Esimin ilk sevdigi kiz..

Bi denk gelip baksa sıkıntı olmaz da. Sürekli bakıyorsa orda bir şey arardım ben yani.

Icime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.
Bu şekilde davranıyosa unutamamış demek ki iletişime geçmeyi bile düşünüyor olabilir
Yoksa neden sana ters düşsün ki gönlünü almaya çalışır yanlış mı düşünüyorum

Hata sende ilk basta görünce cikarcaktin kavgayı benim esimde aynısını yapti sonra o kizla konusmaya başladı bende yakaladim kizin numarasını alip aradim kaynanası çıktı agzima gelen herşeyi saydim öyle bi dünya yok evlendiysen evdekine sahip cikcan disardakine degil

Sen evdekine sahip çıkabildin mi peki ?

Kimse eski sevgilimi hiç merak etmedim bakmadım banane diyemez elbet bakmıştır normaldir ama öyle 4-5 kere bakmak biraz özlem duymak gibi niyeyse konuyu okuduğumda "yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün" sözü geldi üzülmenizi istememde..

ya simdi cok cahil gibi gorunmeyeyim ama,
duzenli baktigini nereden biliyorsunuz?

ben kendimin bile kime duzenli baktigimi soyleyemem takiplestiklerimden ne denk gelirse o,
aramalarda da genelde tag usulu ararim, bazen tanidik birinin fotosuna da bakiyorumdur.

bir de bu baktigi kisilerin profilleri acik ise, tarzlarina gore de bakilabilir.
Bir tanidigim var, sirf saci icin takip ediyorum, tam istedigim modelde kestiriyor.

yine benim hiiiic tanimadigim, esimin uniden mi nereden bilmem bir arkadasi var kadin, onun telefonu elimdeyken gordum, kizin kafa tam benlik, onu gizliden takip ediyorum, guzel anektotlar paylasiyor .

yani bilemiyorum ya,
esim de olsa baskasinin aramalarina sebep aramam, her sey olabilir cunku.
Cok merak ediyorsam sorarim.

İşte en sinir olduğum şey.
7 kat yabancı insanın paylaşımını beğenip beni es geçiyorsa karşıma alıp "hayırdır sen?" derim yani.

Sen evdekine sahip çıkabildin mi peki ?
Ben yanlış bisey söyledi mi düşünmüyorum konu sahibine + Evet sahip ciktim bak şimdi bakamiyo bile ilk basta yüz vermemen gerektiğini soyledim yoksa banane ister sessiz kal konuşmasına goz yum istersen evliliğini kurtarmak için çabala hayat senin

herşeye abartılmadığı sürece tabikide bir anlam yüklenir biz eşimle instagram kullanmıyoruz ikimizin ortak tercihi o yüzden bir yorum yapamam o konuda ama eski sevgilisine ne yapıyor acaba diye birden çok bakıyor olması biraz tuhafıma gitti

Evlilik yüzüğünü takmak bence çok önemli. Çoğu kişiye göre bi anlamı yok takmanın ama ben karşılıklı saygı göstergesi olarak takılması gerektiğini düşünüyorum

Böyle şeylerin hiç yaşanmaması gerekiyor. Karakter aşktan önce gelir her zaman. Sürekli bakıyorsa sorunlar büyümeden boşanmak en iyisi.

Kapana kısılmış gibi hissettiğimde bende bakarım.

sıkılmış olabilir boğuluyor olabilir eski mutlu zamanlarını özlüyor olabilir hee şey olabilir yani.

İnsan merak edip bir sefere mahsus bakabilir ama defalarca bakıyorsa, sizin fotoğrafınızı beğenmezken, başkalarının fotoğrafini beğeniyorsa ki bu kişi sizin hoşlanmadığıniz biriymiş bir tuhaflık ararım bu durumda.

Eski konularıniza da baktım sürekli eşim beni seviyor mu diye kaygı duyuyorsunuz ve ilgisizliğinden yakınıyorsunuz. İnsan eşinin onu sevdiğini bilmez, anlamaz mi? Birşeyler eksik eşinizle aranızda belli ki bu olay haricinde de.

Sadece merakta olabilir bence tatlı dille rahatsız olduğunu belirt eğer devam ediyorsa o zaman ağır tepki ver

Evdekine sahip çıksaydın aldatılmazdın emin ol kimseye bakamıyordur kendi kocalarınızı affedip kadınları suçlayın anca o kadın kendi kendine sevişti zaten eşinle hatta gazozuna ilaç filan atmıştır bide akıl veriyorsun ya kadına pesss

Sen salak misin ya ne sevişmesi Benim esimde onun esi gibi bakmis ilk başta konusmus ben sana nie açıklama yapiyorum ki hayal dunyanda fazla takılma timaranelik olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…