu. ne yapmaliyum bilemiyorum
4 yillik evliyiz bende baska erkeklerle hayal etmesi disindaki seylere sicak bakiyorum gibi ama emin de degilim kafam karisik
Daha salim dusununce bende bunun sapkinlik oldugunu anladim yorumlariniz icin tsk ederim ama ne yapmaliyim bilmiyorum henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?