- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 18
- 25
Çok saçma eskiler eski de kalmıştır benim eşimde bakıyordu kızı kendi hesabından tehdit ettim sonra bıraktı eşimlede bir kaç gün küstüm sonra af diledi onu bırakmamdan çok korktuSekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Meraktan bakıyor olabilir bir çok insan yapıyordur bunu 8 yıl geçmiş hala bir şey hissettiğini sanmıyorum sıkılıyor eşiniz belli ki bence birlikte farklı şeyler yapmaya özen gösterinSekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Belki o yuzden cok anlam yukleme demis olabilir.ama sevmedigim arkadasinin fotografini niye begeniyor ki.ben görsem zaten kizacagimi bikdigi halde..Meraktan bakıyor olabilir bir çok insan yapıyordur bunu 8 yıl geçmiş hala bir şey hissettiğini sanmıyorum sıkılıyor eşiniz belli ki bence birlikte farklı şeyler yapmaya özen gösterin
Aslinda korkmalari gerek bulunmaz hint kumasi degil hic kimse..galiba benim onu sevdigimden cok emin esim ve artik esimin üstüne cok dusmeyecegim zaman bana bunu gosterdiÇok saçma eskiler eski de kalmıştır benim eşimde bakıyordu kızı kendi hesabından tehdit ettim sonra bıraktı eşimlede bir kaç gün küstüm sonra af diledi onu bırakmamdan çok korktu
Ben erkeklerin yaptığı bir çok şeyde mantık aramıyorum aklınca seni kıskandırmak için bile yapmış olabilir sonuçta rahatlıkla onun sosyal medya hesaplarına girebiliyorsan bence sıkıntı etmeBelki o yuzden cok anlam yukleme demis olabilir.ama sevmedigim arkadasinin fotografini niye begeniyor ki.ben görsem zaten kizacagimi bikdigi halde..
Evet girebiliyorum ben bi fotograf yukledigimde cok kisi begeniyor ama onun hesabi oyle degildi aslinda kiskaniyordu da begenileri o yuzden de begenmiyordu fotoğraflarımı.Ben erkeklerin yaptığı bir çok şeyde mantık aramıyorum aklınca seni kıskandırmak için bile yapmış olabilir sonuçta rahatlıkla onun sosyal medya hesaplarına girebiliyorsan bence sıkıntı etme
Eşin tam bir pişkinlik abidesi canım.Ben yerinde olsam çok ama çok kırılırdım ayrılığa kadar da giderdiSekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
O zaman üstüne gidip kıskanıyor imajı yaratmayınEvet girebiliyorum ben bi fotograf yukledigimde cok kisi begeniyor ama onun hesabi oyle degildi aslinda kiskaniyordu da begenileri o yuzden de begenmiyordu fotoğraflarımı.
Eee bu bildiğimiz aldatmaBenim esimde onun esi gibi bakmis ilk başta konusmus
Düzenli olarak bakıyormuş amaBence de bakılır ne var. Merak duygusu bu. Geçmişe özlem falan değil.
Bu laf sokma sevdası nedir ya? Sevişse mutlu mu olacaksınız size ne milletin hayatından?Senin gibi olacağıma deli olmayı tercih ederim konuştuğu kadar sevişmiş de olabilir o kadar emin olma yazık ya cahil ezik
hayir asla normal degil sacmalama tabii kiSekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?