Esimin ilk sevdigi kiz..

O takmayınca ben de takmayı bıraktım:) Bu konuda aynıyız. Bence hal ve hareketleriyle sevdiğini belli ediyorsa ağzı ile söylemese de olur. Ama sen dikkat et. Bir kere seni aldattı mi devamı gelir. Gözün hep üzerinde olsun.

Belki silmedi dondurdu hesapları gözün açık olsun meraklı anladığım kadarıyla merakı sürer göz boyuyor sanırım aklı sıra

Evet faceden de aratmis.evlendigi esini de aratmis
Benim bir patronum vardı kadın kocasıyla kötü olduğu dönemde lise aşkıyla görüşmüş adam o zaman bekarmış. Bi an eşinden boşanıp adama gitmeyi düşünmüş ama işler düzeltilmiş çocuklar filan olunca. Neyse gitmiş sevgilisine demiş ki ben dönüyorum evliliğime 10 yıl sonra filanca yerde ne olursa olsun buluşalım birbirimizi bulalım. Hayatımız nasıl gidiyor oturup bir çay içeriz konuşuruz. Anlattım bunu çünkü çok saçma ama var böyle takıntılar. Eşiniz ne planlıyor bilemem. Siz iyisinizdir size iyi davranıyordur. Ama ben sevginin bittiğini hissettiğim yerde duramam. Her türlü absürd bi durumun içindesiniz. İyi düşünün.

Beni sevdigini diret soyelemz ama hisettirir sarilir cinsel anlamda benden daha isteklidir.ama niye benim sinir oldugum kizin fotografini begeniuor benim kizacagimi bile bile.niye ilk sevdigi kiza ara ara bakiyor buna anlam veremuyorum.bi aciklama da yapmiyor.kendini iletisime kapadi sanki ben hataliymisim gibi

Siz de eski erkek arkadaşınızı şimdi evli olsa bile takip etseniz, beğenseniz resimlerini sizce aynı yanıtı verir miydi?

Ya evliliğin ilk zamanları olsa problem ederim ama 8 senelik evlilikte sorun etmem.
Ben 5 senelik evliyim mesela, artık bu tartışma konusu olmaz benim için. Bakmamasını tercih ederim ama bakarsa ya da bakarsam buna sesi yükselmez kimsenin.

Resti cekyim ama sanki ben hataliymisim gibi davraniyor iki gundur hic birsey yapmiyor yatakta arkasini donup yatiyor

Size saygısı yok. Kendine ve evliliğinize de. Kimse size ayrılın vs diyemez. Ama sorun birine bakmasının nedeni ve adamın ayrıca iyice arsız yüzsüz de olması. Tavır yapmak değil ama karşılıklı konuşun. Dürüstçe konuşmayı deneyin. Ama öncesinde bu yüzleşmeye siz hazır mısınız? Sizi kaybetmekten korkmayan veya sizi kırdığını düşünmeyen biri. Kendinizi ilk önce tartın. Planlayın.

Cok tesekkurler bana boyle tavsiyelerde bulunun cunku ben de ne yapacagimi bilemiyorum

Eşiniz saçmalamış evli olmasa baksın ama evlenmişim artık sünger çekmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…