Bu şekilde davranıyosa unutamamış demek ki iletişime geçmeyi bile düşünüyor olabilirIcime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.
Sen evdekine sahip çıkabildin mi peki ?Hata sende ilk basta görünce cikarcaktin kavgayı benim esimde aynısını yapti sonra o kizla konusmaya başladı bende yakaladim kizin numarasını alip aradim kaynanası çıktı agzima gelen herşeyi saydim öyle bi dünya yok evlendiysen evdekine sahip cikcan disardakine degil
İşte en sinir olduğum şey.En basitinden intsaya forografumi koyuyorum arkadaslarim ailem begeniyor bi esim begenmiyor ama gidip benim gicik oldugum lise arkadasinin fotogragini begenmis aslinda bunu gorunce oatladim iste.benim fotografimi begenmiyorsun gidip gicik oldugumu bildigim kizin fotografini begeniyorsun dedim
Ben yanlış bisey söyledi mi düşünmüyorum konu sahibine + Evet sahip ciktim bak şimdi bakamiyo bile ilk basta yüz vermemen gerektiğini soyledim yoksa banane ister sessiz kal konuşmasına goz yum istersen evliliğini kurtarmak için çabala hayat seninSen evdekine sahip çıkabildin mi peki ?
Evlilik yüzüğünü takmak bence çok önemli. Çoğu kişiye göre bi anlamı yok takmanın ama ben karşılıklı saygı göstergesi olarak takılması gerektiğini düşünüyorumEvet mutluyuz bana ilgi gosterir cinsel anlam da da ilgi gosterir sadece sozel olarak sevdigini soylemez yaptıklarım belli ediyor der heop.ama ben soylemesini de istedigimi belirtmeme ragmen soylemiyor iste evlilik yuzugunu son 6 senedir takmiyoruz.esimin parmagina bol gelince cikartmisti o cikartinca ben de cikarttim hic onemsemedi bile hala da takmiyoruz bu bile uzuyor beni
Evdekine sahip çıksaydın aldatılmazdın emin ol kimseye bakamıyordurBen yanlış bisey söyledi mi düşünmüyorum konu sahibine + Evet sahip ciktim bak şimdi bakamiyo bile ilk basta yüz vermemen gerektiğini soyledim yoksa banane ister sessiz kal konuşmasına goz yum istersen evliliğini kurtarmak için çabala hayat senin
Sen salak misin ya ne sevişmesiEvdekine sahip çıksaydın aldatılmazdın emin ol kimseye bakamıyordurkendi kocalarınızı affedip kadınları suçlayın anca o kadın kendi kendine sevişti zaten eşinle hatta gazozuna ilaç filan atmıştır bide akıl veriyorsun ya kadına pesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?