o zaman bak mesajlarıma varsa çıkar.....asla günah alacak bir şey yazmadım. ..hodri meydan....
Sana yazarken okypete yazdım yani sadece sana hitaben.
"Düşündükleriniz" yazdım bazı şekilde yorum yapan herkesi katarak.
Çünkü biriyle konuşurken sizli falan konuşmam.
o msjlarda başta mevcuttur... Bilmem anlatabildim mi?
okudum canım
halen aynı sorular var kafamda
bitürlü eşinin neden böyle davrandığını anliyamiyorum
çocukta öyle çok ufak değil yani
alışacak annesinin hayatına başka birinin girmesine
sen babasın yaparsın o anne yapamaz düşüncesi zedelenmiş olacak evet ama hayat bu naparsın erkek yapınca doğru kadın yapınca yanlış diye bir kural olmadığını öğrenecek oda
benim asıl merak ettim diyelimki eşin velayet davası açtı
ki ben hiç birşekilde kazanacağına inanmiyorum
hadi diyelim kazandı
çocuk sizinlemi yaşayacak?
sen buna hazırmısın
birden evin içinde 10-11 yaşında bir çocuk olacak bu durum hakkında ne düşünüyorsun?
canım eşimin davranışlarında ne varki bende bunu anlamadım yani..adam bi duygu patlaması yaşadı hepsi bu..geldi geçti işte..çok sakin sabahtan beri..(yaşadığı sıkıntıların üstüne tuz biber oldu) avukatıyla görüştü..velayeti alma ihtimalin çok yüksek demiş..davayı açtı..evet dediğin gibi hazırmıyım buna bilmiyorum..şimdi düşününce sorun olmaz gibi geliyo ama yaşamak farklıdır tabi..eşim fikrimi sordu dün gece oğlan hakkında..benim için sorun olmaz sadece hareketlerimiz ksıtlanıcak ,özelliklede benim dedim..neticede 11 yaşında olucak ve öz oğlum değil..evdeki giyim kuşamım bile şekil değiştiricek ama çocuk çok sosyal bi çocuk..gündüzleri okulda,sonra dersanede,hafta sonları basketbol ve futbol antremanları var..hafta içi sık sık babasıyla halı saha maçına gidiyolar zaten..evde durduğu az bi süre yani..sence?
Eşinizin oğluna annelik yapmaya çalışmak değil ablalık yaparsanız çok fazla sorun yaşayabileceğinizi sanmıyorum. Sonuçta o çocuğun bir annesi var. Sizinle farklı bir ilişki kurmayı öğrenecek nasılsa..
canım eşimin davranışlarında ne varki bende bunu anlamadım yani..adam bi duygu patlaması yaşadı hepsi bu..geldi geçti işte..çok sakin sabahtan beri..(yaşadığı sıkıntıların üstüne tuz biber oldu) avukatıyla görüştü..velayeti alma ihtimalin çok yüksek demiş..davayı açtı..evet dediğin gibi hazırmıyım buna bilmiyorum..şimdi düşününce sorun olmaz gibi geliyo ama yaşamak farklıdır tabi..eşim fikrimi sordu dün gece oğlan hakkında..benim için sorun olmaz sadece hareketlerimiz ksıtlanıcak ,özelliklede benim dedim..neticede 11 yaşında olucak ve öz oğlum değil..evdeki giyim kuşamım bile şekil değiştiricek ama çocuk çok sosyal bi çocuk..gündüzleri okulda,sonra dersanede,hafta sonları basketbol ve futbol antremanları var..hafta içi sık sık babasıyla halı saha maçına gidiyolar zaten..evde durduğu az bi süre yani..sence?
arkadaşım konuyu farklı yönlere niye çekiyorsun
kadın tamamen iyi niyetli olduğunu belirtmek istemiş
öküz altında buzağı aramayalım lütfen
birde milletin ağzı torba değil ki büzesin...çocuk üveyse bunu ailesi çocuğa söylemeli ama aile içinden olmayan birisi rahatça bunu dile getiriyor..bence kadın adını çıkardığında bu olay kdına değil daha çok çocuğuna yansıyacak ,o üzülecek..o yüzden dikkatli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?