eşimin işi

herkes demiş yok eğitim yok kendi bir yerlere gelsin ben uzaktan davulun ses, hoş gelir diyorum babanızın imkanı varsa daha iyi bir iş olacaksa bence bulmalı artık işlerde eğitim çok önemli değil torpil daha geçerli imkanı yoksada söylemeli böyle böyle diye gururunda alemi yok eğer iş bulunursa çalışılacak ama ne yazıkki böyle durunmlar sahibibnin işine çok yaramaz hep başkalarının işine yara malesef böyle bu durum zor hayat

Merhaba arkadaşım ve diğer kk'daşlar. Ben forumu uzun süredir takip ediyorum ama çoğu konuda pek fazla yorum yapabileceğim deneyimim olmadığı için okumakla yetiniyordum.

Öncelikle şükretmelisin diyen arkadaşlara katılıyorum şükreder ve halinden şikayet etmezsen kısmet kapın da açık olur inşallah.
Ortaokul mezunu olup 8-10 senedir sürekli bir işe sahip olması eşinin azimli, çalışkan, dürüst bir insan olduğunu gösteriyor. İşten şimdi ayrılsa 5000 lira tazminat bir şeye derman olmadan iş bulana kadar eriyip gidecek o yüzden acele etmesin derim. Geceli gündüzlü çalışan çok fazla meslek var diğer arkadaşların dediği gibi, çok dert etmemeye çalış derim. Anlıyorum yalnız kalmak zor gelir, eşinin uyku düzeni, gücü kuvveti etkilenir ama bu noktada onun desteği sen olacaksın. İnan kimsenin hayatı mükemmel değil canım. Zor zamanlardan birlikte geçmek, sevdiğine destek olmak ilişkinizi hiç beklemediğin kadar güçlendirir.

Benim tavsiyem hemen kurumsal büyük şirketlere insan kaynaklarından başvurmak yerine şimdiki işyerindeki şeflerinden referans alsa, bu çocuk azimlidir güvenilirdir biz kefiliz anlamında, ondan sonra kendi işine yakın firmalardan tanıdıklara baksanız diyorum. Hani yönetim seviyesinden değil de sözü geçen kıdemli şeflerden biri yardımcı olursa tahsil engeline takılmaz. Neticede ara eleman büyük bir ihtiyaç, kendini yetiştirmiş, deneyimli bir elemana her zaman iş çıkar inşallah. Babanın bağlantılarından o bakımdan faydalanabilir misiniz? Yani tırnak içinde kodamanlardan :) değil de sözü geçen elemanlardan tanıdık çıkarsa cv'dir eğitimdir bunlarla uğraşmadan yapacağı işe yönelik deneyim kozunu kullanarak uygun bir iş bulabilirsiniz gibi geliyor. Aradaki sayfaları okuyamadım şimdi bakacağım eşinin iş deneyimi ne üzerineydi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Ankara'daysanız benim de kulağım delik olsun inşallah ailen, eşin, bebeğin için her şeyin hayırlısı olur umutsuzluğa kapılma.

Merhaba arkadaşım ve yorum yapan kk'daşlar. Ben forumu uzun süredir takip ediyorum ama çoğu konuda pek fazla yorum yapabileceğim deneyimim olmadığı için okumakla yetiniyordum.

Öncelikle şükretmelisin diyen arkadaşlara katılıyorum şükreder ve halinden şikayet etmezsen kısmet kapın da açık olur inşallah.
Ortaokul mezunu olup 8-10 senedir sürekli bir işe sahip olması eşinin azimli, çalışkan, dürüst bir insan olduğunu gösteriyor. İşten şimdi ayrılsa 5000 lira tazminat bir şeye derman olmadan iş bulana kadar eriyip gidecek o yüzden acele etmesin derim. Geceli gündüzlü çalışan çok fazla meslek var diğer arkadaşların dediği gibi, çok dert etmemeye çalış derim. Anlıyorum yalnız kalmak zor gelir, eşinin uyku düzeni, gücü kuvveti etkilenir ama bu noktada onun desteği sen olacaksın. İnan kimsenin hayatı mükemmel değil canım. Zor zamanlardan birlikte geçmek, sevdiğine destek olmak ilişkinizi hiç beklemediğin kadar güçlendirir.

Benim tavsiyem hemen kurumsal büyük şirketlere insan kaynaklarından başvurmak yerine şimdiki işyerindeki şeflerinden referans alsa, bu çocuk azimlidir güvenilirdir biz kefiliz anlamında, ondan sonra kendi işine yakın firmalardan tanıdıklara baksanız diyorum. Hani yönetim seviyesinden değil de sözü geçen kıdemli şeflerden biri yardımcı olursa tahsil engeline takılmaz. Neticede ara eleman büyük bir ihtiyaç, kendini yetiştirmiş, deneyimli bir elemana her zaman iş çıkar inşallah. Babanın bağlantılarından o bakımdan faydalanabilir misiniz? Yani tırnak içinde kodamanlardan :) değil de sözü geçen elemanlardan tanıdık çıkarsa cv'dir eğitimdir bunlarla uğraşmadan yapacağı işe yönelik deneyim kozunu kullanarak uygun bir iş bulabilirsiniz gibi geliyor. Aradaki sayfaları okuyamadım şimdi bakacağım eşinin iş deneyimi ne üzerineydi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Ankara'daysanız benim de kulağım delik olsun inşallah ailen, eşin, bebeğin için her şeyin hayırlısı olur umutsuzluğa kapılma.

Öncelikle burada suçlu olan babanız değil.Bu kadar zamanda açıköğretimden bir meslek lisesini bitirip yada okula gitmese bile bir meslek edinip en azından benim mesleğim şudur diyerek hiç değilse daha iyi iş imkanları bulabilirdi. Yanlış anlamayın ama daha iyi bir iş için çabalamamış, şimdi de babanız ona iş bulmadı diye kızıyorsunuz. Benim arkadaşım nice zorluklarla kaç seneden sonra ortaokuldan başlayıp üniversiteye kadar bitirdi. Neden? Bu zamanda kimseden fayda yok, başının çaresine bakması gerektiği için. Kız başına hemde... Burada suçlu olan biri varsa kesinlikle babanız değil.

buraya girmycem derken forumu değil,başlığı kasdetmştm.
yardımcı olmak isteyip cevap yazan herkese teşk.ederim
son durumdan bahsetmek için girdim.
eşimle bu akşam konuştum.
ve bana onu yanlş anladığımı ve de öyle bi iş olsa kayınpederm çoktan önüme sunardı dedi.şaşırdım acaba ben mi eksik anlamışım yoksa o geri çevirdi bişeyleri anlamadm.
ayrıca evi geçndirmeyi,hesap kitap işine biraz da bnm bakmak istediğimi söylediğimde itiraz etmedi kabul etti.
bundan sonra her şeyi yazıcaz,harcadığımız 5 kuruştan haberimiz olucak.
taa ki ev geçndirmeyi ve tek başımıza bunu başarabilene dek.
tekrar teşk.ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…